Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Siemens SN63EX14AN

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees review
 • Heeft verstelbare poten
 • Heeft een flexibele indeling
 • Heeft een beladingssensor

899.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Siemens SN63EX14AN - €899,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-06-08 7:01 am

Beschrijving

Kortom, wil jij graag deze Siemens SN63EX14AN vaatwasser aanbieding scoren in juni 2023? Blijf dan vooral even hangen op deze pagina, want wij geven aan waar jij deze Siemens vaatwasser voor een mooie prijs kunt aanschaffen. Een huis is waar je woont. Daarom is een huis dat zo comfortabel en individueel mogelijk is ook een huis waar u aan het diner wilt beginnen met elke vaat perfect schoon en droog. Met ons uitgebreide assortiment vaatwassers vindt u het programma dat past bij uw dagelijkse behoeften, of het nu iSensoric is om uw vaat schoon te krijgen zonder gedoe of een snelle droogcyclus voor die avonden waarop u zich moet haasten en eerst moet eten.

De kwaliteiten van deze Siemens SN63EX14AN vaatwasser

Deze vaatwasser is niet geschikt om in een bestaande keuken me frontjes in te bouwen, op deze vaatwasser zit namelijk al een frontpaneel bevestigd.

De Siemens heeft de reinigingskracht om uw vaat te desinfecteren en ervoor te zorgen dat het er fris uitziet. Deze vaatwasser heeft namelijk 4 reinigingstemperaturen.

Als je een nieuwe vaatwasser kan het gewicht er van een beslissende factor zijn. Deze Siemens SN63EX14AN vaatwasser is onder de 36 kg, namelijk 35 Veel Siemens vaatwassers hebben een energielabel in de vorm van een sticker. U vindt het op of bij het typeplaatje (met alle technische specificaties) of aan de binnenkant van de deur. Kijk naar de letter, die kan variëren van A (zuinigst) tot G (minst zuinig). Het energieverbruik per 100 wasbeurten wordt ook geïllustreerd met maximaal vier sterren voor: – wassen – drogen – elektriciteit – water De Siemens SN63EX14AN vaatwasser is voorzien van innovatieve technologie om u eersteklas resultaten te bieden met een acceptabel geluidsniveau van 44 dB. Stel u een geheel nieuwe manier voor om uw vaatwasser te gebruiken en te bedienen. Beheer uw programma beter met het bedieningspaneel op uw smartphone met deze vaatwasser.Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad

Deze inbouwvaatwasser is een uitstekende manier om uw keuken te stroomlijnen en te optimaliseren. Het apparaat kan gemakkelijk worden weggewerkt, zodat het lijkt alsof het in het interieur van de keuken thuishoort. Omdat je hem inbouwt in een inbouwkeuken, heb je veel mogelijkheden voor maatwerk en aanpassingen.

Met de verstelbare poten van deze Siemens SN63EX14AN geef je de vaatwasser exact de goede hoogt Deze hoogwaardige vaatwasser heeft een flexibele indeling waardoor alle rekken op elke gewenste plaats kunnen worden geplaatst, zodat u maximale keuze hebt met minimale inspanning.Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is. Deze afwasautomaat heeft een beladingssensor die automatisch meet hoeveel vaat er in de afwasautomaat zit, en het gebruikte vermogen aanpast om de vaat schoon te maken, zodat deze vlekvrij is. Het vestellen van de bovenste lade kan in sommige gevallen erg fijn zijn, met deze vaatwasser is dat een optie. Een programma inkorten is met deze Siemens vaatwasser geen probleem, dit regel je zeer gemakkelijk vis de bedieining.

Overige specificaties van deze Siemens SN63EX14AN vaatwasser

Middels de indicator zout bijvullen weet jij precies wanneer het tijd is om het zout aan te vullen. We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken De dosering van het vaatwasmiddel is belangrijk, heelas heeft deze vaatwasser geen utomatische vaatwasmiddel dosering Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare afvoerslang Je weet precies wanneer de vaatwasser aan of uit staat, dit zie je namelijk aan het lampje dat zijn licht schijnt op de vloer Je weet nooit precies wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel bij te vullen, het voordeel is dat dit automatisch wordt aangegeven, zo benje alijd op tijd.

Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare aanvoerslang.

Door middel van de eindsignaal functie op deze Siemens vaatwasser hoor je het direct wanneer het wasprogramma klaar is. Om sterk vervuilde vaat goed schoon te maken, moet u de vaatwasser afwerken met een intensief programma cyclus. Deze krachtige Siemens SN63EX14AN vaatwasser reinigt het vuile gedeelte goed. Het ontsmet ook, zodat uw vaat in uitstekende staat blijft. Kinderbeveiliging ontbreekt op deze vaatwasser.

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Siemens SN63EX14AN Aanbieding

Wil je graag de Siemens SN63EX14AN kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Siemens SN63EX14AN Aanbieding, voor een prijs van: €899.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Siemens SN63EX14AN kopen?

De goedkoopste Siemens SN63EX14AN vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Siemens SN63EX14AN Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9.4Expert Score
Siemens SN63EX14AN
 • Heeft verstelbare poten
 • Heeft een flexibele indeling
 • Heeft een beladingssensor
Voordelen
 • Heeft een flexibele indeling
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
Nadelen
 • Geen afneembaar bovenblad
 • Geen binnenverlichting
 • Bevat geen kinderbeveiliging

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Siemens SN63EX14AN”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0