Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9.3
Expert ScoreLees review
 • Een overzichtelijk display
 • geintergreede trommelreiniging
 • Zelfreinigende wasmiddellade

649.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose - €649,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-09-25 2:03 pm
AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose
AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose

Beschrijving

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe wasmachine of een extra wasmachine, de AEG-modellen overtuigen op alle vlakken om aan uw behoeften te voldoen. Bekijk de vele opties om al uw vragen te beantwoorden: met AEG-Technologies bent u zeker van de perfecte wasmachine voor uw huishouden. Wij hebben een fantastische wasmachine in het assortiment van dit seizoen, de AEG. Dit topproduct heet AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose en het biedt een aantal geweldige kwaliteiten. Wil je meer weten over deze AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose wasmachine? Blijf dan kijken op deze pagina want hier gaan we dieper in op de eigenschappen en kwaliteiten van deze AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose wasmachine. Tot slot vertellen we je waar je deze AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose aanbieding kunt scoren.

Wil jij daarom deze AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose wasmachine in de aanbieding of voor de laagtse prijs scoren? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres.

De basis specificaties van deze AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose

De AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose wasmachine heeft een geluidsniveau van 75 decibel, dat is wat je normaal gesproken van een standaard wasmachine mag verwachten. U kunt de wasmachine duidelijk horen terwijl hij in werking is, en om de rest van uw huishouden zo min mogelijk te storen, kunt u de wasmachine het beste in een ruimte zetten die uit de buurt is van de woonkamer of slaapkamer. Deze wasmachine heeft een 1400 centrifugetoerental. 1400 toeren per minuut is het minimale centrifugetoerental dat wordt aanbevolen voor moderne, efficiënte was-droogcombinaties, omdat het garandeert dat uw wasgoed sneller droogt in de droger en dat u energiekosten bespaart. Deze AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose wasmachine heeft een bijvulfunctie, waarmee nog was kan worden toegevoegd wanneer je de was al hebt aangezet. Ideaal wanneer je tijdens het programma nog iets vindt.

We willen graag duidelijk maken dat deze wasmachine simpelweg niet in staat is om functies van een wasdroger uit te voeren. De meeste andere machines hebben deze functionaliteit wel en dit is iets waar je waarschijnlijk rekening mee zult moeten houden als je het zekere voor het onzekere wilt nemen. Als u wilt dat uw was droog wordt, zult u een aparte wasdroger moeten kopen of uw was gewoon aan de lijn hangen. Dat deze AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose, daarom geen wasdroogcombinatie is daarom wel een gemis.

Met zijn 24 voorgeprogrammeerde wasprogramma’s geeft deze wasmachine u de controle over uw wasroutine. Het zachte katoenprogramma is perfect voor babykleertjes, terwijl het wolprogramma ideaal is voor handgebreide kleding. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken!

Design van deze AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose wasmachine

Sommige wasmachines van AEG hebben een touchscreen waarmee u de status van de lading kunt controleren en opties kunt instellen. Deze AEG wasmachine heeft dat niet, maar kan de klus wel klaren dat je kunt verwachten een wasmachine Deze wasmachine heeft geen afgekoppelbare aanvoerslang. Dit is wel een belangrijk aspect bij de aankoop van een wasmachine en daarom is het belangrijk dat hierop gelet moet worden. Geniet van de voordelen van een borstelloze direct aangedreven motor die bijna elk aspect van de prestaties verbetert. Van minder slijtage aan mechanische onderdelen tot meer energie-efficiëntie en betrouwbaarheid, uw wasmachine maakt beter schoon.

Wel fijn is dat de afvoerslang afkoppelbaar is van deze AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose wasmachine, waardoor hij gemakkelijk is in gebruik.

De AEG wasmachine combineert innovatieve technologie en uitzonderlijke efficiëntie om u de beste schoon te geven. Tijdens het centrifugeren kan uw wasmachine gaan schudden of gaan bewegen. Bij deze AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose wasmachine kan met hoge snelheden dit soort bewegingen fataal zijn. Het AEG Wasmachine Balans Systeem biedt een oplossing voor dit probleem. Het maakt de wasmachine veel steviger door te voorkomen dat deze tijdens het centrifugeren gaat bewegen. Dit systeem zorgt ervoor dat uw apparaat langer meegaat.

