Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Bosch WAXH2M00NL

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9.3
Expert ScoreLees review
 • Tussentijds was toevoegen
 • Beschikt over een kinderbeveiliging.
 • Touchscreen bediening

1,029.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Bosch WAXH2M00NL - €1.029,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-12-01 5:59 am

Beschrijving

Als u op zoek bent naar een goede wasmachine, dan kunt u beginnen met simpelweg het juiste merk wasmachine te kiezen. Op dit moment zijn er nogal wat grote merken in de wereld, namelijk Wasmachine, die een product heeft gebracht dat totaal anders is dan alle andere producten. Een Wasmachine wasmachine is volautomatisch en heeft ook verschillende functies, dus bij het gebruik van dit product is het niet alleen het reinigen van kleding, maar ook effectiever om kleding er nieuwer uit te laten zien. Een van de merken die misschien niet het bekendste is op de markt, maar toch over verschillende kwaliteiten beschikt is de Bosch wasmachine. Een van de topproducten uit het wasmachine assortiment van Bosch is deze Bosch WAXH2M00NL dit top product beschikt over veel verschillende kwaliteiten. Wil jij meer weten of deze Bosch WAXH2M00NL wasmachine. Blijf dan even hangen op deze pagina want hier gaan we dieper in over de mogelijkheden en kwaliteiten van deze Bosch WAXH2M00NL wasmachine. Tot slot geven wij aan waar jij deze Bosch WAXH2M00NL aanbieding kunt scoren.

Wil jij daarom deze Bosch WAXH2M00NL wasmachine in de aanbieding of voor de laagtse prijs scoren? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een Bosch WAXH2M00NL aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres.

De basis specificaties van deze Bosch WAXH2M00NL

Deze Bosch WAXH2M00NL wasmachine heeft een bijvulfunctie, zo kun je dus makkelijk alle wasgoed die nog niet is gewassen toevoegen. Ideaal wanneer je de was al hebt aangezet, maar op de grond nog een vuile sok vindt. Het programma duurt gelijk door. Geweldige centrifugetechnologie in combinatie met een spiltoerental van 1600 tpm zorgen voor optimale resultaten van uw wasgoed. Draai de draaiknop naar de grootte van uw lading en kies de perfecte was voor uw kleding. De trommel blijft tot 90 minuten draaien, waardoor u zowel een diepe reiniging als een zachte verzorging krijgt. Deze wasmachine heeft 14 voorgeprogrammeerde wasprogramma’s – elk programma is ontworpen voor een ander soort wasgoed en zorgt ervoor dat uw kleding elke keer weer perfect schoon uit de machine komt.

De Bosch WAXH2M00NL wasmachine is geen was-droogcombinatie. Dit betekent bijvoorbeeld dat u de wasmachine niet als droger kunt gebruiken. Als u uw was droog wilt hebben, zult u een aparte wasdroger moeten kopen of uw was gewoon aan de lijn moeten hangen.

Het geluidsniveau van een wasmachine wordt gemeten in decibels. Deze indicator geeft aan hoe luid de wasmachine is. Hoe lager de decibelwaarde, hoe beter het voor u is. Een normaal geluidsniveau voor een wasmachine is ongeveer 70 decibel. Als u denkt dat u door het lawaai niet kunt slapen, kunt u de wasmachine het beste in een ruimte zetten waar u er het minste last van hebt, zoals een gesloten keuken of de zolder.

Design van deze Bosch WAXH2M00NL wasmachine

Met het intuïtieve display kunt u uw wasmachine gemakkelijk bedienen en hebt u op eenvoudige wijze toegang tot een groot aantal functies. Met de borstelloze motoren is deze wasmachine gebouwd om lang mee te gaan. Hij is energiezuiniger, duurzamer, stiller en vergt minder onderhoud dan een standaardmachine.

Als u kleine kinderen in huis heeft, is de kans groot dat u ervoor wilt zorgen dat uw huis een veilige plek voor hen is. Daarom heeft deze wasmachineen een kinderslot. Deze veiligheidssloten geven ouders de gemoedsrust te weten dat de wascycli niet kunnen worden veranderd of de deur van de wasmachine niet kan worden geopend. Kortom, deze Bosch WAXH2M00NL leent zich daarom perfect voor gezinnen met kinderen.

De Bosch wasmachine combineert innovatieve technologie en uitzonderlijke efficiëntie om u de beste schoon te geven.

Wel fijn is dat de afvoerslang afkoppelbaar is van deze Bosch WAXH2M00NL wasmachine, waardoor hij gemakkelijk is in gebruik.

Deze wasmachine heef een afkoppelbare aanvoerslang, wat natuurlijk ideaal is voor het gebruik en installatie en eventueel vervanging van deze slang in een latere status van deze Bosch WAXH2M00NL. Tijdens het centrifugeren kan uw wasmachine gaan schudden of gaan bewegen. Bij deze Bosch WAXH2M00NL wasmachine kan met hoge snelheden dit soort bewegingen fataal zijn. Het Bosch Wasmachine Balans Systeem biedt een oplossing voor dit probleem. Het maakt de wasmachine veel steviger door te voorkomen dat deze tijdens het centrifugeren gaat bewegen. Dit systeem zorgt ervoor dat uw apparaat langer meegaat.

