Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Miele G 7222 SCi CLST

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees review
 • Bevat kinderbeveiliging
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Kan programma tussentijds inkorten

1,399.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Miele G 7222 SCi CLST - €1.399,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-03-21 11:00 pm

Beschrijving

Check hier waar jij deze Miele G 7222 SCi CLST vaatwasser aanbieding voor de laagste prijs of misschien wel in de aanbieding kunt scoren in maart 2023. Al meer dan 120 jaar is Miele een pionier in de wereld van schoonmakers. Miele biedt apparaten zoals vaatwassers, wasmachines, koelkasten en andere elektrische producten die betrouwbaar, duurzaam en betrouwbaar zijn. Als onderdeel van hun voortdurende streven naar uitmuntendheid is Miele er trots op vaatwassers te kunnen aanbieden die aan al uw schoonmaakbehoeften voldoen zonder water of energie te verspillen.

De kwaliteiten van deze Miele G 7222 SCi CLST vaatwasser

Deze Miele vaatwasser is niete bedienen met een App. De Miele G 7222 SCi CLST vaatwasser maakt gebruik van innovatieve technologie om maximale resultaten te leveren. Hij is zo stil dat u niet eens merkt dat hij aan staat met 43 dB. Uw vaatwasser heeft een energielabel op een prominente plaats op het apparaat. Dit etiket geeft u nuttige informatie over de energiezuinigheid van uw vaatwasser – informatie die u waardevol kunt vinden bij het vergelijken van modellen. Op het etiket staat de letterklasse vermeld, die u informeert over het energieverbruik per afwasbeurt. Ook wordt het geschatte verbruik in kilowattuur (kWh) per 100 standaard afwasbeurten en het geluidsniveau in decibel (dB) weergegeven, voor meer informatie over hoe u verschillende modellen kunt vergelijken. Deze vaatwasser wordt geleverd inclusief frontpaneel. Het gewicht van een vaatwasser is erg belangrijk bij de aankoop, deze Miele G 7222 SCi CLST vaatwasser heeft een gewicht van 48 kg.

U kunt veel geld besparen door een ingebouwde vaatwasser te installeren. Het is kostenbesparend, omdat u geen extra apparatuur voor de keuken hoeft aan te schaffen. Een ingebouwde vaatwasser bespaart ook ruimte in vergelijking met vrijstaande apparaten.

Maak je geen zorgen over het maken van een puinhoop. Met onze flexibele indeling is de vaat gemakkelijk schoon te maken. De Miele G 7222 SCi CLST waterpas krijgen? Met de bijgeleverde verstelbare poten is dit geen enkel probleem! Het kan goed zijn dat je een ander bovenblad op de vaatwasser plaatsen, bij deze vaatwasser is dat mogelijk.Met deze Miele is het mogelijk een programma in te korten, wel een zeer handig functie. De bovenste lade is verstelbaar, zo krijg je de indeling volledig naar jouw wens! Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is. Deze met ladingsensor verbruikt minder energie door het stroom- en waterverbruik aan te passen op basis van de hoeveelheid vuile vaat in de machine. Doordat ze geen extra water verbruiken en een voorwasoptie hebben, zijn ze ook beter voor het milieu.

Overige specificaties van deze Miele G 7222 SCi CLST vaatwasser

De dosering van het vaatwasmiddel is belangrijk, heelas heeft deze vaatwasser geen utomatische vaatwasmiddel dosering Bevat geen afkoppelbare afvoerslang

Bevat geen afkoppelbare aanvoerslang.

We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Helaas, er wordt gene lampje op de vloer geprojecteert als de vaatwasser kalar is of bezig is met zijn wasprogramma Deze kinderveilige vaatwasser voorkomt dat uw kinderen de deur kunnen openen en sluiten, zodat ze niet aan voorwerpen kunnen komen die u wilt schoonmaken. Je weet precies wanneer deze Miele vaatwasser klaar is met zijn programma, de vaatwasser beschikt namelijk over een eindsignaal. Door zout in de vaatwasser blijven de schoonmaakprestaties van de vaatwasser van hoog niveau. Een groot voordeel is dat deze vaatwasser automatisch een signaaltje afgeeft Er wordt automatisch aangegven wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel bij te vullen Beschikt niet over een zogehete intensieve zone om ook de vuilste vaat nog schoon te krijgen

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Miele G 7222 SCi CLST Aanbieding

Wil je graag de Miele G 7222 SCi CLST kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Miele G 7222 SCi CLST Aanbieding, voor een prijs van: €1.399.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Miele G 7222 SCi CLST kopen?

De goedkoopste Miele G 7222 SCi CLST vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Miele G 7222 SCi CLST Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9.4Expert Score
Miele G 7222 SCi CLST
 • Bevat kinderbeveiliging
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Kan programma tussentijds inkorten
Voordelen
 • Is een inbouwvaatwasser
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
 • Heeft verstelbare poten
 • Bevat kinderbeveiliging
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
Nadelen
 • Kan je niet met een App bedienen
 • Geen binnenverlichting
 • Geen vloerprojectie

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Miele G 7222 SCi CLST”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0