Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Bosch SMV6ZAX03N

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.7
Expert ScoreLees review
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
 • Heeft een beladingssensor
 • Is een inbouwvaatwasser

999.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Bosch SMV6ZAX03N - €999,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-12-01 10:04 pm

Beschrijving

Kortom, wil jij graag deze Bosch SMV6ZAX03N vaatwasser aanbieding scoren in december 2023? Blijf dan vooral even hangen op deze pagina, want wij geven aan waar jij deze Bosch vaatwasser voor een mooie prijs kunt aanschaffen. Een Bosch vaatwasser doet de afwas voor je. Dankzij de flexibele indeling kun je in een Bosch vaatwasser altijd ruimte creëren. Tijdens de afwas past een Bosch vaatwasser het waterverbruik aan op de hoeveelheid vaat, zodat er geen onnodig water wordt gebruikt.

De kwaliteiten van deze Bosch SMV6ZAX03N vaatwasser

De Bosch SMV6ZAX03N vaatwasser heeft een gewicht van 44. Met de nieuwe slimme functies die nu beschikbaar zijn, kunt u vanaf uw smartphone of tablet bepalen wanneer en hoe uw vaatwasser werkt. Binnenin de slanke, innovatieve machine zorgt een veelheid aan wasprogramma’s. Uw vaatwasser heeft een energielabel op een prominente plaats op het apparaat. Dit etiket geeft u nuttige informatie over de energiezuinigheid van uw vaatwasser – informatie die u waardevol kunt vinden bij het vergelijken van modellen. Op het etiket staat de letterklasse vermeld, die u informeert over het energieverbruik per afwasbeurt. Ook wordt het geschatte verbruik in kilowattuur (kWh) per 100 standaard afwasbeurten en het geluidsniveau in decibel (dB) weergegeven, voor meer informatie over hoe u verschillende modellen kunt vergelijken.

Uw vaatwasser heeft verschillende programma’s, elk met zijn eigen doel. Maak dus gebruik van de 5 verschillende programma’s van uw Bosch vaatwasser en reinig uw vaat op de best mogelijke manier!

Deze vaatwasser is niet geschikt om in een bestaande keuken me frontjes in te bouwen, op deze vaatwasser zit namelijk al een frontpaneel bevestigd. De Bosch SMV6ZAX03N vaatwasser combineert geluidsgeoptimaliseerde technologie om u een eersteklas schoonmaakervaring te bieden in een stille omgeving zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Deze Bosch SMV6ZAX03N maakt maximaal 44 dB.Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad Deze Bosch vaatwasser met flexibele indeling zal u zeker bevallen. Hij heeft een strak, elegant ontwerp en kan rekken en tanden aanpassen of wasniveaus variëren om aan uw behoeften te voldoen. De Bosch SMV6ZAX03N waterpas krijgen? Met de bijgeleverde verstelbare poten is dit geen enkel probleem!

Deze inbouwvaatwasser is een uitstekende manier om uw keuken te stroomlijnen en te optimaliseren. Het apparaat kan gemakkelijk worden weggewerkt, zodat het lijkt alsof het in het interieur van de keuken thuishoort. Omdat je hem inbouwt in een inbouwkeuken, heb je veel mogelijkheden voor maatwerk en aanpassingen.

Een wasprogramma inkorten is voor deze Bosch vaatwasser geen probleem. Wel zo fijn! Deze met ladingsensor verbruikt minder energie door het stroom- en waterverbruik aan te passen op basis van de hoeveelheid vuile vaat in de machine. Doordat ze geen extra water verbruiken en een voorwasoptie hebben, zijn ze ook beter voor het milieu. Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is. Een verstelbare bovenlade is een erg gewilde optie bij mensen die een vaatwasser aanschaffen, dit product heeft die mogelijk gelukkig.

Overige specificaties van deze Bosch SMV6ZAX03N vaatwasser

Deze vaatwasser is niet voorzien van automatische vaatwasmiddel dosering Je weet nooit precies wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel bij te vullen, het voordeel is dat dit automatisch wordt aangegeven, zo benje alijd op tijd. We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Door middel van de eindsignaal functie op deze Bosch vaatwasser hoor je het direct wanneer het wasprogramma klaar is. Beschikt niet over een zogehete intensieve zone om ook de vuilste vaat nog schoon te krijgen Door zout in de vaatwasser blijven de schoonmaakprestaties van de vaatwasser van hoog niveau. Een groot voordeel is dat deze vaatwasser automatisch een signaaltje afgeeft Bevat geen afkoppelbare afvoerslang

Bevat geen afkoppelbare aanvoerslang.

Als je kinderen hebt is deze vaatwasser minder geschikt, kinderbeveiliging heeft deze vaatwasser namelijk niet.

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Bosch SMV6ZAX03N Aanbieding

Wil je graag de Bosch SMV6ZAX03N kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Bosch SMV6ZAX03N Aanbieding, voor een prijs van: €999.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Bosch SMV6ZAX03N kopen?

De goedkoopste Bosch SMV6ZAX03N vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Bosch SMV6ZAX03N Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.7Expert Score
Bosch SMV6ZAX03N
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
 • Heeft een beladingssensor
 • Is een inbouwvaatwasser
Voordelen
 • Heeft verstelbare poten
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Kan je met een App bedienen
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Heeft een beladingssensor
Nadelen
 • Heeft een frontpaneel nodig
 • Geen afneembaar bovenblad
 • Bevat geen kinderbeveiliging

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Bosch SMV6ZAX03N”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0