Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

AEG L6FBNAUTO Autodose

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
 • Energiebesparingsfunctie
 • Zelfreinigende wasmiddellade
 • App bediening

849.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: AEG L6FBNAUTO Autodose - €849,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-06-03 5:00 am

Beschrijving

De ingenieurs van AEG hebben veel onderzoek gestoken in een gemoderniseerd ontwerp en evolutie van hun wasmachines. Het resultaat is een speciale wasmachine die lager maar groter is dan het origineel. AEG heeft voor het eerst in de geschiedenis van wasmachines een combinatie ontwikkeld van hoogwaardige technologie. Hierdoor creëert u veel meer ruimte in uw keuken, zodat u plaats heeft voor grotere apparaten. Deze AEG L6FBNAUTO Autodose wasmachine is één van de topproducten uit het wasmachinegamma van AEG. Deze onmisbare wasmachine heeft een stevige handgreep, en is verkrijgbaar in verschillende maten om aan uw behoeften te voldoen. Als u meer wilt weten over dit specifieke model, blijf dan luisteren, want hier zullen we de verschillende functies en voordelen die het biedt behandelen. Tot slot kunt u lezen waar u dit product tegen een gereduceerde prijs kunt vinden.

Wil jij daarom deze AEG L6FBNAUTO Autodose wasmachine in de aanbieding of voor de laagtse prijs scoren? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een AEG L6FBNAUTO Autodose aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres.

De basis specificaties van deze AEG L6FBNAUTO Autodose

Het geluidsniveau van een wasmachine wordt gemeten in decibels. Deze indicator geeft aan hoe luid de wasmachine is. Hoe lager de decibelwaarde, hoe beter het voor u is. Een normaal geluidsniveau voor een wasmachine is ongeveer 75 decibel. Als u denkt dat u door het lawaai niet kunt slapen, kunt u de wasmachine het beste in een ruimte zetten waar u er het minste last van hebt, zoals een gesloten keuken of de zolder.

De AEG L6FBNAUTO Autodose wasmachine is geen was-droogcombinatie. Dit betekent bijvoorbeeld dat u de wasmachine niet als droger kunt gebruiken. Als u uw was droog wilt hebben, zult u een aparte wasdroger moeten kopen of uw was gewoon aan de lijn moeten hangen.

Met 140 toeren per minuut droogt uw kleding mooi en snel. Ze drogen sneller, zodat u ze sneller aan de lijn of in de droger kunt hangen. En ze verbruiken minder elektriciteit. Deze wasmachine heeft 10 verschillende wasprogramma’s. Deze omvatten katoen, gordijnen, delicatesse, sportkleding en zijde. U kunt onder andere kiezen of u al dan niet een voorbehandelingswasmiddel wilt gebruiken. Deze wasmachine van het merk AEG heeft een bijvulfunctie hebben de optie om tijdens een wasprogramma nog was toe te voegen. Ideaal wanneer je de was al hebt aangezet, maar op de grond nog een vuile sok vindt. Door deze functie bespaar je ook extra energie.

Design van deze AEG L6FBNAUTO Autodose wasmachine

De afvoerslang van deze AEG wasmachine is niet afkoppelbaar.

Met de borstelloze motoren is deze wasmachine gebouwd om lang mee te gaan. Hij is energiezuiniger, duurzamer, stiller en vergt minder onderhoud dan een standaardmachine. De bediening van deze wasmachine gaat niet via het touchscreen, wat sommige wasmachine wel weer hebben. De AEG L6FBNAUTO Autodose wasmachine is voorzien van een bovenlader balanssysteem. Dit balanssysteem zorgt ervoor dat uw wasmachine in balans is en stabiel blijft tijdens het centrifugeren. Dit systeem zorgt ervoor dat uw wasmachine niet gaat dwalen en op de vloer terechtkomt, waardoor schade aan de vloer ontstaat. Telkens als u de wasmachine aanzet, zult u het verschil merken. Het overzichtelijke display maakt het gemakkelijker om de juiste instellingen te vinden en de voortgang te controleren. Ook wel zeer prettig van deze AEG L6FBNAUTO Autodose is dat de aanvoerslang afkoppelbaar is.

