Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Bosch WAXH2K71NL i-DOS

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.4
Expert ScoreLees review
 • Tussentijds was toevoegen
 • Automatische uitschakelingsfunctie
 • Waterslot

1,169.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Bosch WAXH2K71NL i-DOS - €1.169,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-08-19 6:00 am

Beschrijving

Als u op zoek bent naar een goede wasmachine, dan kunt u beginnen met simpelweg het juiste merk wasmachine te kiezen. Op dit moment zijn er nogal wat grote merken in de wereld, namelijk Wasmachine, die een product heeft gebracht dat totaal anders is dan alle andere producten. Een Wasmachine wasmachine is volautomatisch en heeft ook verschillende functies, dus bij het gebruik van dit product is het niet alleen het reinigen van kleding, maar ook effectiever om kleding er nieuwer uit te laten zien. Een van de merken die misschien niet het bekendste is op de markt, maar toch over verschillende kwaliteiten beschikt is de Bosch wasmachine. Een van de topproducten uit het wasmachine assortiment van Bosch is deze Bosch WAXH2K71NL i-DOS dit top product beschikt over veel verschillende kwaliteiten. Wil jij meer weten of deze Bosch WAXH2K71NL i-DOS wasmachine. Blijf dan even hangen op deze pagina want hier gaan we dieper in over de mogelijkheden en kwaliteiten van deze Bosch WAXH2K71NL i-DOS wasmachine. Tot slot geven wij aan waar jij deze Bosch WAXH2K71NL i-DOS aanbieding kunt scoren.

Kortom, wil jij graag deze Bosch WAXH2K71NL i-DOS aanbieding scoren? Blijf dan vooral even hangen op deze pagina, want wij geven aan waar jij deze Bosch wasmachine voor een mooie prijs kunt aanschaffen. Kortom ben jij op zoek naar de Bosch WAXH2K71NL i-DOS aanbieding dan ben jij hier aan het juiste adres.

De basis specificaties van deze Bosch WAXH2K71NL i-DOS

Geweldige centrifugetechnologie in combinatie met een spiltoerental van 1600 tpm zorgen voor optimale resultaten van uw wasgoed. Draai de draaiknop naar de grootte van uw lading en kies de perfecte was voor uw kleding. De trommel blijft tot 90 minuten draaien, waardoor u zowel een diepe reiniging als een zachte verzorging krijgt. Het geluidsniveau van een wasmachine wordt gemeten in decibels. Deze indicator geeft aan hoe luid de wasmachine is. Hoe lager de decibelwaarde, hoe beter het voor u is. Een normaal geluidsniveau voor een wasmachine is ongeveer 74 decibel. Als u denkt dat u door het lawaai niet kunt slapen, kunt u de wasmachine het beste in een ruimte zetten waar u er het minste last van hebt, zoals een gesloten keuken of de zolder. Deze Bosch WAXH2K71NL i-DOS wasmachine heeft een bijvulfunctie, zo kun je dus makkelijk alle wasgoed die nog niet is gewassen toevoegen. Ideaal wanneer je de was al hebt aangezet, maar op de grond nog een vuile sok vindt. Het programma duurt gelijk door. Deze wasmachine heeft 14 verschillende wasprogramma’s. Deze omvatten katoen, gordijnen, delicatesse, sportkleding en zijde. U kunt onder andere kiezen of u al dan niet een voorbehandelingswasmiddel wilt gebruiken.

Deze Bosch WAXH2K71NL i-DOS wasmachine is geen was-droogcombinatie. Het is alleen een wasmachine, dus u hoeft de kleren niet zelf te drogen. Voor mensen die het echter een prettig idee vinden om kleding niet aan de lijn te hoeven hangen of lui zijn om dit te doen en hun kleding zelf in een wasdroger te laten drogen, kan dit een ongemak zijn.

Design van deze Bosch WAXH2K71NL i-DOS wasmachine

Met het intuïtieve display kunt u uw wasmachine gemakkelijk bedienen en hebt u op eenvoudige wijze toegang tot een groot aantal functies. Deze wasmachine biedt gebruikers een innovatieve wasmachine met een borstelloze motor en helpt kreukels en andere wasproblemen te verminderen. Nu hebben gebruikers meer tijd om te besteden aan wat ze leuk vinden. Deze wasmachine heef een afkoppelbare aanvoerslang, wat natuurlijk ideaal is voor het gebruik en installatie en eventueel vervanging van deze slang in een latere status van deze Bosch WAXH2K71NL i-DOS. Loop geen risico op beschadiging van de vloerbedekking van uw wasruimte. Het unieke balanssysteem voor wasmachines zorgt ervoor dat uw wasmachine tijdens het centrifugeren niet op hol slaat.

