Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Bosch SMU6ZCS49E

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
 • Heeft verstelbare poten
 • Heeft een beladingssensor
 • Geeft een eindsignaal

1,029.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Bosch SMU6ZCS49E - €1.029,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-05-23 8:01 pm

Beschrijving

Wil jij daarom deze Bosch SMU6ZCS49E vaatwasser in de aanbieding of voor de laagste prijs scoren in mei 2022? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een Bosch SMU6ZCS49E aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Bosch vaatwassers zijn ontworpen om uw dagelijks leven een beetje gemakkelijker te maken. Dankzij de flexibele indeling kunt u in een Bosch vaatwasser altijd ruimte creëren. De verschillende modellen kun je kiezen op basis van het gebruik en de inrichting van je keuken. Wil je de vaatwasser mooi weggewerkt in je keuken of onder je werkblad? Bosch vaatwassers zijn ook verkrijgbaar als inbouw- of onderbouwvaatwasser. Welk model u ook kiest, u vindt het op deze pagina.

De kwaliteiten van deze Bosch SMU6ZCS49E vaatwasser

Een afwasautomaat met afwasprogramma’s van Bosch biedt u niet alleen een uitzonderlijk schone afwas, maar zelfs meer gemak door de automatische keuze van de passende afwascycli. Dit kan worden verklaard door een geïntegreerd besturingssysteem dat bepaalt op welke plaats in het programma de vaat die tegelijkertijd moet worden afgewassen zich bevindt en zo energie bespaart.

Deze vaatwasser wordt geleverd zonder fronpaneel, deze vaatwasser kan dus geschikt zijn om in te bouwen. De nieuwe app-compatibele vaatwassers van Bosch bieden een heleboel voordelen. Ten eerste kunt u met een Android- of iOS-apparaat gemakkelijk verbinding maken met uw vaatwasser, deze bedienen en de status ervan ontvangen. Ten tweede heb je ook de mogelijkheid om je vaatwasser te starten, pauzeren of opnieuw te starten, waar je ook bent, en op verzoek een bevestiging te ontvangen. Dit is echt handig wanneer u op uw werk bent maar merkt dat u vergeten bent uw vaatwasser in te stellen en hem opnieuw wilt starten. De Bosch SMU6ZCS49E heeft een acceptabel maximaal geluidsniveau dat onder de 45dB ligt, deze vaatwasser zal maximaal 42 dB halen. Veel Bosch vaatwassers hebben een energielabel in de vorm van een sticker. U vindt het op of bij het typeplaatje (met alle technische specificaties) of aan de binnenkant van de deur. Kijk naar de letter, die kan variëren van A (zuinigst) tot G (minst zuinig). Het energieverbruik per 100 wasbeurten wordt ook geïllustreerd met maximaal vier sterren voor: – wassen – drogen – elektriciteit – water Deze Bosch SMU6ZCS49E vaatwasser is lichter dan de meeste volledig geladen, van normaal formaat. Deze Bosch SMU6ZCS49E heef een gewicht van 36 kilogram.Deze Bosch vaatwasser met flexibele indeling zal u zeker bevallen. Hij heeft een strak, elegant ontwerp en kan rekken en tanden aanpassen of wasniveaus variëren om aan uw behoeften te voldoen. Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad

Deze inbouwvaatwasser is een ideale keuze als de ruimte beperkt is. Het houdt de keuken compact, en het bespaart op schoonmaaktijd en energie. Zo kunt u andere taken afmaken en met een gerust hart van uw vrije tijd genieten.

Met de verstelbare poten van deze Bosch SMU6ZCS49E geef je de vaatwasser exact de goede hoogtDoor middel van de binnenverlichting kan je alles gemakkelijk zien bij het irmuimen of uitruimen van de Bosch SMU6ZCS49E vaatwasser. Het handige van de sensortechnologie is dat deze automatisch meet hoeveel vaat er in de vaatwasser zit. Het model past dus zelf aan hoeveel kracht en water er nodig is om uw vaat schoon te krijgen Het vestellen van de bovenste lade kan in sommige gevallen erg fijn zijn, met deze vaatwasser is dat een optie. Soms denk je tijdens het draaien van het wasprogramma: ik wil dit inkorten! Doe het gemakkelijk met deze Bosch vaatwasser.

Overige specificaties van deze Bosch SMU6ZCS49E vaatwasser

Door middel van de eindsignaal functie op deze Bosch vaatwasser hoor je het direct wanneer het wasprogramma klaar is. Deze kinderveilige vaatwasser voorkomt dat uw kinderen de deur kunnen openen en sluiten, zodat ze niet aan voorwerpen kunnen komen die u wilt schoonmaken. Helaas, er wordt gene lampje op de vloer geprojecteert als de vaatwasser kalar is of bezig is met zijn wasprogramma Er wordt automatisch aangegven wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel bij te vullen Als u een groot gezin hebt, laat u uw vaatwasser waarschijnlijk vaak draaien. Zou het niet fijn zijn om nog meer schone vaat te hebben? De Bosch SMU6ZCS49E vaatwasser met intensief programma combineert drie reinigingsniveaus in één cyclus: lichte, middelzware en zware vervuiling. Bevat geen afkoppelbare afvoerslang We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Wanneer moet je het zout bijvullen in de machine? De machine geeft het zelf aan! Jij kan daarna gemakkelijk het zout bijvullen.

Bevat geen afkoppelbare aanvoerslang.

De dosering van het vaatwasmiddel is belangrijk, heelas heeft deze vaatwasser geen utomatische vaatwasmiddel dosering

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Bosch SMU6ZCS49E Aanbieding

Wil je graag de Bosch SMU6ZCS49E kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Bosch SMU6ZCS49E Aanbieding, voor een prijs van: €1.029.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers. De laatste prijs update voor de Bosch SMU6ZCS49E was op: 2022-05-23 om 8:01.

Goedkoopste Bosch SMU6ZCS49E kopen?

De goedkoopste Bosch SMU6ZCS49E vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Bosch SMU6ZCS49E Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9Expert Score
Bosch SMU6ZCS49E
 • Heeft verstelbare poten
 • Heeft een beladingssensor
 • Geeft een eindsignaal
Voordelen
 • Heeft een beladingssensor
 • Heeft verstelbare poten
 • Goede binnenverlichting
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Kan je met een App bedienen
Nadelen
 • Geen afneembaar bovenblad
 • Geen vloerprojectie

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Bosch SMU6ZCS49E”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0