Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Whirlpool WUC 3C33 F X

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.7
Expert ScoreLees review
 • Geeft een eindsignaal
 • Heeft een flexibele indeling
 • Heeft een beladingssensor

539.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Whirlpool WUC 3C33 F X - €539,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-12-09 1:59 am

Beschrijving

Check hier waar jij deze Whirlpool WUC 3C33 F X vaatwasser aanbieding voor de laagste prijs of misschien wel in de aanbieding kunt scoren in december 2022. Profiteer van de speciale functies van de Whirlpool vaatwasser. Reinig uw vaat nauwkeurig met de 6th Sense-technologie, of gebruik het handige flessenrek om hoge items in uw Whirlpool vaatwasser te plaatsen. Een snelle reinigingsmodus is beschikbaar om snel een cyclus te voltooien wanneer u weinig tijd hebt om schoon te maken.

De kwaliteiten van deze Whirlpool WUC 3C33 F X vaatwasser

De Whirlpool WUC 3C33 F X vaatwasser maakt gebruik van innovatieve technologie om maximale resultaten te leveren. Hij is zo stil dat u niet eens merkt dat hij aan staat met 43 dB. Dit is de perfecte vaatwasser om in te bouwen, de Whirlpool vaatwasser bevat namelijk geen frontpaneel Ontdek hoe zuinig uw nieuwe vaatwasser met energie is met het energielabel, bij deze vaatwasser is dat:D. Het toont u de labelklasse, die een letter is: de modellen van klasse A, B en C zijn het zuinigst. Je kunt ook het energieverbruik per 100 wasbeurten zien en op die manier verschillende modellen met elkaar vergelijken. Kijk naar het aantal afwasbeurten en het waterverbruik om snel te zien hoe ze zich tot elkaar verhouden. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte heeft voor uw vaatwasser in uw keuken.

Uw vaatwasser heeft verschillende programma’s voor het afwassen en drogen van uw vaat of voor het schoonmaken van potten en pannen. Deze Whirlpool vaatwasser heeft5 verschillende opties op de vaatwasser. Zelfs als u nog nooit een vaatwasser heeft gebruikt, is er geen reden om de uwe niet meer te gebruiken – als u eenmaal weet wat hij kan, kunt u hem zonder problemen gebruiken.

Het gewicht van een vaatwasser is erg belangrijk bij de aankoop, deze Whirlpool WUC 3C33 F X vaatwasser heeft een gewicht van 47 kg. Deze Whirlpool vaatwasser is niete bedienen met een App.

Deze inbouwvaatwasser is een uitstekende manier om uw keuken te stroomlijnen en te optimaliseren. Het apparaat kan gemakkelijk worden weggewerkt, zodat het lijkt alsof het in het interieur van de keuken thuishoort. Omdat je hem inbouwt in een inbouwkeuken, heb je veel mogelijkheden voor maatwerk en aanpassingen.

Wanneer u uw vaat sprankelend schoon wilt hebben, levert deze vaatwasser het. Met een flexibele indeling en een schoonwasprogramma biedt hij maximale keuze met minimale inspanning. Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad Met de verstelbare poten van de Whirlpool WUC 3C33 F X zorg je ervoor dat de vaatwasser de juiste hoogte heeft en waterpas komt te staanDoordat de bovenste lade verstelbaar is, kan je altijd de perfecte indeling van de vaatwasser krijgen. Wanneer u een afwasprogramma voor uw nieuwe vaatwasser instelt, meet deze automatisch hoeveel vaat er in de vaatwasser zit en past hij automatisch het vermogen, de tijd en het water aan dat nodig is om uw vaat schoon te krijgen. Heeft helaas niet de mogelijkheid om een wasprogramma in te korten. Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is.

Overige specificaties van deze Whirlpool WUC 3C33 F X vaatwasser

Bevat geen afkoppelbare aanvoerslang.

Beschikt niet over een zogehete intensieve zone om ook de vuilste vaat nog schoon te krijgen Bevat geen afkoppelbare afvoerslang Je weet precies wanneer deze Whirlpool vaatwasser klaar is met zijn programma, de vaatwasser beschikt namelijk over een eindsignaal. Veel machines beschikken over afwasmiddel herkenning, deze helaas niet Deze vaatwasser is niet voorzien van automatische vaatwasmiddel dosering Je ziet geen lampje dat op de vloer schijnt als de vaatwasser bezig is met zijn wasprogramma Bevat helaas geen kinderbeveiliging. Het is heel erg handig dat je een signaal krijgt wanneer het tijd is om het zout bij te vullen in de machine. Er wordt automatisch aangegven wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel bij te vullen

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Whirlpool WUC 3C33 F X Aanbieding

Wil je graag de Whirlpool WUC 3C33 F X kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Whirlpool WUC 3C33 F X Aanbieding, voor een prijs van: €539.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Is er een Whirlpool WUC 3C33 F X Black friday aanbieding?

Bekijk bovenaan alle actuele prijzen en zie direct of er een goede Black friday aanbieding beschikbaar is! De laagste prijs vind je bij: coolblue.nl.

Goedkoopste Whirlpool WUC 3C33 F X kopen?

De goedkoopste Whirlpool WUC 3C33 F X vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Whirlpool WUC 3C33 F X Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.7Expert Score
Whirlpool WUC 3C33 F X
 • Geeft een eindsignaal
 • Heeft een flexibele indeling
 • Heeft een beladingssensor
Voordelen
 • Heeft een flexibele indeling
 • Is een inbouwvaatwasser
 • Heeft verstelbare poten
 • Geeft een eindsignaal
 • Heeft een beladingssensor
Nadelen
 • Kan je niet met een App bedienen
 • Bevat geen kinderbeveiliging
 • Geen intensieve zone prgramma draaien

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Whirlpool WUC 3C33 F X”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0