Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

AEG L8FEOKOMIX

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
7.8
Expert ScoreLees review
 • Waterslot
 • Een overzichtelijk display
 • Een geluidsniveau van 76 decibel

799.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: AEG L8FEOKOMIX - €799,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-09-25 1:03 pm

Beschrijving

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe wasmachine of een extra wasmachine, de AEG-modellen overtuigen op alle vlakken om aan uw behoeften te voldoen. Bekijk de vele opties om al uw vragen te beantwoorden: met AEG-Technologies bent u zeker van de perfecte wasmachine voor uw huishouden. Hier gaan we het hebben over de AEG wasmachine. We zullen in detail ingaan op enkele van de beste, meest recente modellen. Meer specifiek zullen we het hebben over de AEG L8FEOKOMIX. We zullen u enkele geweldige functies laten zien die u in deze AEG L8FEOKOMIX kunt vinden. Tenslotte zullen we u vertellen waar de beste deal voor dit model aanbiedt.

Kortom, wil jij graag deze AEG L8FEOKOMIX aanbieding scoren? Blijf dan vooral even hangen op deze pagina, want wij geven aan waar jij deze AEG wasmachine voor een mooie prijs kunt aanschaffen. Kortom ben jij op zoek naar de AEG L8FEOKOMIX aanbieding dan ben jij hier aan het juiste adres.

De basis specificaties van deze AEG L8FEOKOMIX

Geweldige centrifugetechnologie in combinatie met een spiltoerental van 1600 tpm zorgen voor optimale resultaten van uw wasgoed. Draai de draaiknop naar de grootte van uw lading en kies de perfecte was voor uw kleding. De trommel blijft tot 90 minuten draaien, waardoor u zowel een diepe reiniging als een zachte verzorging krijgt. Deze wasmachine heeft 10 voorgeprogrammeerde wasprogramma’s – elk programma is ontworpen voor een ander soort wasgoed en zorgt ervoor dat uw kleding elke keer weer perfect schoon uit de machine komt. Deze AEG L8FEOKOMIX wasmachine heeft een bijvulfunctie, zo kun je dus makkelijk alle wasgoed die nog niet is gewassen toevoegen. Ideaal wanneer je de was al hebt aangezet, maar op de grond nog een vuile sok vindt. Het programma duurt gelijk door. Het geluidsniveau van een wasmachine wordt gemeten in decibels. Deze indicator geeft aan hoe luid de wasmachine is. Hoe lager de decibelwaarde, hoe beter het voor u is. Een normaal geluidsniveau voor een wasmachine is ongeveer 76 decibel. Als u denkt dat u door het lawaai niet kunt slapen, kunt u de wasmachine het beste in een ruimte zetten waar u er het minste last van hebt, zoals een gesloten keuken of de zolder.

De AEG L8FEOKOMIX wasmachine is geen was-droogcombinatie. Dit betekent bijvoorbeeld dat u de wasmachine niet als droger kunt gebruiken. Als u uw was droog wilt hebben, zult u een aparte wasdroger moeten kopen of uw was gewoon aan de lijn moeten hangen.

Design van deze AEG L8FEOKOMIX wasmachine

De AEG L8FEOKOMIX wasmachine heeft veel functies die handig zijn, onder andere een kinderslot. Deze functie is erg handig als de wasmachine door kinderen wordt gebruikt en is daarom ideaal voor een gezin met kinderen. De AEG L8FEOKOMIX heeft ook een verlichtingslampje wat handig is als je de machine ’s avonds of ’s nachts hebt geladen. Je kunt in één oogopslag zien of deze functie aan of uit staat.

Deze wasmachine heeft geen afgekoppelbare aanvoerslang. Dit is wel een belangrijk aspect bij de aankoop van een wasmachine en daarom is het belangrijk dat hierop gelet moet worden.

Wel fijn is dat de afvoerslang afkoppelbaar is van deze AEG L8FEOKOMIX wasmachine, waardoor hij gemakkelijk is in gebruik.

