Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Siemens SR65ZX23ME

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8
Expert ScoreLees review
 • Heeft verstelbare poten
 • Goede binnenverlichting
 • Kan programma tussentijds inkorten

1,039.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Siemens SR65ZX23ME - €1.039,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-12-05 4:03 am

Beschrijving

Kortom, wil jij graag deze Siemens SR65ZX23ME vaatwasser aanbieding scoren in december 2023? Blijf dan vooral even hangen op deze pagina, want wij geven aan waar jij deze Siemens vaatwasser voor een mooie prijs kunt aanschaffen. Modern design en een stijlvolle uitstraling, eenvoudige bediening en een groot aanbod aan programma’s voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden – dat is de vaatwasser van Siemens. Dankzij het gebruik van duurzame materialen gaat het product zeer lang mee, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een spoedige vervanging. Dankzij de nieuwe technologieën die in sommige modellen te vinden zijn, is de vaatwasser bijzonder gebruiksvriendelijk. U zult snel een schone vaat hebben en tegelijkertijd water en energie besparen.

De kwaliteiten van deze Siemens SR65ZX23ME vaatwasser

U wilt een vaatwasser die grondig, stil en energiezuinig spoelt. Het energielabel geeft informatie over het energie- en waterverbruik van verschillende modellen. Van A+++ tot D, het cijfer geeft aan hoe efficiënt de prestaties van een vaatwasser zijn. Deze vaatwasser wordt geleverd inclusief frontpaneel.

Naast het standaard afwasprogramma zijn er vaak nog 3 tot 5 andere afwasprogramma’s, deze vaatwasser heeft er 6.

Met de bediening via de app ben je altijd een stap voor – zelfs als je handen onder het sop zitten. Deze vaatwasser is ontworpen voor interactie met de Siemens app. Je kunt de vaatwasser starten, stoppen en openen terwijl je nog beneden bent. Zelfs als je geen tijd meer hebt om die laatste afwas te doen voordat je weggaat, kun je een programma verlengen of de wascyclus op afstand wijzigen. U kunt zelfs kiezen wanneer u uw afwascyclus wilt beëindigen tijdens een lange uitsteloptie. Bij de aanschaf van een vaatwasser heb je veel keuze, ook het gewicht is belangrijk. De Siemens SR65ZX23ME vaatwasser weegt 38 kg De Siemens SR65ZX23ME vaatwasser maakt gebruik van innovatieve technologie om maximale resultaten te leveren. Hij is zo stil dat u niet eens merkt dat hij aan staat met 43 dB. Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad

Deze inbouwvaatwasser is een uitstekende manier om uw keuken te stroomlijnen en te optimaliseren. Het apparaat kan gemakkelijk worden weggewerkt, zodat het lijkt alsof het in het interieur van de keuken thuishoort. Omdat je hem inbouwt in een inbouwkeuken, heb je veel mogelijkheden voor maatwerk en aanpassingen.

Deze hoogwaardige vaatwasser heeft een flexibele indeling waardoor alle rekken op elke gewenste plaats kunnen worden geplaatst, zodat u maximale keuze hebt met minimale inspanning. Met de verstelbare poten van de Siemens SR65ZX23ME zorg je ervoor dat de vaatwasser de juiste hoogte heeft en waterpas komt te staanDeze met ladingsensor verbruikt minder energie door het stroom- en waterverbruik aan te passen op basis van de hoeveelheid vuile vaat in de machine. Doordat ze geen extra water verbruiken en een voorwasoptie hebben, zijn ze ook beter voor het milieu. Een verstelbare bovenlade is een erg gewilde optie bij mensen die een vaatwasser aanschaffen, dit product heeft die mogelijk gelukkig. Zie altijd gemakkelijk wat er in de Siemens SR65ZX23ME vaatwasser zit, deze vaatwasser is namelijk voorzien van binnenverlichting! Met deze Siemens is het mogelijk een programma in te korten, wel een zeer handig functie.

Overige specificaties van deze Siemens SR65ZX23ME vaatwasser

Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare aanvoerslang.

Deze vaatwasser is niet voorzien van automatische vaatwasmiddel dosering Als je kinderen hebt is deze vaatwasser minder geschikt, kinderbeveiliging heeft deze vaatwasser namelijk niet. Vul het glansspoelmiddel tijdig aan, met deze vaatwasser is dat gene probleem. Je krijgt namelijk een melding als het hier tijd voor is! Middels het intensieve zone wasprogramma is het mogelijk om zeer vuile vaat schoon te krijgen. De Siemens SR65ZX23ME vaatwasser zorgt voor weer een schoon servies. Door middel van de eindsignaal functie op deze Siemens vaatwasser hoor je het direct wanneer het wasprogramma klaar is. We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Middels de indicator zout bijvullen weet jij precies wanneer het tijd is om het zout aan te vullen. Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare afvoerslang

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Siemens SR65ZX23ME Aanbieding

Wil je graag de Siemens SR65ZX23ME kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Siemens SR65ZX23ME Aanbieding, voor een prijs van: €1.039.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Siemens SR65ZX23ME kopen?

De goedkoopste Siemens SR65ZX23ME vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Siemens SR65ZX23ME Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8Expert Score
Siemens SR65ZX23ME
 • Heeft verstelbare poten
 • Goede binnenverlichting
 • Kan programma tussentijds inkorten
Voordelen
 • Is een inbouwvaatwasser
 • Kan je met een App bedienen
 • Heeft verstelbare poten
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
Nadelen
 • Heeft een frontpaneel nodig
 • Geen afneembaar bovenblad
 • Bevat geen kinderbeveiliging

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Siemens SR65ZX23ME”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0