Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Whirlpool WKIC 3C26

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees review
 • Heeft een flexibele indeling
 • Geeft een eindsignaal
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen

499.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Whirlpool WKIC 3C26 - €499,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-05-24 10:59 am

Beschrijving

Check hier waar jij deze Whirlpool WKIC 3C26 vaatwasser aanbieding voor de laagste prijs of misschien wel in de aanbieding kunt scoren in mei 2022. Profiteer van de speciale functies van de Whirlpool vaatwasser. Reinig uw vaat nauwkeurig met de 6th Sense-technologie, of gebruik het handige flessenrek om hoge items in uw Whirlpool vaatwasser te plaatsen. Een snelle reinigingsmodus is beschikbaar om snel een cyclus te voltooien wanneer u weinig tijd hebt om schoon te maken.

De kwaliteiten van deze Whirlpool WKIC 3C26 vaatwasser

Dankzij de slimme technologie van de Whirlpool WKIC 3C26 vaatwasser kunt u genieten van een stille, grondige reiniging van al uw favoriete gerechten. Deze vaatwasser maakt maximaal 46 dB. Deze vaatwasser wordt geleverd inclusief frontpaneel. Het energielabel op de achterkant van de Whirlpool vaatwasser geeft aan hoe zuinig hij met energie omspringt. Het geeft ook aan hoeveel vaat en glazen hij kan reinigen, hoeveel water hij verbruikt en wat zijn geluidsniveau is. Als je een nieuwe vaatwasser kan het gewicht er van een beslissende factor zijn. Deze Whirlpool WKIC 3C26 vaatwasser is onder de 36 kg, namelijk 35

Uw vaat schoonmaken is eenvoudig! U kunt kiezen uit ongeveer 3 verschillende programma’s op uw vaatwasser. Deze programma’s passen automatisch de programmatijd, de waterhardheid en het aantal spoelbeurten aan. Hier zijn enkele tips voor het gebruik ervan.

Deze Whirlpool vaatwasser is niete bedienen met een App.

Het juiste apparaat voor de moderne keuken. Deze inbouwvaatwasser die subtiel kan worden weggewerkt, en zo deel uitmaakt van de keukenomgeving. Hierdoor is het mogelijk de vaatwasser op oog- of kniehoogte in te stellen. Het resultaat is een slim apparaat dat perfect past in het gehele keukenontwerp.

Deze hoogwaardige vaatwasser heeft een flexibele indeling waardoor alle rekken op elke gewenste plaats kunnen worden geplaatst, zodat u maximale keuze hebt met minimale inspanning. Met de verstelbare poten van deze Whirlpool WKIC 3C26 geef je de vaatwasser exact de goede hoogt Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenbladBeschikt niet over een beladingssensor. Het vestellen van de bovenste lade kan in sommige gevallen erg fijn zijn, met deze vaatwasser is dat een optie. Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is. Heeft helaas niet de mogelijkheid om een wasprogramma in te korten.

Overige specificaties van deze Whirlpool WKIC 3C26 vaatwasser

Als u uw vaat echt schoon wilt hebben, moet u een beetje extra werk doen. De Whirlpool WKIC 3C26 vaatwasser heeft een optionele extra heet/extra/intensieve zone wascyclus die precies is wat nodig is voor sterk vervuilde vaat. Zodra de Whirlpool vaatwasser klaar is met het wasprogramma graag je meteen een eindsignaal geluid te horen De volheid van deze vaatwasser maakt hem tot de perfecte aanwinst voor elk huis. De afneembare afvoerslang is ontworpen om uw voorgespoelde vaat in een vaatwasser te plaatsen die al vol is. Dit praktische gezinsvriendelijke product is ontworpen om de kleintjes in uw leven te beschermen tegen het openen en sluiten van de deur van een standaard vaatwasser! Met één druk op de knop wordt deze kinderveilige vaatwasser geactiveerd en gaat de kinderveilige deur open wanneer u dat wilt. Helaas, er wordt gene lampje op de vloer geprojecteert als de vaatwasser kalar is of bezig is met zijn wasprogramma De dosering van het vaatwasmiddel is belangrijk, heelas heeft deze vaatwasser geen utomatische vaatwasmiddel dosering Je krjgt een melding wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel van de vaatwasser bij te vullen Wanneer moet je het zout bijvullen in de machine? De machine geeft het zelf aan! Jij kan daarna gemakkelijk het zout bijvullen. Veel machines beschikken over afwasmiddel herkenning, deze helaas niet

Is voorzien van een afkoppelbare aanvoerslang.

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Whirlpool WKIC 3C26 Aanbieding

Wil je graag de Whirlpool WKIC 3C26 kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Whirlpool WKIC 3C26 Aanbieding, voor een prijs van: €499.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers. De laatste prijs update voor de Whirlpool WKIC 3C26 was op: 2022-05-23 om 8:00.

Goedkoopste Whirlpool WKIC 3C26 kopen?

De goedkoopste Whirlpool WKIC 3C26 vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Whirlpool WKIC 3C26 Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.6Expert Score
Whirlpool WKIC 3C26
 • Heeft een flexibele indeling
 • Geeft een eindsignaal
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
Voordelen
 • Heeft verstelbare poten
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Is een inbouwvaatwasser
 • Heeft een flexibele indeling
Nadelen
 • Geen afwasmiddelherkenning
 • Heeft een frontpaneel nodig
 • Geen vloerprojectie

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Whirlpool WKIC 3C26”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0