Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Miele G 7472 SC Vi AutoDos

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
 • Heeft een beladingssensor
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Bevat kinderbeveiliging

1,699.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Miele G 7472 SC Vi AutoDos - €1.699,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-12-09 12:59 pm

Beschrijving

Kortom, wil jij graag deze Miele G 7472 SC Vi AutoDos vaatwasser aanbieding scoren in december 2022? Blijf dan vooral even hangen op deze pagina, want wij geven aan waar jij deze Miele vaatwasser voor een mooie prijs kunt aanschaffen. Stap vandaag nog over op een efficiënte en milieuvriendelijke vaatwasser. Als u een Miele-vaatwasser koopt, kunt u er zeker van zijn dat deze is ontworpen om met minimale energie te werken en u tijdens zijn levensduur duizenden liters zal besparen. Of u nu op zoek bent naar een compacte machine of een topmodel met alle toeters en bellen, Miele heeft een vaatwasser die voldoet aan de behoeften van uw gezin.

De kwaliteiten van deze Miele G 7472 SC Vi AutoDos vaatwasser

Als je graag je vaatwasser wilt bedienen met een App dan is een andere vaatwasser geschikt, deze Miele vaatwasser is namelijk niet te bedienen via een App Benieuwd nar het gewicht van de Miele G 7472 SC Vi AutoDos vaatwasser? Deze wasmachine weegt om recies te zijn 48 kg. De Miele G 7472 SC Vi AutoDos heeft een acceptabel maximaal geluidsniveau dat onder de 45dB ligt, deze vaatwasser zal maximaal 43 dB halen. Deze vaatwasser wordt geleverd inclusief frontpaneel. Veel Miele vaatwassers hebben een energielabel in de vorm van een sticker. U vindt het op of bij het typeplaatje (met alle technische specificaties) of aan de binnenkant van de deur. Kijk naar de letter, die kan variëren van A (zuinigst) tot G (minst zuinig). Het energieverbruik per 100 wasbeurten wordt ook geïllustreerd met maximaal vier sterren voor: – wassen – drogen – elektriciteit – water

Het juiste apparaat voor de moderne keuken. Deze inbouwvaatwasser die subtiel kan worden weggewerkt, en zo deel uitmaakt van de keukenomgeving. Hierdoor is het mogelijk de vaatwasser op oog- of kniehoogte in te stellen. Het resultaat is een slim apparaat dat perfect past in het gehele keukenontwerp.

Deze hoogwaardige vaatwasser heeft een flexibele indeling waardoor alle rekken op elke gewenste plaats kunnen worden geplaatst, zodat u maximale keuze hebt met minimale inspanning. Het kan goed zijn dat je een ander bovenblad op de vaatwasser plaatsen, bij deze vaatwasser is dat mogelijk. De Miele G 7472 SC Vi AutoDos heeft verstelbare poten, zo kan je de wasmaschine optimaal afstellen op jouw wensenDeze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is. Een verstelbare bovenlade is een erg gewilde optie bij mensen die een vaatwasser aanschaffen, dit product heeft die mogelijk gelukkig. Wanneer u een afwasprogramma voor uw nieuwe vaatwasser instelt, meet deze automatisch hoeveel vaat er in de vaatwasser zit en past hij automatisch het vermogen, de tijd en het water aan dat nodig is om uw vaat schoon te krijgen. Een programma inkorten is met deze Miele vaatwasser geen probleem, dit regel je zeer gemakkelijk vis de bedieining.

Overige specificaties van deze Miele G 7472 SC Vi AutoDos vaatwasser

Helaas, er wordt gene lampje op de vloer geprojecteert als de vaatwasser kalar is of bezig is met zijn wasprogramma Bevat geen afkoppelbare afvoerslang Je weet nooit precies wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel bij te vullen, het voordeel is dat dit automatisch wordt aangegeven, zo benje alijd op tijd. We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Beschikt niet over een zogehete intensieve zone om ook de vuilste vaat nog schoon te krijgen Deze kinderveilige vaatwasser voorkomt dat uw kinderen de deur kunnen openen en sluiten, zodat ze niet aan voorwerpen kunnen komen die u wilt schoonmaken. De dosering van het vaatwasmiddel is belangrijk, heelas heeft deze vaatwasser geen utomatische vaatwasmiddel dosering Het is heel erg handig dat je een signaal krijgt wanneer het tijd is om het zout bij te vullen in de machine. Zodra de Miele vaatwasser klaar is met het wasprogramma graag je meteen een eindsignaal geluid te horen

Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare aanvoerslang.

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Miele G 7472 SC Vi AutoDos Aanbieding

Wil je graag de Miele G 7472 SC Vi AutoDos kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Miele G 7472 SC Vi AutoDos Aanbieding, voor een prijs van: €1.699.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Is er een Miele G 7472 SC Vi AutoDos Black friday aanbieding?

Bekijk bovenaan alle actuele prijzen en zie direct of er een goede Black friday aanbieding beschikbaar is! De laagste prijs vind je bij: coolblue.nl.

Goedkoopste Miele G 7472 SC Vi AutoDos kopen?

De goedkoopste Miele G 7472 SC Vi AutoDos vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Miele G 7472 SC Vi AutoDos Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9Expert Score
Miele G 7472 SC Vi AutoDos
 • Heeft een beladingssensor
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Bevat kinderbeveiliging
Voordelen
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Heeft een flexibele indeling
 • Bevat een afneembaar bovenblad
 • Geeft een eindsignaal
 • Heeft een beladingssensor
Nadelen
 • Geen binnenverlichting
 • Kan je niet met een App bedienen
 • Geen intensieve zone prgramma draaien

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Miele G 7472 SC Vi AutoDos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0