Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Miele G 5022 i BRWS

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.9
Expert ScoreLees review
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Heeft een flexibele indeling
 • Heeft een beladingssensor

749.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Miele G 5022 i BRWS - €749,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-01-31 10:59 am

Beschrijving

Wil jij daarom deze Miele G 5022 i BRWS vaatwasser in de aanbieding of voor de laagste prijs scoren in februari 2023? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een Miele G 5022 i BRWS aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Bespaar tijd en water met een Miele vaatwasser. Als u uw vaat schoon wilt krijgen zonder zeepresten, helpt het voorwasprogramma van een Miele-vaatwasser uw vaatwasmiddel om zijn werk grondiger te doen. Een Miele-vaatwasser reinigt de vaat met minder water dan de gemiddelde machine, en de meeste hebben een eco-instelling die nog minder verbruikt.

De kwaliteiten van deze Miele G 5022 i BRWS vaatwasser

De Miele vaatwasser heeft een reeks functies. De verschillende programma’s omvatten het verwijderen van kiemen en bacteriën, voorverwarmen en drogen. Met 4 reinigingstemperaturen zit er altijd een juiste temperatuur bij om de vaat weer schoon te krijgen.

Het bedienen van deze vaatwasser met een App is niet mogelijk. Deze vaatwasser is niet geschikt om in een bestaande keuken me frontjes in te bouwen, op deze vaatwasser zit namelijk al een frontpaneel bevestigd. Ooit afgevraagd welke Miele vaatwassers het meest energiezuinig zijn? De meesten van ons denken niet na over hoeveel energie we verbruiken als we de afwas doen. Hoe efficiënter een vaatwasser werkt, hoe meer water en energie hij bespaart. Op lange termijn is dit ook goed voor het milieu. Als u zich richt op de labelklasse, kijkt u naar het energieverbruik per 100 wasbeurten van een vaatwasser om modellen te vergelijken. Het label geeft ook informatie over het aantal afwasbeurten en het waterverbruik, evenals het geluidsniveau. De Miele G 5022 i BRWS heeft een acceptabel maximaal geluidsniveau dat onder de 45dB ligt, deze vaatwasser zal maximaal 45 dB halen. De Miele G 5022 i BRWS vaatwasser heeft een gewicht van 42.Wanneer u uw vaat sprankelend schoon wilt hebben, levert deze vaatwasser het. Met een flexibele indeling en een schoonwasprogramma biedt hij maximale keuze met minimale inspanning. Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad

Het juiste apparaat voor de moderne keuken. Deze inbouwvaatwasser die subtiel kan worden weggewerkt, en zo deel uitmaakt van de keukenomgeving. Hierdoor is het mogelijk de vaatwasser op oog- of kniehoogte in te stellen. Het resultaat is een slim apparaat dat perfect past in het gehele keukenontwerp.

Met de verstelbare poten van deze Miele G 5022 i BRWS geef je de vaatwasser exact de goede hoogtDe bovenste lade is verstelbaar, zo krijg je de indeling volledig naar jouw wens! Deze met ladingsensor verbruikt minder energie door het stroom- en waterverbruik aan te passen op basis van de hoeveelheid vuile vaat in de machine. Doordat ze geen extra water verbruiken en een voorwasoptie hebben, zijn ze ook beter voor het milieu. Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is. Soms denk je tijdens het draaien van het wasprogramma: ik wil dit inkorten! Doe het gemakkelijk met deze Miele vaatwasser.

Overige specificaties van deze Miele G 5022 i BRWS vaatwasser

Vul het glansspoelmiddel tijdig aan, met deze vaatwasser is dat gene probleem. Je krijgt namelijk een melding als het hier tijd voor is! Een vaatwasser is niet altijd kindveilig, maar deze nieuwe functie zorgt voor die extra veiligheid. Het is onzichtbaar voor het oog en zorgt ervoor dat de deur van de vaatwasser niet wordt geopend door nieuwsgierige handen van uw peuter. Deze vaatwasser is niet voorzien van automatische vaatwasmiddel dosering Deze Miele vaatwasser beschikt niet over een geluid voor het einde van het wasprogramma. Maak sterk vervuilde vaat sprankelend schoon met de Miele G 5022 i BRWS vaatwasser van Miele.

Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare aanvoerslang.

Bevat geen afkoppelbare afvoerslang Helaas, er wordt gene lampje op de vloer geprojecteert als de vaatwasser kalar is of bezig is met zijn wasprogramma We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Wanneer moet je het zout bijvullen in de machine? De machine geeft het zelf aan! Jij kan daarna gemakkelijk het zout bijvullen.

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Miele G 5022 i BRWS Aanbieding

Wil je graag de Miele G 5022 i BRWS kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Miele G 5022 i BRWS Aanbieding, voor een prijs van: €749.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Miele G 5022 i BRWS kopen?

De goedkoopste Miele G 5022 i BRWS vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Miele G 5022 i BRWS Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.9Expert Score
Miele G 5022 i BRWS
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Heeft een flexibele indeling
 • Heeft een beladingssensor
Voordelen
 • Heeft een flexibele indeling
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Bevat kinderbeveiliging
 • Heeft verstelbare poten
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
Nadelen
 • Kan je niet met een App bedienen
 • Geeft geen eindsignaal
 • Geen binnenverlichting

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Miele G 5022 i BRWS”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0