Een borstelloze motor betekent dat er geen omslachtige, mechanische borstels zijn die na verloop van tijd verslijten en problemen veroorzaken. Dit betekent dat de wasmachine stiller is, met als bijkomend voordeel dat er minder voedsel en vuil in de machine zelf op de loer ligt. Deze AEG L8FEOKOMIX wasmachine heeft geen touchscreen bediening. Dat is niet erg voor een normale wasmachine, maar het is zeker een leuke functie voor die drukke week die de machine niet steeds willen aanraken. Uiteraard beschikt deze wasmachine over een display waarop jij gemakkelijk de menus en de functies kunt aflezen. De AEG L8FEOKOMIX wasmachine is voorzien van een bovenlader balanssysteem. Dit balanssysteem zorgt ervoor dat uw wasmachine in balans is en stabiel blijft tijdens het centrifugeren. Dit systeem zorgt ervoor dat uw wasmachine niet gaat dwalen en op de vloer terechtkomt, waardoor schade aan de vloer ontstaat.

De smartfuncties van deze AEG wasmachine

Helaas is deze AEG L8FEOKOMIX wasmachine niet te bedienen via een app. Een app kan er mede voor zorgen dat jij geavanceerde instellingen kan instellen op een wasmachine. Indien jij dit graag wilt gaan doen via bijvoorbeeld een IOS of Android app, dan zal jij wel een andere wasmachine nodig hebben.

Veel mensen willen energiebesparende producten vanwege de kosten die energie soms met zich meebrengt. Een goed voorbeeld hiervan is de wasmachine. Dit specifieke model heeft geen energiebesparende functies, wat jammer is omdat het echt deze functies zou moeten hebben om geld te besparen. Deze wasmachine is helaas niet bedienbare via de smarthphone en dat is toch wel een gemist indien jij graag deze handige functionaliteit wilt gaan gebruiken.

Overige mogelijkheden van deze AEG L8FEOKOMIX wasmachine

Om u te helpen uw kleding nog efficiënter te wassen, beschikt dit artikel over een extra spoelfunctie. Deze functie spoelt het wasmiddel uit uw kleding in een speciale cyclus met extra heet water, waardoor het risico dat wasmiddelresten het uiterlijk van uw kleding bederven, kleiner wordt.

Deze AEG wasmachine heeft een waterslot. Een waterslot op uw wasmachine of was-droogcombinatie beschermt u tegen waterschade wanneer de machine lekt, en bij de meeste modellen kan het waterslot worden uitgeschakeld om de machine leeg te laten lopen.

Ook heeft deze AEG L8FEOKOMIX wasmachine een resttijddisplay met een scherm dat de resterende tijd van een wascyclus weergeeft. Dit is eigenlijk ideaal, want zo kan jij precies zien hoelang de was nog duurt. Zeer hygiënisch: de stoomfunctie helpt onaangename geurtjes uit vezels en weefsels te verwijderen. De wasmachine frist uw wasgoed op met stoom en desinfecteert het. Snelle resultaten: dankzij de trommelwerking wordt uw kleding sneller schoon en hoeft u minder te strijken. Een strijkijzer is niet meer nodig voor overhemden of blouses, waardoor u minder vaak hoeft te strijken. De wasmachine is geschikt voor beddengoed, met name voor dekbedovertrekken en dekbedden.

Deze innovatieve AEG L8FEOKOMIX wasmachine heeft een zelfreinigende wasmiddellade die het zeepbakje na elke cyclus met water spoelt. Dit voorkomt dat zeepresten zich ophopen en kan de opbouw van geurtjes en bacteriën tegengaan.

Deze AEG L8FEOKOMIX wasmachine wordt geleverd met een speciaal trommelreinigingssysteem, dat beschikt over de beste wastemperatuur samen met een altijd zo belangrijke dempingsfunctie.

Gerelateerde wasmachines

Prijs analyse voor de AEG L8FEOKOMIX Aanbieding

Wil je graag de AEG L8FEOKOMIX kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze AEG L8FEOKOMIX Aanbieding, voor een prijs van: €799.00. Dit product valt binnen de categorie: Wasmachines.

Goedkoopste AEG L8FEOKOMIX kopen?

De goedkoopste AEG L8FEOKOMIX vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze AEG L8FEOKOMIX Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

7.8Expert Score
AEG L8FEOKOMIX
 • Waterslot
 • Een overzichtelijk display
 • Een geluidsniveau van 76 decibel
Voordelen
 • Extra spoelfunctie
 • Waterslot
 • Balanssysteem.
 • Stoomfunctie, waardoor je minder hoeft te strijken
 • Een geluidsniveau van 76 decibel
Nadelen
 • Geen wasdroogcombinatie
 • Geen energiebesparingsfunctie
 • Geen app bediening

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “AEG L8FEOKOMIX”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0