Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Siemens SN45YS01CE

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.4
Expert ScoreLees review
 • Bevat kinderbeveiliging
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Geeft een eindsignaal

1,049.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Siemens SN45YS01CE - €1.049,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-09-24 4:03 am

Beschrijving

Wil jij daarom deze Siemens SN45YS01CE vaatwasser in de aanbieding of voor de laagste prijs scoren in september 2023? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een Siemens SN45YS01CE aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Een huis is waar je woont. Daarom is een huis dat zo comfortabel en individueel mogelijk is ook een huis waar u aan het diner wilt beginnen met elke vaat perfect schoon en droog. Met ons uitgebreide assortiment vaatwassers vindt u het programma dat past bij uw dagelijkse behoeften, of het nu iSensoric is om uw vaat schoon te krijgen zonder gedoe of een snelle droogcyclus voor die avonden waarop u zich moet haasten en eerst moet eten.

De kwaliteiten van deze Siemens SN45YS01CE vaatwasser

Met de nieuwe slimme functies die nu beschikbaar zijn, kunt u vanaf uw smartphone of tablet bepalen wanneer en hoe uw vaatwasser werkt. Binnenin de slanke, innovatieve machine zorgt een veelheid aan wasprogramma’s. De Siemens SN45YS01CE vaatwasser is voorzien van innovatieve technologie om u eersteklas resultaten te bieden met een acceptabel geluidsniveau van 43 dB. Het gewicht van een vaatwasser is erg belangrijk bij de aankoop, deze Siemens SN45YS01CE vaatwasser heeft een gewicht van 45 kg. Uw vaatwasser heeft een energielabel op een prominente plaats op het apparaat. Dit etiket geeft u nuttige informatie over de energiezuinigheid van uw vaatwasser – informatie die u waardevol kunt vinden bij het vergelijken van modellen. Op het etiket staat de letterklasse vermeld, die u informeert over het energieverbruik per afwasbeurt. Ook wordt het geschatte verbruik in kilowattuur (kWh) per 100 standaard afwasbeurten en het geluidsniveau in decibel (dB) weergegeven, voor meer informatie over hoe u verschillende modellen kunt vergelijken.

Uw vaatwasser heeft verschillende programma’s, elk met zijn eigen doel. Maak dus gebruik van de 6 verschillende programma’s van uw Siemens vaatwasser en reinig uw vaat op de best mogelijke manier!

Dit is een geschikte vaatwasser om in te bouwen, er zit namelijk geen frontpaneel op. Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad Maak je geen zorgen over het maken van een puinhoop. Met onze flexibele indeling is de vaat gemakkelijk schoon te maken. Met de verstelbare poten van deze Siemens SN45YS01CE geef je de vaatwasser exact de goede hoogt

U kunt veel geld besparen door een ingebouwde vaatwasser te installeren. Het is kostenbesparend, omdat u geen extra apparatuur voor de keuken hoeft aan te schaffen. Een ingebouwde vaatwasser bespaart ook ruimte in vergelijking met vrijstaande apparaten.

Een programma inkorten is met deze Siemens vaatwasser geen probleem, dit regel je zeer gemakkelijk vis de bedieining. Een verstelbare bovenlade is een erg gewilde optie bij mensen die een vaatwasser aanschaffen, dit product heeft die mogelijk gelukkig. Zie altijd gemakkelijk wat er in de Siemens SN45YS01CE vaatwasser zit, deze vaatwasser is namelijk voorzien van binnenverlichting! Deze afwasautomaat heeft een beladingssensor die automatisch meet hoeveel vaat er in de afwasautomaat zit, en het gebruikte vermogen aanpast om de vaat schoon te maken, zodat deze vlekvrij is.

Overige specificaties van deze Siemens SN45YS01CE vaatwasser

Zodra de Siemens vaatwasser klaar is met het wasprogramma graag je meteen een eindsignaal geluid te horen Dit praktische gezinsvriendelijke product is ontworpen om de kleintjes in uw leven te beschermen tegen het openen en sluiten van de deur van een standaard vaatwasser! Met één druk op de knop wordt deze kinderveilige vaatwasser geactiveerd en gaat de kinderveilige deur open wanneer u dat wilt. De dosering van het vaatwasmiddel is belangrijk, heelas heeft deze vaatwasser geen utomatische vaatwasmiddel dosering We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Wanneer moet je het zout bijvullen in de machine? De machine geeft het zelf aan! Jij kan daarna gemakkelijk het zout bijvullen. Je ziet geen lampje dat op de vloer schijnt als de vaatwasser bezig is met zijn wasprogramma Bevat geen afkoppelbare afvoerslang Vul het glansspoelmiddel tijdig aan, met deze vaatwasser is dat gene probleem. Je krijgt namelijk een melding als het hier tijd voor is!

Bevat geen afkoppelbare aanvoerslang.

Als u een groot gezin hebt, laat u uw vaatwasser waarschijnlijk vaak draaien. Zou het niet fijn zijn om nog meer schone vaat te hebben? De Siemens SN45YS01CE vaatwasser met intensief programma combineert drie reinigingsniveaus in één cyclus: lichte, middelzware en zware vervuiling.

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Siemens SN45YS01CE Aanbieding

Wil je graag de Siemens SN45YS01CE kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Siemens SN45YS01CE Aanbieding, voor een prijs van: €1.049.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Siemens SN45YS01CE kopen?

De goedkoopste Siemens SN45YS01CE vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Siemens SN45YS01CE Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.4Expert Score
Siemens SN45YS01CE
 • Bevat kinderbeveiliging
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Geeft een eindsignaal
Voordelen
 • Heeft een flexibele indeling
 • Is een inbouwvaatwasser
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
 • Bevat kinderbeveiliging
Nadelen
 • Geen afneembaar bovenblad
 • Geen vloerprojectie

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Siemens SN45YS01CE”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0