Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Bosch SMV4HTX31E

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.1
Expert ScoreLees review
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Is een inbouwvaatwasser
 • Kan je met een App bedienen

899.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Bosch SMV4HTX31E - €899,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-05-31 5:59 pm

Beschrijving

Check hier waar jij deze Bosch SMV4HTX31E vaatwasser aanbieding voor de laagste prijs of misschien wel in de aanbieding kunt scoren in juni 2023. Een Bosch vaatwasser doet de afwas voor je. Dankzij de flexibele indeling kun je in een Bosch vaatwasser altijd ruimte creëren. Tijdens de afwas past een Bosch vaatwasser het waterverbruik aan op de hoeveelheid vaat, zodat er geen onnodig water wordt gebruikt.

De kwaliteiten van deze Bosch SMV4HTX31E vaatwasser

Ontdek hoe zuinig uw nieuwe vaatwasser met energie is met het energielabel, bij deze vaatwasser is dat:E. Het toont u de labelklasse, die een letter is: de modellen van klasse A, B en C zijn het zuinigst. Je kunt ook het energieverbruik per 100 wasbeurten zien en op die manier verschillende modellen met elkaar vergelijken. Kijk naar het aantal afwasbeurten en het waterverbruik om snel te zien hoe ze zich tot elkaar verhouden. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte heeft voor uw vaatwasser in uw keuken. Deze vaatwasser wordt geleverd inclusief frontpaneel. Wil je een vaatwasser die niet zwaarder is dan 36 kg? Dan is de Bosch SMV4HTX31E een goede optie met een total gewicht van 35 kg. Dankzij de slimme technologie van de Bosch SMV4HTX31E vaatwasser kunt u genieten van een stille, grondige reiniging van al uw favoriete gerechten. Deze vaatwasser maakt maximaal 46 dB.

Als je op zoek bent naar een Bosch vaatwasser met maximaal 4 reinigingstemperaturen is deze Bosch vaatwasser misschien wel de vaatwasser waar je naar op zoek bent! Deze vaatwasser heeft namelijk 4 reinigingstemperaturen.

Stelt u zich eens voor dat u uw vaatwasser van overal kunt bedienen. Van meldingen ontvangen wanneer de vaatwasser draait tot een lopend programma pauzeren en u eraan herinneren als u vergeet de vaatwasser in te stellen. Welkom bij een buitengewone nieuwe manier van afwassen met de vaatwassers van Bosch.

Deze inbouwvaatwasser is een uitstekende manier om uw keuken te stroomlijnen en te optimaliseren. Het apparaat kan gemakkelijk worden weggewerkt, zodat het lijkt alsof het in het interieur van de keuken thuishoort. Omdat je hem inbouwt in een inbouwkeuken, heb je veel mogelijkheden voor maatwerk en aanpassingen.

Maak je geen zorgen over het maken van een puinhoop. Met onze flexibele indeling is de vaat gemakkelijk schoon te maken. Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad Doordat deze Bosch SMV4HTX31E in hoogte verstelbaar is, gaat deze ook bij jou in de keuken de beste plek krijgenDeze met ladingsensor verbruikt minder energie door het stroom- en waterverbruik aan te passen op basis van de hoeveelheid vuile vaat in de machine. Doordat ze geen extra water verbruiken en een voorwasoptie hebben, zijn ze ook beter voor het milieu. Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is. Met deze Bosch is het mogelijk een programma in te korten, wel een zeer handig functie. Het vestellen van de bovenste lade kan in sommige gevallen erg fijn zijn, met deze vaatwasser is dat een optie.

Overige specificaties van deze Bosch SMV4HTX31E vaatwasser

We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Bevat helaas geen kinderbeveiliging. Je krjgt een melding wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel van de vaatwasser bij te vullen Beschikt niet over een zogehete intensieve zone om ook de vuilste vaat nog schoon te krijgen

Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare aanvoerslang.

Een lampje dat op de vloer schijnt wanneer de vaatwasser uit of aan staan, deze machine heeft deze mooie functie! Zodra de Bosch vaatwasser klaar is met het wasprogramma graag je meteen een eindsignaal geluid te horen De dosering van het vaatwasmiddel is belangrijk, heelas heeft deze vaatwasser geen utomatische vaatwasmiddel dosering Middels de indicator zout bijvullen weet jij precies wanneer het tijd is om het zout aan te vullen. Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare afvoerslang

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Bosch SMV4HTX31E Aanbieding

Wil je graag de Bosch SMV4HTX31E kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Bosch SMV4HTX31E Aanbieding, voor een prijs van: €899.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Bosch SMV4HTX31E kopen?

De goedkoopste Bosch SMV4HTX31E vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Bosch SMV4HTX31E Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.1Expert Score
Bosch SMV4HTX31E
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Is een inbouwvaatwasser
 • Kan je met een App bedienen
Voordelen
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Is een inbouwvaatwasser
 • Kan je met een App bedienen
 • Heeft verstelbare poten
 • Kan programma tussentijds inkorten
Nadelen
 • Bevat geen kinderbeveiliging
 • Heeft een frontpaneel nodig
 • Geen binnenverlichting

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Bosch SMV4HTX31E”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0