Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Siemens SN57YS01CE

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9.3
Expert ScoreLees review
 • Geeft een eindsignaal
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Kan je met een App bedienen

1,249.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Siemens SN57YS01CE - €1.249,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-09-29 8:06 am

Beschrijving

Check hier waar jij deze Siemens SN57YS01CE vaatwasser aanbieding voor de laagste prijs of misschien wel in de aanbieding kunt scoren in september 2023. Siemens vaatwassers zijn speciaal ontworpen voor drukke, moderne gezinnen. De automatische identificatie van de vaat helpt water en energie te besparen. Dankzij de vermindering van het waterverbruik is uw vaat altijd blinkend schoon. En dankzij het speciaal ontwikkelde droogprogramma krijgen zaken als potten geen watervlekken.

De kwaliteiten van deze Siemens SN57YS01CE vaatwasser

Benieuwd nar het gewicht van de Siemens SN57YS01CE vaatwasser? Deze wasmachine weegt om recies te zijn 46 kg.

Niet alle Siemens vaatwassers hebben een programmakeuzeknop, maar de meeste moderne machines wel, deze heeft er 6. Veel machines hebben ook een automatische instelling om de was- en droogtijd aan te passen aan de grootte van de lading en het aantal vuile vaat in de lade. Hier volgt een nadere beschouwing van de verschillende vaatwasprogramma’s.

Deze vaatwasser wordt geleverd inclusief frontpaneel. Met de nieuwe slimme functies die nu beschikbaar zijn, kunt u vanaf uw smartphone of tablet bepalen wanneer en hoe uw vaatwasser werkt. Binnenin de slanke, innovatieve machine zorgt een veelheid aan wasprogramma’s. De Siemens SN57YS01CE heeft een acceptabel maximaal geluidsniveau dat onder de 45dB ligt, deze vaatwasser zal maximaal 43 dB halen. Veel Siemens vaatwassers hebben een energielabel in de vorm van een sticker. U vindt het op of bij het typeplaatje (met alle technische specificaties) of aan de binnenkant van de deur. Kijk naar de letter, die kan variëren van A (zuinigst) tot G (minst zuinig). Het energieverbruik per 100 wasbeurten wordt ook geïllustreerd met maximaal vier sterren voor: – wassen – drogen – elektriciteit – waterDe Siemens SN57YS01CE heeft verstelbare poten, zo kan je de wasmaschine optimaal afstellen op jouw wensen Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad Wanneer u uw vaat sprankelend schoon wilt hebben, levert deze vaatwasser het. Met een flexibele indeling en een schoonwasprogramma biedt hij maximale keuze met minimale inspanning.

Deze inbouwvaatwasser is niet meer weg te denken uit een moderne keuken. Het apparaat is in hoogte verstelbaar en kan subtiel worden weggewerkt, zodat het lijkt alsof de vaatwasser bij het keukeninterieur hoort.

Doordat de bovenste lade verstelbaar is, kan je altijd de perfecte indeling van de vaatwasser krijgen. Deze afwasautomaat heeft een beladingssensor die automatisch meet hoeveel vaat er in de afwasautomaat zit, en het gebruikte vermogen aanpast om de vaat schoon te maken, zodat deze vlekvrij is. Soms denk je tijdens het draaien van het wasprogramma: ik wil dit inkorten! Doe het gemakkelijk met deze Siemens vaatwasser. Ook als het wat donker is in jouw keuken kan je goed met deze Siemens SN57YS01CE vaatwasser over weg gaan, door de verlichting binnenin zie je alles makkelik

Overige specificaties van deze Siemens SN57YS01CE vaatwasser

Vul het glansspoelmiddel tijdig aan, met deze vaatwasser is dat gene probleem. Je krijgt namelijk een melding als het hier tijd voor is!

Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare aanvoerslang.

Bevat helaas geen kinderbeveiliging. Zelfs de allervuilste vaat nog schoon krijgen? Het is voor deze Siemens SN57YS01CE vaatwasser gene enkel probleem met de intensieve zone. Bevat geen afkoppelbare afvoerslang Deze vaatwasser is niet voorzien van automatische vaatwasmiddel dosering We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Door middel van de eindsignaal functie op deze Siemens vaatwasser hoor je het direct wanneer het wasprogramma klaar is. Middels de indicator zout bijvullen weet jij precies wanneer het tijd is om het zout aan te vullen.

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Siemens SN57YS01CE Aanbieding

Wil je graag de Siemens SN57YS01CE kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Siemens SN57YS01CE Aanbieding, voor een prijs van: €1.249.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Siemens SN57YS01CE kopen?

De goedkoopste Siemens SN57YS01CE vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Siemens SN57YS01CE Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9.3Expert Score
Siemens SN57YS01CE
 • Geeft een eindsignaal
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Kan je met een App bedienen
Voordelen
 • Goede binnenverlichting
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Heeft verstelbare poten
 • Heeft een flexibele indeling
Nadelen
 • Heeft een frontpaneel nodig
 • Bevat geen kinderbeveiliging
 • Geen afneembaar bovenblad

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Siemens SN57YS01CE”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0