Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Miele G 5022 U BRWS

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Bevat kinderbeveiliging

749.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Miele G 5022 U BRWS - €749,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-08-18 7:01 pm

Beschrijving

Check hier waar jij deze Miele G 5022 U BRWS vaatwasser aanbieding voor de laagste prijs of misschien wel in de aanbieding kunt scoren in augustus 2022. De vaatwassers van Miele wassen de vaat zo schoon dat het lijkt alsof ze net uit de winkel komen. Ze besparen u ook tijd bij het afwassen en sommige kunnen worden geprogrammeerd om later te beginnen, zodat ze klaar zijn wanneer u dat het beste uitkomt.

De kwaliteiten van deze Miele G 5022 U BRWS vaatwasser

Deze Miele vaatwasser is niete bedienen met een App. Benieuwd nar het gewicht van de Miele G 5022 U BRWS vaatwasser? Deze wasmachine weegt om recies te zijn 43 kg. Dit is een geschikte vaatwasser om in te bouwen, er zit namelijk geen frontpaneel op.

De Miele heeft de reinigingskracht om uw vaat te desinfecteren en ervoor te zorgen dat het er fris uitziet. Deze vaatwasser heeft namelijk 4 reinigingstemperaturen.

De Miele G 5022 U BRWS vaatwasser maakt gebruik van innovatieve technologie om maximale resultaten te leveren. Hij is zo stil dat u niet eens merkt dat hij aan staat met 45 dB. Het energielabel van een vaatwasser geeft informatie over het verbruik per cyclus en in de loop van de tijd, alsmede de classificatie om u te helpen modellen te vergelijken. De labelcategorie (de letter) geeft ook informatie over de vaat, het warmwaterverbruik en het geluidsniveau.Deze vaatwasser beschikt helaas niet over een flexibele indeling De Miele G 5022 U BRWS waterpas krijgen? Met de bijgeleverde verstelbare poten is dit geen enkel probleem!

Het juiste apparaat voor de moderne keuken. Deze inbouwvaatwasser die subtiel kan worden weggewerkt, en zo deel uitmaakt van de keukenomgeving. Hierdoor is het mogelijk de vaatwasser op oog- of kniehoogte in te stellen. Het resultaat is een slim apparaat dat perfect past in het gehele keukenontwerp.

Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad Deze afwasautomaat heeft een beladingssensor die automatisch meet hoeveel vaat er in de afwasautomaat zit, en het gebruikte vermogen aanpast om de vaat schoon te maken, zodat deze vlekvrij is. Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is. Een wasprogramma inkorten is voor deze Miele vaatwasser geen probleem. Wel zo fijn!

Overige specificaties van deze Miele G 5022 U BRWS vaatwasser

Bevat geen afkoppelbare aanvoerslang.

We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Dit praktische gezinsvriendelijke product is ontworpen om de kleintjes in uw leven te beschermen tegen het openen en sluiten van de deur van een standaard vaatwasser! Met één druk op de knop wordt deze kinderveilige vaatwasser geactiveerd en gaat de kinderveilige deur open wanneer u dat wilt. Je weet nooit precies wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel bij te vullen, het voordeel is dat dit automatisch wordt aangegeven, zo benje alijd op tijd. Je ziet geen lampje dat op de vloer schijnt als de vaatwasser bezig is met zijn wasprogramma Als u een groot gezin hebt, laat u uw vaatwasser waarschijnlijk vaak draaien. Zou het niet fijn zijn om nog meer schone vaat te hebben? De Miele G 5022 U BRWS vaatwasser met intensief programma combineert drie reinigingsniveaus in één cyclus: lichte, middelzware en zware vervuiling. Het mooie aan deze Miele vaatwasser is dat je een goed eindsignaal geluid hoort als de machine klaar is. Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare afvoerslang De dosering van het vaatwasmiddel is belangrijk, heelas heeft deze vaatwasser geen utomatische vaatwasmiddel dosering Door zout in de vaatwasser blijven de schoonmaakprestaties van de vaatwasser van hoog niveau. Een groot voordeel is dat deze vaatwasser automatisch een signaaltje afgeeft

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Miele G 5022 U BRWS Aanbieding

Wil je graag de Miele G 5022 U BRWS kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Miele G 5022 U BRWS Aanbieding, voor een prijs van: €749.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Miele G 5022 U BRWS kopen?

De goedkoopste Miele G 5022 U BRWS vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Miele G 5022 U BRWS Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9Expert Score
Miele G 5022 U BRWS
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Bevat kinderbeveiliging
Voordelen
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Heeft verstelbare poten
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
 • Bevat kinderbeveiliging
Nadelen
 • Geen binnenverlichting
 • Kan je niet met een App bedienen
 • Geen afneembaar bovenblad

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Miele G 5022 U BRWS”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0