Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Bosch SRI4HKS53E

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees review
 • Is een inbouwvaatwasser
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Bevat kinderbeveiliging

889.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Bosch SRI4HKS53E - €889,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-09-30 10:01 am

Beschrijving

Kortom, wil jij graag deze Bosch SRI4HKS53E vaatwasser aanbieding scoren in oktober 2022? Blijf dan vooral even hangen op deze pagina, want wij geven aan waar jij deze Bosch vaatwasser voor een mooie prijs kunt aanschaffen. Bosch vaatwassers doen de afwas voor u met hun unieke SmartBoost-functie, die gebruik maakt van gerichte waterstralen die pulseren om al het voedselvuil los te maken. U kunt hier veel Bosch vaatwassers kopen, met eenvoudige financiering en flexibele contracten, zodat u een machine kunt vinden die aan uw behoeften voldoet.

De kwaliteiten van deze Bosch SRI4HKS53E vaatwasser

De Bosch SRI4HKS53E kunnen we wel een lichtgewicht vaatwasser noemen met een gewicht van 29 kg blijft deze vaatwasser mooi onder de 36 kg. Het bedienen van deze vaatwasser met een App is niet mogelijk. Deze vaatwasser is niet geschikt om in een bestaande keuken me frontjes in te bouwen, op deze vaatwasser zit namelijk al een frontpaneel bevestigd. Ontdek hoe zuinig uw nieuwe vaatwasser met energie is met het energielabel, bij deze vaatwasser is dat:E. Het toont u de labelklasse, die een letter is: de modellen van klasse A, B en C zijn het zuinigst. Je kunt ook het energieverbruik per 100 wasbeurten zien en op die manier verschillende modellen met elkaar vergelijken. Kijk naar het aantal afwasbeurten en het waterverbruik om snel te zien hoe ze zich tot elkaar verhouden. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte heeft voor uw vaatwasser in uw keuken. De Bosch SRI4HKS53E heeft een acceptabel maximaal geluidsniveau dat onder de 45dB ligt, deze vaatwasser zal maximaal 45 dB halen.

De Bosch vaatwasser heeft in totaal 4 reinigingstemperaturen. Zou kan je altijd een stand kiezen waarop je vaat goed schoon wordt.

Deze inbouwvaatwasser is een uitstekende manier om uw keuken te stroomlijnen en te optimaliseren. Het apparaat kan gemakkelijk worden weggewerkt, zodat het lijkt alsof het in het interieur van de keuken thuishoort. Omdat je hem inbouwt in een inbouwkeuken, heb je veel mogelijkheden voor maatwerk en aanpassingen.

Deze hoogwaardige vaatwasser heeft een flexibele indeling waardoor alle rekken op elke gewenste plaats kunnen worden geplaatst, zodat u maximale keuze hebt met minimale inspanning. Doordat deze Bosch SRI4HKS53E in hoogte verstelbaar is, gaat deze ook bij jou in de keuken de beste plek krijgen Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenbladEen wasprogramma inkorten is voor deze Bosch vaatwasser geen probleem. Wel zo fijn! Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is. Het handige van de sensortechnologie is dat deze automatisch meet hoeveel vaat er in de vaatwasser zit. Het model past dus zelf aan hoeveel kracht en water er nodig is om uw vaat schoon te krijgen Het vestellen van de bovenste lade kan in sommige gevallen erg fijn zijn, met deze vaatwasser is dat een optie.

Overige specificaties van deze Bosch SRI4HKS53E vaatwasser

De dosering van het vaatwasmiddel is belangrijk, heelas heeft deze vaatwasser geen utomatische vaatwasmiddel dosering Het is heel erg handig dat je een signaal krijgt wanneer het tijd is om het zout bij te vullen in de machine. Wanneer het tijd is om de afwas te doen, kunt u de afvoerslang van de vaatwasser loskoppelen zodat u delicate voorwerpen op moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk met de hand kunt afwassen. Het mooie aan deze Bosch vaatwasser is dat je een goed eindsignaal geluid hoort als de machine klaar is. Maak sterk vervuilde vaat sprankelend schoon met de Bosch SRI4HKS53E vaatwasser van Bosch. Vul het glansspoelmiddel tijdig aan, met deze vaatwasser is dat gene probleem. Je krijgt namelijk een melding als het hier tijd voor is! Verbeter de kinderbeveiliging van uw vaatwasser met deze kinderveilige vaatwasser vergrendelingen. Deze eenvoudig te installeren vergrendelingen zijn ontworpen om uw kind veilig te houden terwijl u weg bent. We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Helaas, er wordt gene lampje op de vloer geprojecteert als de vaatwasser kalar is of bezig is met zijn wasprogramma

De afneembare toevoerslangvaatwasser wordt aan de meeste keukenkranen bevestigd en biedt een eenvoudige, handige oplossing voor automatisch afwassen.

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Bosch SRI4HKS53E Aanbieding

Wil je graag de Bosch SRI4HKS53E kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Bosch SRI4HKS53E Aanbieding, voor een prijs van: €889.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Bosch SRI4HKS53E kopen?

De goedkoopste Bosch SRI4HKS53E vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Bosch SRI4HKS53E Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.8Expert Score
Bosch SRI4HKS53E
 • Is een inbouwvaatwasser
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Bevat kinderbeveiliging
Voordelen
 • Geeft een eindsignaal
 • Heeft een beladingssensor
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
Nadelen
 • Kan je niet met een App bedienen
 • Geen vloerprojectie
 • Heeft een frontpaneel nodig

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Bosch SRI4HKS53E”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0