De Bosch WAXH2K71NL i-DOS wasmachine heeft veel functies die handig zijn, onder andere een kinderslot. Deze functie is erg handig als de wasmachine door kinderen wordt gebruikt en is daarom ideaal voor een gezin met kinderen. De Bosch WAXH2K71NL i-DOS heeft ook een verlichtingslampje wat handig is als je de machine ’s avonds of ’s nachts hebt geladen. Je kunt in één oogopslag zien of deze functie aan of uit staat.

Deze Bosch wasmachine heeft een display waarop u de menu’s en handige tips kunt aflezen.

Wel fijn is dat de afvoerslang afkoppelbaar is van deze Bosch WAXH2K71NL i-DOS wasmachine, waardoor hij gemakkelijk is in gebruik.

De smartfuncties van deze Bosch wasmachine

Een van deze energiebesparend functies van deze Bosch wasmachine is het automatisch uitschakelen. Hiermee kan jij daarom geld, energie en verbruik besparen met deze wasmachine. Deze Bosch WAXH2K71NL i-DOS wasmachine is een nieuwe manier om je was te doen met hulp van je smartphone. Vraag de app welk wasprogramma het meest geschikt is voor uw wasgoed, en als het resultaat is dat uw item speciaal moet worden gereinigd of gedroogd, wordt er een bericht weergegeven in de wasmachine wat u moet doen.

Met deze app kan een wasmachine worden bediend via een app. Een app kan je helpen om geavanceerde instellingen op een wasmachine in te stellen. Daarnaast geeft een app je ook meer inzicht in je verbruik door bijvoorbeeld bij te houden hoeveel elektriciteit je Bosch WAXH2K71NL i-DOS verbruikt.

Deze wasmachine bespaart meer op de elektriciteitsrekening; hij verbruikt minder energie. Hij maakt uw kleding net zo schoon en netjes, dus u hoeft geen kwaliteit op te offeren voor efficiëntie.

Overige mogelijkheden van deze Bosch WAXH2K71NL i-DOS wasmachine

Als u liever niet wacht, geeft deze Bosch WAXH2K71NL i-DOS wasmachine met een resttijddisplay u de informatie die u nodig hebt om te weten wanneer een cyclus is voltooid. Als u de resterende tijd op het display van uw wasmachine ziet, kunt u aan een nieuwe lading beginnen zonder dat u hoeft te wachten. Deze machines zijn vaak te vinden in kleine flatgebouwen en gedeelde huizen waar mensen snelle doorlooptijden willen voor hun wasgoed.

Deze extra spoelfunctie helpt om het wasmiddel nog beter uit uw kleding te spoelen. Om deze functie te gebruiken, drukt u op de knop. Deze functie is vooral handig voor het reinigen van babykleertjes en artikelen die al meerdere keren zijn gewassen.

De trommelreinigingsfunctie werkt snel in de wasmachine. Nadat een wascyclus is voltooid, laat deze wasmachine het water in de trommel op hoge temperatuur snel circuleren om deze te reinigen en schimmel en muffe geurtjes te voorkomen.

Maak van schoonmaken een eenvoudige taak. Met het zelfreinigende wasmiddelbakje houdt deze wasmachine het zeepbakje schoon en verwijdert alle zeepresten en vuil. Dit helpt de groei van bacteriën en onaangename geurtjes te voorkomen, ideaal dus functie van de Bosch WAXH2K71NL i-DOS wasmachine.

Helaas heeft deze wasmachine geen stoomfunctie, waardoor jij niet je was kan stomen wat het eventuele strijkwerk achteraf zal verminderen.

Een waterslot is een goede manier om uzelf en uw eigendommen te beschermen tegen de gevaren van overstromingsschade. Dit beschermt u tegen lekkages die kunnen ontstaan uit wasmachines, wasdrogers of vaatwassers als gevolg van defecte of kapotte waterslangen.

Gerelateerde wasmachines

Prijs analyse voor de Bosch WAXH2K71NL i-DOS Aanbieding

Wil je graag de Bosch WAXH2K71NL i-DOS kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Bosch WAXH2K71NL i-DOS Aanbieding, voor een prijs van: €1.169.00. Dit product valt binnen de categorie: Wasmachines.

Goedkoopste Bosch WAXH2K71NL i-DOS kopen?

De goedkoopste Bosch WAXH2K71NL i-DOS vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Bosch WAXH2K71NL i-DOS Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.4Expert Score
Bosch WAXH2K71NL i-DOS
 • Tussentijds was toevoegen
 • Automatische uitschakelingsfunctie
 • Waterslot
Voordelen
 • App bediening
 • Een geluidsniveau van 74 decibel
 • Tussentijds was toevoegen
 • Beschikt over een koolborstelloze motor.
 • Extra spoelfunctie
Nadelen
 • Geen ingebouwde Wifi
 • Geen wasdroogcombinatie
 • Geen stoomfunctie

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Bosch WAXH2K71NL i-DOS”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0