Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Siemens SN95EX56CE

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.3
Expert ScoreLees review
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
 • Kan je met een App bedienen
 • Heeft een beladingssensor

1,149.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Siemens SN95EX56CE - €1.149,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-09-27 3:04 am

Beschrijving

Kortom, wil jij graag deze Siemens SN95EX56CE vaatwasser aanbieding scoren in september 2023? Blijf dan vooral even hangen op deze pagina, want wij geven aan waar jij deze Siemens vaatwasser voor een mooie prijs kunt aanschaffen. Siemens vaatwassers zitten huishoudelijke klussen niet langer in de weg. Dat is te danken aan de ultracleane sterrenclassificatie, het gebruik van duurzame materialen en slimme technologieën zoals iSensoric en het Water plus-droogsysteem.

De kwaliteiten van deze Siemens SN95EX56CE vaatwasser

Een afwasautomaat met afwasprogramma’s van Siemens biedt u niet alleen een uitzonderlijk schone afwas, maar zelfs meer gemak door de automatische keuze van de passende afwascycli. Dit kan worden verklaard door een geïntegreerd besturingssysteem dat bepaalt op welke plaats in het programma de vaat die tegelijkertijd moet worden afgewassen zich bevindt en zo energie bespaart.

Deze vaatwasser is niet geschikt om in een bestaande keuken me frontjes in te bouwen, op deze vaatwasser zit namelijk al een frontpaneel bevestigd. De Siemens SN95EX56CE heeft een acceptabel maximaal geluidsniveau dat onder de 45dB ligt, deze vaatwasser zal maximaal 42 dB halen. Met de nieuwe slimme functies die nu beschikbaar zijn, kunt u vanaf uw smartphone of tablet bepalen wanneer en hoe uw vaatwasser werkt. Binnenin de slanke, innovatieve machine zorgt een veelheid aan wasprogramma’s. Bij de aanschaf van een vaatwasser heb je veel keuze, ook het gewicht is belangrijk. De Siemens SN95EX56CE vaatwasser weegt 43 kg Het energielabel van een vaatwasser geeft informatie over het verbruik per cyclus en in de loop van de tijd, alsmede de classificatie om u te helpen modellen te vergelijken. De labelcategorie (de letter) geeft ook informatie over de vaat, het warmwaterverbruik en het geluidsniveau.Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad Maak je geen zorgen over het maken van een puinhoop. Met onze flexibele indeling is de vaat gemakkelijk schoon te maken.

Deze inbouwvaatwasser is een uitstekende manier om uw keuken te stroomlijnen en te optimaliseren. Het apparaat kan gemakkelijk worden weggewerkt, zodat het lijkt alsof het in het interieur van de keuken thuishoort. Omdat je hem inbouwt in een inbouwkeuken, heb je veel mogelijkheden voor maatwerk en aanpassingen.

Met de verstelbare poten van deze Siemens SN95EX56CE geef je de vaatwasser exact de goede hoogtDoordat de bovenste lade verstelbaar is, kan je altijd de perfecte indeling van de vaatwasser krijgen. Soms denk je tijdens het draaien van het wasprogramma: ik wil dit inkorten! Doe het gemakkelijk met deze Siemens vaatwasser. Wanneer u een afwasprogramma voor uw nieuwe vaatwasser instelt, meet deze automatisch hoeveel vaat er in de vaatwasser zit en past hij automatisch het vermogen, de tijd en het water aan dat nodig is om uw vaat schoon te krijgen. Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is.

Overige specificaties van deze Siemens SN95EX56CE vaatwasser

Wanneer moet je het zout bijvullen in de machine? De machine geeft het zelf aan! Jij kan daarna gemakkelijk het zout bijvullen. Er wordt automatisch aangegven wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel bij te vullen De dosering van het vaatwasmiddel is belangrijk, heelas heeft deze vaatwasser geen utomatische vaatwasmiddel dosering In een intensief programma kan de Siemens SN95EX56CE vaatwasser zo worden ingesteld dat alleen vuile vaat wordt afgewassen. Hoewel de vaat zich nog steeds in een bepaalde zone bevindt, wordt deze door de krachtigere stralen van de afwasautomaat extra grondig gereinigd. Een lampje dat op de vloer schijnt wanneer de vaatwasser uit of aan staan, deze machine heeft deze mooie functie! Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare afvoerslang Door middel van de eindsignaal functie op deze Siemens vaatwasser hoor je het direct wanneer het wasprogramma klaar is. Dit praktische gezinsvriendelijke product is ontworpen om de kleintjes in uw leven te beschermen tegen het openen en sluiten van de deur van een standaard vaatwasser! Met één druk op de knop wordt deze kinderveilige vaatwasser geactiveerd en gaat de kinderveilige deur open wanneer u dat wilt. We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken

Bevat geen afkoppelbare aanvoerslang.

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Siemens SN95EX56CE Aanbieding

Wil je graag de Siemens SN95EX56CE kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Siemens SN95EX56CE Aanbieding, voor een prijs van: €1.149.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Siemens SN95EX56CE kopen?

De goedkoopste Siemens SN95EX56CE vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Siemens SN95EX56CE Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.3Expert Score
Siemens SN95EX56CE
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
 • Kan je met een App bedienen
 • Heeft een beladingssensor
Voordelen
 • Is een inbouwvaatwasser
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
 • Heeft een flexibele indeling
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
Nadelen
 • Geen binnenverlichting
 • Heeft een frontpaneel nodig
 • Geen afneembaar bovenblad

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Siemens SN95EX56CE”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0