De AEG L6FBNAUTO Autodose wasmachine is ideaal voor een gezin met kleine kinderen. Deze wasmachine heeft een kinderslot en is daarom ideaal voor een gezin met kinderen. Door middel van het lampje op deze wasmachine kun je dus gemakkelijk zien of deze functie aan staat of niet.

De smartfuncties van deze AEG wasmachine

Deze wasmachine heeft verschillende energiebesparende functies. Het voordeel hiervan is dat jij bijvoorbeeld geld kunt besparen, want over het algemeen verbruikt een wasmachine zeer veel stroom. Een van deze energiebesparend functies van deze AEG wasmachine is het automatisch uitschakelen. Hiermee kan jij daarom geld, energie en verbruik besparen met deze wasmachine.

Deze AEG L6FBNAUTO Autodose wasmachine te bedienen via een app. De app kan je helpen bij het instellen van geavanceerde instellingen op een wasmachine. Daarnaast geeft de app je ook meer inzicht in je verbruik, zoals de hoeveelheid water en elektriciteit die je verbruikt terwijl je de was doet.

Deze AEG L6FBNAUTO Autodose wasmachine is een nieuwe manier om je was te doen met hulp van je smartphone. Vraag de app welk wasprogramma het meest geschikt is voor uw wasgoed, en als het resultaat is dat uw item speciaal moet worden gereinigd of gedroogd, wordt er een bericht weergegeven in de wasmachine wat u moet doen.

Overige mogelijkheden van deze AEG L6FBNAUTO Autodose wasmachine

De AEG L6FBNAUTO Autodose wasmachine heeft geen stoomfunctie, dus u kunt uw wasgoed niet stomen waardoor u daarna minder hoeft te strijken.

Een waterslot is een goede manier om uzelf en uw eigendommen te beschermen tegen de gevaren van overstromingsschade. Dit beschermt u tegen lekkages die kunnen ontstaan uit wasmachines, wasdrogers of vaatwassers als gevolg van defecte of kapotte waterslangen.

Deze AEG L6FBNAUTO Autodose wasmachine heeft resttijdindicator en dat komt goed van pas. Op het display kun je zien hoe lang een wascyclus nog duurt. Deze wasmachine heeft ook een snel en uitgebreid wasprogramma, wat ervoor zorgt dat de was echt heel schoon wordt! Deze AEG L6FBNAUTO Autodose beschikt niet over een geintergreede trommelreiniging. Het is niet dat een een functie is die heel belangrijk is bij de aanschaf van een wasmachine, maar het is natuurlijk wel fijn en handig om te hebben.

Uiteraard beschikt deze wasmachine ook over een extra spoelfunctie.Hierdoor spoelt de machine het wasmiddel nog beter uit je kleding.

Houd uw machine vrij van zeepresten en nare geurtjes. Het zelfreinigende wasmiddellade, een handige functie van deze AEG L6FBNAUTO Autodose wasmachine, zorgt ervoor dat wasmiddelen, zeep en wasverzachters na elke wasbeurt door de vaat worden gespoeld. Hierdoor blijft de vaat schoon en vrij van zeepresten en nare geurtjes.

Gerelateerde wasmachines

Prijs analyse voor de AEG L6FBNAUTO Autodose Aanbieding

Wil je graag de AEG L6FBNAUTO Autodose kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze AEG L6FBNAUTO Autodose Aanbieding, voor een prijs van: €849.00. Dit product valt binnen de categorie: Wasmachines.

Goedkoopste AEG L6FBNAUTO Autodose kopen?

De goedkoopste AEG L6FBNAUTO Autodose vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze AEG L6FBNAUTO Autodose Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9Expert Score
AEG L6FBNAUTO Autodose
 • Energiebesparingsfunctie
 • Zelfreinigende wasmiddellade
 • App bediening
Voordelen
 • Resttijdindicatie
 • Een overzichtelijk display
 • App bediening
 • Vulgewicht van 9 Kg
 • Balanssysteem.
Nadelen
 • Geen wasdroogcombinatie
 • Geen ingebouwde Wifi
 • Een toerental van 140 rpm

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “AEG L6FBNAUTO Autodose”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0