Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Miele G 5277 SC Vi XXL

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees review
 • Bevat kinderbeveiliging
 • Geeft een eindsignaal
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen

1,199.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Miele G 5277 SC Vi XXL - €1.199,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-12-05 8:04 am

Beschrijving

Check hier waar jij deze Miele G 5277 SC Vi XXL vaatwasser aanbieding voor de laagste prijs of misschien wel in de aanbieding kunt scoren in december 2023. Uw vaat zal sprankelen met een Miele vaatwasser, hoe klein de lading ook is. Van uw favoriete servies tot het dessert van gisteravond, u kunt erop rekenen dat uw Miele-afwasmachine alles afdekt en mooi schoon achterlaat.

De kwaliteiten van deze Miele G 5277 SC Vi XXL vaatwasser

Als je op zoek bent naar een Miele vaatwasser met maximaal 4 reinigingstemperaturen is deze Miele vaatwasser misschien wel de vaatwasser waar je naar op zoek bent! Deze vaatwasser heeft namelijk 4 reinigingstemperaturen.

De Miele G 5277 SC Vi XXL heeft een acceptabel maximaal geluidsniveau dat onder de 45dB ligt, deze vaatwasser zal maximaal 45 dB halen. Deze vaatwasser is niet geschikt om in een bestaande keuken me frontjes in te bouwen, op deze vaatwasser zit namelijk al een frontpaneel bevestigd. Bij de aanschaf van een vaatwasser heb je veel keuze, ook het gewicht is belangrijk. De Miele G 5277 SC Vi XXL vaatwasser weegt 45 kg Als je graag je vaatwasser wilt bedienen met een App dan is een andere vaatwasser geschikt, deze Miele vaatwasser is namelijk niet te bedienen via een App Alle Miele afwasmachines moeten nu een energielabel dragen waarop de efficiëntie wordt gerangschikt van A tot G (best tot slechtst). Hierop staat hoe efficiënt de machine is wat betreft wassen, drogen, elektriciteits- en waterverbruik.Met de verstelbare poten van deze Miele G 5277 SC Vi XXL geef je de vaatwasser exact de goede hoogt

Het juiste apparaat voor de moderne keuken. Deze inbouwvaatwasser die subtiel kan worden weggewerkt, en zo deel uitmaakt van de keukenomgeving. Hierdoor is het mogelijk de vaatwasser op oog- of kniehoogte in te stellen. Het resultaat is een slim apparaat dat perfect past in het gehele keukenontwerp.

Deze Miele vaatwasser met flexibele indeling zal u zeker bevallen. Hij heeft een strak, elegant ontwerp en kan rekken en tanden aanpassen of wasniveaus variëren om aan uw behoeften te voldoen. Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenbladDeze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is. Het vestellen van de bovenste lade kan in sommige gevallen erg fijn zijn, met deze vaatwasser is dat een optie. Soms denk je tijdens het draaien van het wasprogramma: ik wil dit inkorten! Doe het gemakkelijk met deze Miele vaatwasser. Het meet uw vaat zodat het de juiste hoeveelheid water en energie kan gebruiken om uw vaat schoon te krijgen. Dit betekent dat u alleen precies datgene gebruikt wat nodig is voor geweldige resultaten – en in sommige gevallen lagere energierekeningen.

Overige specificaties van deze Miele G 5277 SC Vi XXL vaatwasser

Deze vaatwasser is niet voorzien van automatische vaatwasmiddel dosering Het is heel erg handig dat je een signaal krijgt wanneer het tijd is om het zout bij te vullen in de machine. Door middel van de eindsignaal functie op deze Miele vaatwasser hoor je het direct wanneer het wasprogramma klaar is. Een nadeeel is wel dat je geen lichtje op de vloer ziet die aangeeft dat de vaatwasser klaar is met zijn programma of nog bezig is We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Vul het glansspoelmiddel tijdig aan, met deze vaatwasser is dat gene probleem. Je krijgt namelijk een melding als het hier tijd voor is! Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare afvoerslang Dit praktische gezinsvriendelijke product is ontworpen om de kleintjes in uw leven te beschermen tegen het openen en sluiten van de deur van een standaard vaatwasser! Met één druk op de knop wordt deze kinderveilige vaatwasser geactiveerd en gaat de kinderveilige deur open wanneer u dat wilt. In een intensief programma kan de Miele G 5277 SC Vi XXL vaatwasser zo worden ingesteld dat alleen vuile vaat wordt afgewassen. Hoewel de vaat zich nog steeds in een bepaalde zone bevindt, wordt deze door de krachtigere stralen van de afwasautomaat extra grondig gereinigd.

Bevat geen afkoppelbare aanvoerslang.

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Miele G 5277 SC Vi XXL Aanbieding

Wil je graag de Miele G 5277 SC Vi XXL kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Miele G 5277 SC Vi XXL Aanbieding, voor een prijs van: €1.199.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Miele G 5277 SC Vi XXL kopen?

De goedkoopste Miele G 5277 SC Vi XXL vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Miele G 5277 SC Vi XXL Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.6Expert Score
Miele G 5277 SC Vi XXL
 • Bevat kinderbeveiliging
 • Geeft een eindsignaal
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
Voordelen
 • Geeft een eindsignaal
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Heeft een beladingssensor
 • Heeft verstelbare poten
 • Heeft een flexibele indeling
Nadelen
 • Heeft een frontpaneel nodig
 • Kan je niet met een App bedienen
 • Geen afneembaar bovenblad

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Miele G 5277 SC Vi XXL”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0