Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Miele G 5222 SC BRWS

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.3
Expert ScoreLees review
 • Bevat een afneembaar bovenblad
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Heeft verstelbare poten

999.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Miele G 5222 SC BRWS - €999,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-12-05 10:01 pm

Beschrijving

Wil jij daarom deze Miele G 5222 SC BRWS vaatwasser in de aanbieding of voor de laagste prijs scoren in december 2022? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een Miele G 5222 SC BRWS aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Een schone vaat is een hoofdbestanddeel van het leven van elke huisvrouw. Nu kunt u er zeker van zijn dat uw vaat de aandacht krijgt die hij verdient met een vaatwasser van Miele. Miele is een energiezuinig apparaat dat de moeite van het afwassen wegneemt. U hoeft zelfs geen zeeppoeder te gebruiken, want de afwasmiddelen van Miele zijn ontworpen voor de perfecte mix.

De kwaliteiten van deze Miele G 5222 SC BRWS vaatwasser

De Miele G 5222 SC BRWS vaatwasser combineert geluidsgeoptimaliseerde technologie om u een eersteklas schoonmaakervaring te bieden in een stille omgeving zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Deze Miele G 5222 SC BRWS maakt maximaal 45 dB. Deze Miele vaatwasser is niete bedienen met een App. Alle Miele afwasmachines moeten nu een energielabel dragen waarop de efficiëntie wordt gerangschikt van A tot G (best tot slechtst). Hierop staat hoe efficiënt de machine is wat betreft wassen, drogen, elektriciteits- en waterverbruik. Dit is een geschikte vaatwasser om in te bouwen, er zit namelijk geen frontpaneel op.

De Miele vaatwasser heeft een reeks functies. De verschillende programma’s omvatten het verwijderen van kiemen en bacteriën, voorverwarmen en drogen. Met 4 reinigingstemperaturen zit er altijd een juiste temperatuur bij om de vaat weer schoon te krijgen.

Bij de aanschaf van een vaatwasser heb je veel keuze, ook het gewicht is belangrijk. De Miele G 5222 SC BRWS vaatwasser weegt 53 kgHet kan goed zijn dat je een ander bovenblad op de vaatwasser plaatsen, bij deze vaatwasser is dat mogelijk.

Met de vrijheid van een vrijstaande vaatwasser kunt u uw favoriete ontwerp kiezen. Roestvrij staal is stevig en geschikt voor elke keuken, maar een kleurrijk ontwerp past misschien beter bij uw keukeninrichting.

Met de verstelbare poten van deze Miele G 5222 SC BRWS geef je de vaatwasser exact de goede hoogt Deze Miele vaatwasser met flexibele indeling zal u zeker bevallen. Hij heeft een strak, elegant ontwerp en kan rekken en tanden aanpassen of wasniveaus variëren om aan uw behoeften te voldoen.Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is. Deze met ladingsensor verbruikt minder energie door het stroom- en waterverbruik aan te passen op basis van de hoeveelheid vuile vaat in de machine. Doordat ze geen extra water verbruiken en een voorwasoptie hebben, zijn ze ook beter voor het milieu. Een zeer handige funcie van deze Miele vaatwasser is dat deze een programma kan inkorten De bovenste lade is verstelbaar, zo krijg je de indeling volledig naar jouw wens!

Overige specificaties van deze Miele G 5222 SC BRWS vaatwasser

Een nadeeel is wel dat je geen lichtje op de vloer ziet die aangeeft dat de vaatwasser klaar is met zijn programma of nog bezig is Een vaatwasser is niet altijd kindveilig, maar deze nieuwe functie zorgt voor die extra veiligheid. Het is onzichtbaar voor het oog en zorgt ervoor dat de deur van de vaatwasser niet wordt geopend door nieuwsgierige handen van uw peuter. We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Wanneer moet je het zout bijvullen in de machine? De machine geeft het zelf aan! Jij kan daarna gemakkelijk het zout bijvullen. Je weet nooit precies wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel bij te vullen, het voordeel is dat dit automatisch wordt aangegeven, zo benje alijd op tijd.

Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare aanvoerslang.

Als u uw vaat echt schoon wilt hebben, moet u een beetje extra werk doen. De Miele G 5222 SC BRWS vaatwasser heeft een optionele extra heet/extra/intensieve zone wascyclus die precies is wat nodig is voor sterk vervuilde vaat. Je weet precies wanneer deze Miele vaatwasser klaar is met zijn programma, de vaatwasser beschikt namelijk over een eindsignaal. Deze vaatwasser is niet voorzien van automatische vaatwasmiddel dosering Bevat geen afkoppelbare afvoerslang

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Miele G 5222 SC BRWS Aanbieding

Wil je graag de Miele G 5222 SC BRWS kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Miele G 5222 SC BRWS Aanbieding, voor een prijs van: €999.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Is er een Miele G 5222 SC BRWS Black friday aanbieding?

Bekijk bovenaan alle actuele prijzen en zie direct of er een goede Black friday aanbieding beschikbaar is! De laagste prijs vind je bij: coolblue.nl.

Goedkoopste Miele G 5222 SC BRWS kopen?

De goedkoopste Miele G 5222 SC BRWS vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Miele G 5222 SC BRWS Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.3Expert Score
Miele G 5222 SC BRWS
 • Bevat een afneembaar bovenblad
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Heeft verstelbare poten
Voordelen
 • Geeft een eindsignaal
 • Bevat een afneembaar bovenblad
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Heeft een flexibele indeling
Nadelen
 • Geen binnenverlichting
 • Is geen inbouwvaatwasser
 • Geen vloerprojectie

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Miele G 5222 SC BRWS”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0