Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Miele G 5072 SC Vi

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees review
 • Is een inbouwvaatwasser
 • Heeft verstelbare poten
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning

949.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Miele G 5072 SC Vi - €949,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-09-25 12:03 pm

Beschrijving

Kortom, wil jij graag deze Miele G 5072 SC Vi vaatwasser aanbieding scoren in september 2023? Blijf dan vooral even hangen op deze pagina, want wij geven aan waar jij deze Miele vaatwasser voor een mooie prijs kunt aanschaffen. Een schone vaat is een hoofdbestanddeel van het leven van elke huisvrouw. Nu kunt u er zeker van zijn dat uw vaat de aandacht krijgt die hij verdient met een vaatwasser van Miele. Miele is een energiezuinig apparaat dat de moeite van het afwassen wegneemt. U hoeft zelfs geen zeeppoeder te gebruiken, want de afwasmiddelen van Miele zijn ontworpen voor de perfecte mix.

De kwaliteiten van deze Miele G 5072 SC Vi vaatwasser

De Miele G 5072 SC Vi vaatwasser maakt gebruik van innovatieve technologie om maximale resultaten te leveren. Hij is zo stil dat u niet eens merkt dat hij aan staat met 45 dB. De Miele G 5072 SC Vi vaatwasser heeft een gewicht van 44. Deze vaatwasser is niet geschikt om in een bestaande keuken me frontjes in te bouwen, op deze vaatwasser zit namelijk al een frontpaneel bevestigd. Het bedienen van deze vaatwasser met een App is niet mogelijk.

Uw vaat schoonmaken is eenvoudig! U kunt kiezen uit ongeveer 4 verschillende programma’s op uw vaatwasser. Deze programma’s passen automatisch de programmatijd, de waterhardheid en het aantal spoelbeurten aan. Hier zijn enkele tips voor het gebruik ervan.

Het energielabel laat zien hoe zuinig een wasmachine is met energie, deze heeft: E. Naast de labelklasse (de letter) kun je ook kijken naar het energieverbruik per 100 wasbeurten. Dit is een goede manier om verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Het etiket geeft ook informatie over het aantal glazen en couverts.Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad

Deze inbouwvaatwasser is een van de belangrijkste basiselementen van elke moderne keuken. Verstelbaar in de hoogte omdat hij binnenin moet worden ingebouwd, is een inbouwvaatwasser vooral handig als u moeite hebt met het bovenlichaam of als u vrije ruimte nodig hebt voor ovens of koelkasten eronder.

De Miele G 5072 SC Vi heeft verstelbare poten, zo kan je de wasmaschine optimaal afstellen op jouw wensen Wanneer u uw vaat sprankelend schoon wilt hebben, levert deze vaatwasser het. Met een flexibele indeling en een schoonwasprogramma biedt hij maximale keuze met minimale inspanning.Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is. Deze met ladingsensor verbruikt minder energie door het stroom- en waterverbruik aan te passen op basis van de hoeveelheid vuile vaat in de machine. Doordat ze geen extra water verbruiken en een voorwasoptie hebben, zijn ze ook beter voor het milieu. Het vestellen van de bovenste lade kan in sommige gevallen erg fijn zijn, met deze vaatwasser is dat een optie. Een wasprogramma inkorten is voor deze Miele vaatwasser geen probleem. Wel zo fijn!

Overige specificaties van deze Miele G 5072 SC Vi vaatwasser

Maak sterk vervuilde vaat sprankelend schoon met de Miele G 5072 SC Vi vaatwasser van Miele. Wanneer moet je het zout bijvullen in de machine? De machine geeft het zelf aan! Jij kan daarna gemakkelijk het zout bijvullen. Een vaatwasser is niet altijd kindveilig, maar deze nieuwe functie zorgt voor die extra veiligheid. Het is onzichtbaar voor het oog en zorgt ervoor dat de deur van de vaatwasser niet wordt geopend door nieuwsgierige handen van uw peuter. Vul het glansspoelmiddel tijdig aan, met deze vaatwasser is dat gene probleem. Je krijgt namelijk een melding als het hier tijd voor is! Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare afvoerslang De dosering van het vaatwasmiddel is belangrijk, heelas heeft deze vaatwasser geen utomatische vaatwasmiddel dosering We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken

Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare aanvoerslang.

Het mooie aan deze Miele vaatwasser is dat je een goed eindsignaal geluid hoort als de machine klaar is. Helaas, er wordt gene lampje op de vloer geprojecteert als de vaatwasser kalar is of bezig is met zijn wasprogramma

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Miele G 5072 SC Vi Aanbieding

Wil je graag de Miele G 5072 SC Vi kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Miele G 5072 SC Vi Aanbieding, voor een prijs van: €949.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Miele G 5072 SC Vi kopen?

De goedkoopste Miele G 5072 SC Vi vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Miele G 5072 SC Vi Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9.2Expert Score
Miele G 5072 SC Vi
 • Is een inbouwvaatwasser
 • Heeft verstelbare poten
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
Voordelen
 • Heeft een flexibele indeling
 • Bevat kinderbeveiliging
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Kan programma tussentijds inkorten
Nadelen
 • Heeft een frontpaneel nodig
 • Geen binnenverlichting
 • Kan je niet met een App bedienen

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Miele G 5072 SC Vi”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0