Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Siemens SX65ZX49CE

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9.3
Expert ScoreLees review
 • Kan je met een App bedienen
 • Heeft een beladingssensor
 • Heeft verstelbare poten

999.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Siemens SX65ZX49CE - €999,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-12-03 12:06 am

Beschrijving

Wil jij daarom deze Siemens SX65ZX49CE vaatwasser in de aanbieding of voor de laagste prijs scoren in december 2023? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een Siemens SX65ZX49CE aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Een Siemens vaatwasser garandeert u extra gebruiksgemak. Dit en meer zult u merken als het gaat om het sneller en efficiënter schoonmaken en drogen van uw vaat.

De kwaliteiten van deze Siemens SX65ZX49CE vaatwasser

Benieuwd nar het gewicht van de Siemens SX65ZX49CE vaatwasser? Deze wasmachine weegt om recies te zijn 47 kg. De Siemens SX65ZX49CE vaatwasser combineert geluidsgeoptimaliseerde technologie om u een eersteklas schoonmaakervaring te bieden in een stille omgeving zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Deze Siemens SX65ZX49CE maakt maximaal 42 dB. Deze vaatwasser is niet geschikt om in een bestaande keuken me frontjes in te bouwen, op deze vaatwasser zit namelijk al een frontpaneel bevestigd. Veel Siemens vaatwassers hebben een energielabel in de vorm van een sticker. U vindt het op of bij het typeplaatje (met alle technische specificaties) of aan de binnenkant van de deur. Kijk naar de letter, die kan variëren van A (zuinigst) tot G (minst zuinig). Het energieverbruik per 100 wasbeurten wordt ook geïllustreerd met maximaal vier sterren voor: – wassen – drogen – elektriciteit – water Met de bediening via de app ben je altijd een stap voor – zelfs als je handen onder het sop zitten. Deze vaatwasser is ontworpen voor interactie met de Siemens app. Je kunt de vaatwasser starten, stoppen en openen terwijl je nog beneden bent. Zelfs als je geen tijd meer hebt om die laatste afwas te doen voordat je weggaat, kun je een programma verlengen of de wascyclus op afstand wijzigen. U kunt zelfs kiezen wanneer u uw afwascyclus wilt beëindigen tijdens een lange uitsteloptie.

Naast het standaard afwasprogramma zijn er vaak nog 3 tot 5 andere afwasprogramma’s, deze vaatwasser heeft er 6.

Deze Siemens vaatwasser met flexibele indeling zal u zeker bevallen. Hij heeft een strak, elegant ontwerp en kan rekken en tanden aanpassen of wasniveaus variëren om aan uw behoeften te voldoen. Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad Doordat deze Siemens SX65ZX49CE in hoogte verstelbaar is, gaat deze ook bij jou in de keuken de beste plek krijgen

Het juiste apparaat voor de moderne keuken. Deze inbouwvaatwasser die subtiel kan worden weggewerkt, en zo deel uitmaakt van de keukenomgeving. Hierdoor is het mogelijk de vaatwasser op oog- of kniehoogte in te stellen. Het resultaat is een slim apparaat dat perfect past in het gehele keukenontwerp.

Zie altijd gemakkelijk wat er in de Siemens SX65ZX49CE vaatwasser zit, deze vaatwasser is namelijk voorzien van binnenverlichting! Een programma inkorten is met deze Siemens vaatwasser geen probleem, dit regel je zeer gemakkelijk vis de bedieining. Het handige van de sensortechnologie is dat deze automatisch meet hoeveel vaat er in de vaatwasser zit. Het model past dus zelf aan hoeveel kracht en water er nodig is om uw vaat schoon te krijgen Het vestellen van de bovenste lade kan in sommige gevallen erg fijn zijn, met deze vaatwasser is dat een optie.

Overige specificaties van deze Siemens SX65ZX49CE vaatwasser

De dosering van het vaatwasmiddel is belangrijk, heelas heeft deze vaatwasser geen utomatische vaatwasmiddel dosering Je weet nooit precies wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel bij te vullen, het voordeel is dat dit automatisch wordt aangegeven, zo benje alijd op tijd.

Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare aanvoerslang.

We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Deze Siemens SX65ZX49CEvaatwasser gebruikt krachtigere stralen om uw vaat nog beter te wassen. Zijn programma’s zijn beter aangepast aan de manier waarop u hem gebruikt en de resultaten die u nodig hebt. Hij heeft ook eenvoudigere reinigingsopties. Door zout in de vaatwasser blijven de schoonmaakprestaties van de vaatwasser van hoog niveau. Een groot voordeel is dat deze vaatwasser automatisch een signaaltje afgeeft Benieuwd wanneer de Siemens vaatwasser klaar is met zij programma? Dat weet je direct wanneer je het eindsignaal geluid hoor uit de vaatwasser. Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare afvoerslang Bevat geen kinderbeveiliging.

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Siemens SX65ZX49CE Aanbieding

Wil je graag de Siemens SX65ZX49CE kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Siemens SX65ZX49CE Aanbieding, voor een prijs van: €999.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Siemens SX65ZX49CE kopen?

De goedkoopste Siemens SX65ZX49CE vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Siemens SX65ZX49CE Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9.3Expert Score
Siemens SX65ZX49CE
 • Kan je met een App bedienen
 • Heeft een beladingssensor
 • Heeft verstelbare poten
Voordelen
 • Kan je met een App bedienen
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Heeft verstelbare poten
Nadelen
 • Bevat geen kinderbeveiliging
 • Geen afneembaar bovenblad
 • Heeft een frontpaneel nodig

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Siemens SX65ZX49CE”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0