Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Siemens SN636X00JE

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees review
 • Geeft een eindsignaal
 • Heeft een beladingssensor
 • Kan programma tussentijds inkorten

749.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Siemens SN636X00JE - €749,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-06-03 1:59 pm

Beschrijving

Wil jij daarom deze Siemens SN636X00JE vaatwasser in de aanbieding of voor de laagste prijs scoren in juni 2023? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een Siemens SN636X00JE aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Zou het niet mooi zijn om een moderne Siemens vaatwasser in uw keuken te hebben? Met zijn duurzame afwerking, gelijkmatige menging van het water en het wasproces, en sneller drogen voor een energiezuinige werking, is een Siemens vaatwasser veel meer dan een apparaat. Zijn stevige constructie zorgt ervoor dat hij langer meegaat. En met iSensoric werkt hij niet alleen beter, maar verbruikt hij ook minder water en energie.

De kwaliteiten van deze Siemens SN636X00JE vaatwasser

Ooit afgevraagd welke Siemens vaatwassers het meest energiezuinig zijn? De meesten van ons denken niet na over hoeveel energie we verbruiken als we de afwas doen. Hoe efficiënter een vaatwasser werkt, hoe meer water en energie hij bespaart. Op lange termijn is dit ook goed voor het milieu. Als u zich richt op de labelklasse, kijkt u naar het energieverbruik per 100 wasbeurten van een vaatwasser om modellen te vergelijken. Het label geeft ook informatie over het aantal afwasbeurten en het waterverbruik, evenals het geluidsniveau.

Naast het standaard afwasprogramma zijn er vaak nog 3 tot 5 andere afwasprogramma’s, deze vaatwasser heeft er 5.

Dankzij de slimme technologie van de Siemens SN636X00JE vaatwasser kunt u genieten van een stille, grondige reiniging van al uw favoriete gerechten. Deze vaatwasser maakt maximaal 46 dB. We streven er altijd naar om dingen makkelijker te maken. De Siemens SN636X00JE past perfect in kleine ruimtes met een gewicht van 33 kilogram. Deze Siemens vaatwasser is niete bedienen met een App. Deze vaatwasser wordt geleverd inclusief frontpaneel.Deze hoogwaardige vaatwasser heeft een flexibele indeling waardoor alle rekken op elke gewenste plaats kunnen worden geplaatst, zodat u maximale keuze hebt met minimale inspanning. Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad De Siemens SN636X00JE heeft verstelbare poten, zo kan je de wasmaschine optimaal afstellen op jouw wensen

Deze inbouwvaatwasser is een van de belangrijkste basiselementen van elke moderne keuken. Verstelbaar in de hoogte omdat hij binnenin moet worden ingebouwd, is een inbouwvaatwasser vooral handig als u moeite hebt met het bovenlichaam of als u vrije ruimte nodig hebt voor ovens of koelkasten eronder.

Het vestellen van de bovenste lade kan in sommige gevallen erg fijn zijn, met deze vaatwasser is dat een optie. Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is. Wanneer u een afwasprogramma voor uw nieuwe vaatwasser instelt, meet deze automatisch hoeveel vaat er in de vaatwasser zit en past hij automatisch het vermogen, de tijd en het water aan dat nodig is om uw vaat schoon te krijgen. Met deze Siemens is het mogelijk een programma in te korten, wel een zeer handig functie.

Overige specificaties van deze Siemens SN636X00JE vaatwasser

Zodra de Siemens vaatwasser klaar is met het wasprogramma graag je meteen een eindsignaal geluid te horen Middels de indicator zout bijvullen weet jij precies wanneer het tijd is om het zout aan te vullen. Een lampje dat op de vloer schijnt wanneer de vaatwasser uit of aan staan, deze machine heeft deze mooie functie! Deze vaatwasser is niet voorzien van automatische vaatwasmiddel dosering Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare afvoerslang We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Je weet nooit precies wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel bij te vullen, het voordeel is dat dit automatisch wordt aangegeven, zo benje alijd op tijd.

Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare aanvoerslang.

Beschikt niet over een zogehete intensieve zone om ook de vuilste vaat nog schoon te krijgen Een vaatwasser is niet altijd kindveilig, maar deze nieuwe functie zorgt voor die extra veiligheid. Het is onzichtbaar voor het oog en zorgt ervoor dat de deur van de vaatwasser niet wordt geopend door nieuwsgierige handen van uw peuter.

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Siemens SN636X00JE Aanbieding

Wil je graag de Siemens SN636X00JE kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Siemens SN636X00JE Aanbieding, voor een prijs van: €749.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Siemens SN636X00JE kopen?

De goedkoopste Siemens SN636X00JE vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Siemens SN636X00JE Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.6Expert Score
Siemens SN636X00JE
 • Geeft een eindsignaal
 • Heeft een beladingssensor
 • Kan programma tussentijds inkorten
Voordelen
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Heeft een flexibele indeling
 • Geeft een eindsignaal
 • Heeft een beladingssensor
 • Heeft verstelbare poten
Nadelen
 • Geen binnenverlichting
 • Geen afneembaar bovenblad
 • Kan je niet met een App bedienen

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Siemens SN636X00JE”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0