Deze AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose wasmachine is ook ideaal voor een gezin met kinderen vanwege het kinderslot. Hierdoor is er geen verkeerde instelling mogelijk als deze functie aan staat.

De smartfuncties van deze AEG wasmachine

Daarnaast beschikt deze wasmachine over een ingebouwde Wifi. Met deze Wi-Fi-verbonden wasmachine kunt u uw was overal gemakkelijk bedienen. Dit is natuurlijk een ideale functionaliteit! Wat is er eenvoudiger dan uw telefoon te gebruiken om uw wasmachine te bedienen en het juiste programma en de juiste instellingen voor uw wasgoed in te stellen? Kies het wastype, de grootte van de lading en de hoeveelheid vuil. Vervolgens krijg je advies dat is afgestemd op het type wasgoed dat je hebt. Als je geen wifi hebt, kun je de App gebruiken en altijd het juiste programma vinden.

Deze AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose wasmachine te bedienen via een app. De app kan je helpen bij het instellen van geavanceerde instellingen op een wasmachine. Daarnaast geeft de app je ook meer inzicht in je verbruik, zoals de hoeveelheid water en elektriciteit die je verbruikt terwijl je de was doet.

Veel mensen willen energiebesparende producten vanwege de kosten die energie soms met zich meebrengt. Een goed voorbeeld hiervan is de wasmachine. Dit specifieke model heeft geen energiebesparende functies, wat jammer is omdat het echt deze functies zou moeten hebben om geld te besparen.

Overige mogelijkheden van deze AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose wasmachine

Deze AEG wasmachine heeft een waterslot. Een waterslot op uw wasmachine of was-droogcombinatie beschermt u tegen waterschade wanneer de machine lekt, en bij de meeste modellen kan het waterslot worden uitgeschakeld om de machine leeg te laten lopen.

Deze AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose wasmachine wordt geleverd met een speciaal trommelreinigingssysteem, dat beschikt over de beste wastemperatuur samen met een altijd zo belangrijke dempingsfunctie.

Deze extra spoelfunctie helpt om het wasmiddel nog beter uit uw kleding te spoelen. Om deze functie te gebruiken, drukt u op de knop. Deze functie is vooral handig voor het reinigen van babykleertjes en artikelen die al meerdere keren zijn gewassen.

Helaas heeft deze wasmachine geen stoomfunctie, waardoor jij niet je was kan stomen wat het eventuele strijkwerk achteraf zal verminderen. Als u liever niet wacht, geeft deze AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose wasmachine met een resttijddisplay u de informatie die u nodig hebt om te weten wanneer een cyclus is voltooid. Als u de resterende tijd op het display van uw wasmachine ziet, kunt u aan een nieuwe lading beginnen zonder dat u hoeft te wachten. Deze machines zijn vaak te vinden in kleine flatgebouwen en gedeelde huizen waar mensen snelle doorlooptijden willen voor hun wasgoed.

Deze AEG wasmachine wordt geleverd met een handige zelfreinigende wasmiddellade, die het water scheidt van het zeeppoeder. Zeepresten kunnen bacteriën en onaangename geurtjes veroorzaken, maar deze wasmachine maakt het gemakkelijk om uw wasmachine gezond te houden door zeepresten weg te spoelen nadat elke lading is gewassen.

Gerelateerde wasmachines

Prijs analyse voor de AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose Aanbieding

Wil je graag de AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose Aanbieding, voor een prijs van: €649.00. Dit product valt binnen de categorie: Wasmachines.

Goedkoopste AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose kopen?

De goedkoopste AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9.3Expert Score
AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose
 • Een overzichtelijk display
 • geintergreede trommelreiniging
 • Zelfreinigende wasmiddellade
Voordelen
 • Tussentijds was toevoegen
 • Resttijdindicatie
 • Zelfreinigende wasmiddellade
 • App bediening
 • Ingebouwde Wifi
Nadelen
 • Geen energiebesparingsfunctie
 • Geen stoomfunctie
 • Een klein vulgewicht van 8Kg

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0