Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Miele G 5022 U CLST

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees review
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Heeft een beladingssensor
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien

799.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Miele G 5022 U CLST - €799,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-06-03 8:59 am

Beschrijving

Kortom, wil jij graag deze Miele G 5022 U CLST vaatwasser aanbieding scoren in juni 2023? Blijf dan vooral even hangen op deze pagina, want wij geven aan waar jij deze Miele vaatwasser voor een mooie prijs kunt aanschaffen. Miele is de enige fabrikant van vaatwassers die zijn eigen wasmachines fabriceert, en verkoopt uitsluitend via erkende dealers – zoals Scotts Appliance. Hierdoor kan Miele garanderen dat al hun producten voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die u van hen verwacht. Met al deze kenmerken samen is het geen wonder waarom mensen vertrouwen op een Miele wanneer ze een nieuwe vaatwasser kopen.

De kwaliteiten van deze Miele G 5022 U CLST vaatwasser

De Miele G 5022 U CLST vaatwasser maakt gebruik van innovatieve technologie om maximale resultaten te leveren. Hij is zo stil dat u niet eens merkt dat hij aan staat met 45 dB. Het energielabel van een vaatwasser geeft informatie over het verbruik per cyclus en in de loop van de tijd, alsmede de classificatie om u te helpen modellen te vergelijken. De labelcategorie (de letter) geeft ook informatie over de vaat, het warmwaterverbruik en het geluidsniveau.

De Miele vaatwasser heeft in totaal 4 reinigingstemperaturen. Zou kan je altijd een stand kiezen waarop je vaat goed schoon wordt.

Het gewicht van een vaatwasser is erg belangrijk bij de aankoop, deze Miele G 5022 U CLST vaatwasser heeft een gewicht van 43 kg. Dit is een geschikte vaatwasser om in te bouwen, er zit namelijk geen frontpaneel op. Deze Miele vaatwasser is niete bedienen met een App. De Miele G 5022 U CLST heeft verstelbare poten, zo kan je de wasmaschine optimaal afstellen op jouw wensen Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad

Het juiste apparaat voor de moderne keuken. Deze inbouwvaatwasser die subtiel kan worden weggewerkt, en zo deel uitmaakt van de keukenomgeving. Hierdoor is het mogelijk de vaatwasser op oog- of kniehoogte in te stellen. Het resultaat is een slim apparaat dat perfect past in het gehele keukenontwerp.

Deze vaatwasser beschikt helaas niet over een flexibele indelingDeze afwasautomaat heeft een beladingssensor die automatisch meet hoeveel vaat er in de afwasautomaat zit, en het gebruikte vermogen aanpast om de vaat schoon te maken, zodat deze vlekvrij is. Een wasprogramma inkorten is voor deze Miele vaatwasser geen probleem. Wel zo fijn! Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is.

Overige specificaties van deze Miele G 5022 U CLST vaatwasser

We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Door zout in de vaatwasser blijven de schoonmaakprestaties van de vaatwasser van hoog niveau. Een groot voordeel is dat deze vaatwasser automatisch een signaaltje afgeeft Helaas, er wordt gene lampje op de vloer geprojecteert als de vaatwasser kalar is of bezig is met zijn wasprogramma De dosering van het vaatwasmiddel is belangrijk, heelas heeft deze vaatwasser geen utomatische vaatwasmiddel dosering Middels het intensieve zone wasprogramma is het mogelijk om zeer vuile vaat schoon te krijgen. De Miele G 5022 U CLST vaatwasser zorgt voor weer een schoon servies. Bevat geen afkoppelbare afvoerslang Benieuwd wanneer de Miele vaatwasser klaar is met zij programma? Dat weet je direct wanneer je het eindsignaal geluid hoor uit de vaatwasser.

Bevat geen afkoppelbare aanvoerslang.

Vul het glansspoelmiddel tijdig aan, met deze vaatwasser is dat gene probleem. Je krijgt namelijk een melding als het hier tijd voor is! Verbeter de kinderbeveiliging van uw vaatwasser met deze kinderveilige vaatwasser vergrendelingen. Deze eenvoudig te installeren vergrendelingen zijn ontworpen om uw kind veilig te houden terwijl u weg bent.

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Miele G 5022 U CLST Aanbieding

Wil je graag de Miele G 5022 U CLST kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Miele G 5022 U CLST Aanbieding, voor een prijs van: €799.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Miele G 5022 U CLST kopen?

De goedkoopste Miele G 5022 U CLST vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Miele G 5022 U CLST Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9.1Expert Score
Miele G 5022 U CLST
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Heeft een beladingssensor
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
Voordelen
 • Heeft verstelbare poten
 • Is een inbouwvaatwasser
 • Heeft geen frontpaneel nodig
 • Heeft een beladingssensor
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
Nadelen
 • Geen afneembaar bovenblad
 • Geen binnenverlichting
 • Geen flexibele indeling

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Miele G 5022 U CLST”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0