Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Bosch SPS4EMW28E

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.3
Expert ScoreLees review
 • Bevat een afneembaar bovenblad
 • Heeft een flexibele indeling
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning

729.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Bosch SPS4EMW28E - €729,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-08-19 10:00 am

Beschrijving

Check hier waar jij deze Bosch SPS4EMW28E vaatwasser aanbieding voor de laagste prijs of misschien wel in de aanbieding kunt scoren in augustus 2022. Bosch vaatwassers zijn efficiënt en flexibel. Onze vaatwassers wassen uw vaat op een energiezuinige manier dankzij de intelligentie van hun ontwerp. De Bosch realTime TurboWash-functie gebruikt 40 procent minder water dan bij een standaardcyclus en wast uw vaat toch grondig. Tijdens het wassen past een Bosch vaatwasser het waterverbruik aan de hoeveelheid vaat aan, zodat er geen onnodig water wordt gebruikt. Kies tussen inbouw- of vrijstaande modellen, thuis of in uw kantoor of bedrijfsruimte.

De kwaliteiten van deze Bosch SPS4EMW28E vaatwasser

De Bosch vaatwasser heeft in totaal 4 reinigingstemperaturen. Zou kan je altijd een stand kiezen waarop je vaat goed schoon wordt.

De Bosch SPS4EMW28E heeft een acceptabel maximaal geluidsniveau dat onder de 45dB ligt, deze vaatwasser zal maximaal 44 dB halen. Met de nieuwe slimme functies die nu beschikbaar zijn, kunt u vanaf uw smartphone of tablet bepalen wanneer en hoe uw vaatwasser werkt. Binnenin de slanke, innovatieve machine zorgt een veelheid aan wasprogramma’s. Het energielabel laat zien hoe zuinig een wasmachine is met energie, deze heeft: D. Naast de labelklasse (de letter) kun je ook kijken naar het energieverbruik per 100 wasbeurten. Dit is een goede manier om verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Het etiket geeft ook informatie over het aantal glazen en couverts. Dit is de perfecte vaatwasser om in te bouwen, de Bosch vaatwasser bevat namelijk geen frontpaneel Bij de aanschaf van een vaatwasser heb je veel keuze, ook het gewicht is belangrijk. De Bosch SPS4EMW28E vaatwasser weegt 42 kgDe Bosch SPS4EMW28E heeft helaas geen verstelbare poten maar vaste poten Wil je een ander bovenblad op je vaatwasser plaatsen? Geen probleem, het kan allemaal met deze vaatwasser Deze hoogwaardige vaatwasser heeft een flexibele indeling waardoor alle rekken op elke gewenste plaats kunnen worden geplaatst, zodat u maximale keuze hebt met minimale inspanning.

Waarom is de flexibiliteit van vrijstaande vaatwassers nuttig voor u? Omdat u kunt kiezen welk model het beste in uw keuken past. Met een stevig roestvrij staal, een kleurrijk design of iets ertussenin. Bovendien kan hij ook onder uw aanrecht worden geïnstalleerd. Zodat u alle ruimte heeft die u nodig heeft.

De bovenste lade is verstelbaar, zo krijg je de indeling volledig naar jouw wens! Deze Bosch vaatwasser beschikt niet over de functie om een programma in te korten. Beschikt niet over een beladingssensor. Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is.

Overige specificaties van deze Bosch SPS4EMW28E vaatwasser

We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Er wordt automatisch aangegven wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel bij te vullen Deze Bosch vaatwassser geeft geen signaal als die klaar is met het wasprogramma. Het is makkelijk dat er een automatische vaatwasmiddeldosering plaatsvindt, zo wordt er nooit te veel afwasmiddel gebruikt. Kinderbeveiliging ontbreekt op deze vaatwasser. Middels de indicator zout bijvullen weet jij precies wanneer het tijd is om het zout aan te vullen. Helaas, er wordt gene lampje op de vloer geprojecteert als de vaatwasser kalar is of bezig is met zijn wasprogramma Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare afvoerslang

Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare aanvoerslang.

Als u uw vaat echt schoon wilt hebben, moet u een beetje extra werk doen. De Bosch SPS4EMW28E vaatwasser heeft een optionele extra heet/extra/intensieve zone wascyclus die precies is wat nodig is voor sterk vervuilde vaat.

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Bosch SPS4EMW28E Aanbieding

Wil je graag de Bosch SPS4EMW28E kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Bosch SPS4EMW28E Aanbieding, voor een prijs van: €729.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Bosch SPS4EMW28E kopen?

De goedkoopste Bosch SPS4EMW28E vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Bosch SPS4EMW28E Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.3Expert Score
Bosch SPS4EMW28E
 • Bevat een afneembaar bovenblad
 • Heeft een flexibele indeling
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
Voordelen
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Heeft geen frontpaneel nodig
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Bevat een afneembaar bovenblad
Nadelen
 • Heeft geen verstelbare poten
 • Bevat geen kinderbeveiliging
 • Geeft geen eindsignaal

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Bosch SPS4EMW28E”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0