Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Siemens SE23HW32UE

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.4
Expert ScoreLees review
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Bevat een afneembaar bovenblad
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien

599.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Siemens SE23HW32UE - €599,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-12-02 4:03 pm

Beschrijving

Check hier waar jij deze Siemens SE23HW32UE vaatwasser aanbieding voor de laagste prijs of misschien wel in de aanbieding kunt scoren in december 2023. Siemens vaatwassers zitten huishoudelijke klussen niet langer in de weg. Dat is te danken aan de ultracleane sterrenclassificatie, het gebruik van duurzame materialen en slimme technologieën zoals iSensoric en het Water plus-droogsysteem.

De kwaliteiten van deze Siemens SE23HW32UE vaatwasser

Deze Siemens vaatwasser is niete bedienen met een App.

Als je op zoek bent naar een Siemens vaatwasser met maximaal 4 reinigingstemperaturen is deze Siemens vaatwasser misschien wel de vaatwasser waar je naar op zoek bent! Deze vaatwasser heeft namelijk 4 reinigingstemperaturen.

Dit is een geschikte vaatwasser om in te bouwen, er zit namelijk geen frontpaneel op. Het gewicht van een vaatwasser is erg belangrijk bij de aankoop, deze Siemens SE23HW32UE vaatwasser heeft een gewicht van 48 kg. De Siemens SE23HW32UE vaatwasser zal maximaal 46 dB halen. Uw vaatwasser heeft een energielabel aan de achterkant of zijkant van de deur, de Siemens vaatwasser heeft labal: E. Op het etiket staat hoe zuinig uw vaatwasser is met energie. Om dit te vinden, zoekt u naar een klasse op het etiket. Deze vertelt u hoeveel water en elektriciteit uw vaatwasser gebruikt in vergelijking met andere, soortgelijke vaatwassers.De Siemens SE23HW32UE waterpas krijgen? Met de bijgeleverde verstelbare poten is dit geen enkel probleem! Wanneer u uw vaat sprankelend schoon wilt hebben, levert deze vaatwasser het. Met een flexibele indeling en een schoonwasprogramma biedt hij maximale keuze met minimale inspanning.

Met de vrijheid van een vrijstaande vaatwasser kunt u uw favoriete ontwerp kiezen. Roestvrij staal is stevig en geschikt voor elke keuken, maar een kleurrijk ontwerp past misschien beter bij uw keukeninrichting.

Wil je een ander bovenblad op je vaatwasser plaatsen? Geen probleem, het kan allemaal met deze vaatwasserSoms denk je tijdens het draaien van het wasprogramma: ik wil dit inkorten! Doe het gemakkelijk met deze Siemens vaatwasser. Een verstelbare bovenlade is een erg gewilde optie bij mensen die een vaatwasser aanschaffen, dit product heeft die mogelijk gelukkig. Het meet uw vaat zodat het de juiste hoeveelheid water en energie kan gebruiken om uw vaat schoon te krijgen. Dit betekent dat u alleen precies datgene gebruikt wat nodig is voor geweldige resultaten – en in sommige gevallen lagere energierekeningen. Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is.

Overige specificaties van deze Siemens SE23HW32UE vaatwasser

We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken De volheid van deze vaatwasser maakt hem tot de perfecte aanwinst voor elk huis. De afneembare afvoerslang is ontworpen om uw voorgespoelde vaat in een vaatwasser te plaatsen die al vol is. Een vaatwasser is niet altijd kindveilig, maar deze nieuwe functie zorgt voor die extra veiligheid. Het is onzichtbaar voor het oog en zorgt ervoor dat de deur van de vaatwasser niet wordt geopend door nieuwsgierige handen van uw peuter. Middels de indicator zout bijvullen weet jij precies wanneer het tijd is om het zout aan te vullen. Een nadeeel is wel dat je geen lichtje op de vloer ziet die aangeeft dat de vaatwasser klaar is met zijn programma of nog bezig is Met het nieuwe intensiefprogramma van deze Siemens SE23HW32UE vaatwasser van Siemens wordt uw sterk vervuilde vaat extra goed gereinigd.

De watertoevoerslang in uw keuken blijft toegankelijk na de installatie van uw nieuwe vaatwasser.

Je weet precies wanneer deze Siemens vaatwasser klaar is met zijn programma, de vaatwasser beschikt namelijk over een eindsignaal. Je krjgt een melding wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel van de vaatwasser bij te vullen Deze vaatwasser is niet voorzien van automatische vaatwasmiddel dosering

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Siemens SE23HW32UE Aanbieding

Wil je graag de Siemens SE23HW32UE kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Siemens SE23HW32UE Aanbieding, voor een prijs van: €599.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Siemens SE23HW32UE kopen?

De goedkoopste Siemens SE23HW32UE vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Siemens SE23HW32UE Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.4Expert Score
Siemens SE23HW32UE
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Bevat een afneembaar bovenblad
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
Voordelen
 • Heeft geen frontpaneel nodig
 • Geeft een eindsignaal
 • Bevat kinderbeveiliging
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
Nadelen
 • Geen vloerprojectie
 • Kan je niet met een App bedienen
 • Geen binnenverlichting

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Siemens SE23HW32UE”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0