Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Siemens SN63HX60AE

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.9
Expert ScoreLees review
 • Heeft een flexibele indeling
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Is een inbouwvaatwasser

799.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Siemens SN63HX60AE - €799,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-06-01 1:00 am

Beschrijving

Check hier waar jij deze Siemens SN63HX60AE vaatwasser aanbieding voor de laagste prijs of misschien wel in de aanbieding kunt scoren in juni 2023. Met een vaatwasser van Siemens bent u altijd verzekerd van een schone vaat. Naast een aantrekkelijk, modern design en een stabiele constructie is het belangrijkste dat een Siemens vaatwasser lang meegaat.

De kwaliteiten van deze Siemens SN63HX60AE vaatwasser

De Siemens SN63HX60AE heeft een acceptabel maximaal geluidsniveau dat onder de 45dB ligt, deze vaatwasser zal maximaal 44 dB halen. Deze vaatwasser is niet geschikt om in een bestaande keuken me frontjes in te bouwen, op deze vaatwasser zit namelijk al een frontpaneel bevestigd. Als je een nieuwe vaatwasser kan het gewicht er van een beslissende factor zijn. Deze Siemens SN63HX60AE vaatwasser is onder de 36 kg, namelijk 33 Ooit afgevraagd welke Siemens vaatwassers het meest energiezuinig zijn? De meesten van ons denken niet na over hoeveel energie we verbruiken als we de afwas doen. Hoe efficiënter een vaatwasser werkt, hoe meer water en energie hij bespaart. Op lange termijn is dit ook goed voor het milieu. Als u zich richt op de labelklasse, kijkt u naar het energieverbruik per 100 wasbeurten van een vaatwasser om modellen te vergelijken. Het label geeft ook informatie over het aantal afwasbeurten en het waterverbruik, evenals het geluidsniveau. Stelt u zich eens voor dat u uw vaatwasser van overal kunt bedienen. Van meldingen ontvangen wanneer de vaatwasser draait tot een lopend programma pauzeren en u eraan herinneren als u vergeet de vaatwasser in te stellen. Welkom bij een buitengewone nieuwe manier van afwassen met de vaatwassers van Siemens.

De Siemens vaatwasser heeft in totaal 4 reinigingstemperaturen. Zou kan je altijd een stand kiezen waarop je vaat goed schoon wordt.

Deze hoogwaardige vaatwasser heeft een flexibele indeling waardoor alle rekken op elke gewenste plaats kunnen worden geplaatst, zodat u maximale keuze hebt met minimale inspanning.

Deze inbouwvaatwasser is niet meer weg te denken uit een moderne keuken. Het apparaat is in hoogte verstelbaar en kan subtiel worden weggewerkt, zodat het lijkt alsof de vaatwasser bij het keukeninterieur hoort.

Met de verstelbare poten van de Siemens SN63HX60AE zorg je ervoor dat de vaatwasser de juiste hoogte heeft en waterpas komt te staan Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenbladHet handige van de sensortechnologie is dat deze automatisch meet hoeveel vaat er in de vaatwasser zit. Het model past dus zelf aan hoeveel kracht en water er nodig is om uw vaat schoon te krijgen Doordat de bovenste lade verstelbaar is, kan je altijd de perfecte indeling van de vaatwasser krijgen. Een programma inkorten is met deze Siemens vaatwasser geen probleem, dit regel je zeer gemakkelijk vis de bedieining. Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is.

Overige specificaties van deze Siemens SN63HX60AE vaatwasser

Je weet precies wanneer de vaatwasser aan of uit staat, dit zie je namelijk aan het lampje dat zijn licht schijnt op de vloer Middels de indicator zout bijvullen weet jij precies wanneer het tijd is om het zout aan te vullen. Als je kinderen hebt is deze vaatwasser minder geschikt, kinderbeveiliging heeft deze vaatwasser namelijk niet. We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Je weet nooit precies wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel bij te vullen, het voordeel is dat dit automatisch wordt aangegeven, zo benje alijd op tijd. Met het nieuwe intensiefprogramma van deze Siemens SN63HX60AE vaatwasser van Siemens wordt uw sterk vervuilde vaat extra goed gereinigd. Het mooie aan deze Siemens vaatwasser is dat je een goed eindsignaal geluid hoort als de machine klaar is. Deze vaatwasser is niet voorzien van automatische vaatwasmiddel dosering Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare afvoerslang

Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare aanvoerslang.

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Siemens SN63HX60AE Aanbieding

Wil je graag de Siemens SN63HX60AE kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Siemens SN63HX60AE Aanbieding, voor een prijs van: €799.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Siemens SN63HX60AE kopen?

De goedkoopste Siemens SN63HX60AE vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Siemens SN63HX60AE Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.9Expert Score
Siemens SN63HX60AE
 • Heeft een flexibele indeling
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Is een inbouwvaatwasser
Voordelen
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Heeft een beladingssensor
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Heeft verstelbare poten
 • Geeft een eindsignaal
Nadelen
 • Geen afneembaar bovenblad
 • Bevat geen kinderbeveiliging
 • Geen binnenverlichting

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Siemens SN63HX60AE”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0