De smartfuncties van deze Bosch wasmachine

Wat is er eenvoudiger dan uw telefoon te gebruiken om uw wasmachine te bedienen en het juiste programma en de juiste instellingen voor uw wasgoed in te stellen? Kies het wastype, de grootte van de lading en de hoeveelheid vuil. Vervolgens krijg je advies dat is afgestemd op het type wasgoed dat je hebt. Als je geen wifi hebt, kun je de App gebruiken en altijd het juiste programma vinden.

Met de nieuwste technologie kunt u deze Bosch wasmachine bedienen met een app. De Bosch WAXH2M00NL wasmachine ondersteunt de app, die het eenvoudig en leuk maakt om de functies van uw wasmachine te controleren en uw gebruiksgegevens te bekijken. Daarnaast ondersteunt het ook de smartphone verbinding en controle op afstand.

Hoewel deze wasmachine duurder is in aankoop dan andere modellen, zullen de maandelijkse besparingen op uw elektriciteitsrekening de hogere kosten meer dan compenseren. Dit komt omdat deze Bosch WAXH2M00NL een relatief slimme wasmachine is met verschillende functie om energiebesparend functies. Een van deze energiebesparend functies van deze Bosch wasmachine is het automatisch uitschakelen. Hiermee kan jij daarom geld, energie en verbruik besparen met deze wasmachine.

Overige mogelijkheden van deze Bosch WAXH2M00NL wasmachine

Zorg ervoor dat onverwachte lekkages geen verrassing meer zijn met het waterslot van deze wasmachine. Bij gebruik voor wasmachines vult het apparaat de trommel met een afsluitbare vloeistof. Dit helpt voorkomen dat er water op uw vloer lekt tijdens een cyclus. De wasmachine wordt ook geleverd met verschillende cycli en energiezuinige functies, zodat u minder uitgeeft om meer te besparen.

Deze Bosch WAXH2M00NL wasmachine reinigt uw kleding uitstekend, maar heeft door zijn constructie geen stoomfunctie, dus om verder strijken te voorkomen zult u deze wasmachine alleen moeten gebruiken. Als u liever niet wacht, geeft deze Bosch WAXH2M00NL wasmachine met een resttijddisplay u de informatie die u nodig hebt om te weten wanneer een cyclus is voltooid. Als u de resterende tijd op het display van uw wasmachine ziet, kunt u aan een nieuwe lading beginnen zonder dat u hoeft te wachten. Deze machines zijn vaak te vinden in kleine flatgebouwen en gedeelde huizen waar mensen snelle doorlooptijden willen voor hun wasgoed.

eg vaarwel tegen zeepresten met de Bosch WAXH2M00NL wasmachine, die is ontworpen om geur-veroorzakende bacteriën te elimineren in een speciale zelfreinigende wasmiddel lade. Wanneer de wascyclus is voltooid, spoelt het water schoon door het zeepbakje en terug in uw machine, waardoor er altijd vers water in uw wasmiddelreservoir zit.

De trommelreinigingsfunctie werkt snel in de wasmachine. Nadat een wascyclus is voltooid, laat deze wasmachine het water in de trommel op hoge temperatuur snel circuleren om deze te reinigen en schimmel en muffe geurtjes te voorkomen.

Deze extra spoelfunctie helpt om het wasmiddel nog beter uit uw kleding te spoelen. Om deze functie te gebruiken, drukt u op de knop. Deze functie is vooral handig voor het reinigen van babykleertjes en artikelen die al meerdere keren zijn gewassen.

Gerelateerde wasmachines

Prijs analyse voor de Bosch WAXH2M00NL Aanbieding

Wil je graag de Bosch WAXH2M00NL kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Bosch WAXH2M00NL Aanbieding, voor een prijs van: €1.029.00. Dit product valt binnen de categorie: Wasmachines.

Is er een Bosch WAXH2M00NL Black friday aanbieding?

Bekijk bovenaan alle actuele prijzen en zie direct of er een goede Black friday aanbieding beschikbaar is! De laagste prijs vind je bij: coolblue.nl.

Goedkoopste Bosch WAXH2M00NL kopen?

De goedkoopste Bosch WAXH2M00NL vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Bosch WAXH2M00NL Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9.3Expert Score
Bosch WAXH2M00NL
 • Tussentijds was toevoegen
 • Beschikt over een kinderbeveiliging.
 • Touchscreen bediening
Voordelen
 • Een geluidsniveau van 70 decibel
 • Waterslot
 • Touchscreen bediening
 • App bediening
 • Een overzichtelijk display
Nadelen
 • Geen stoomfunctie
 • Geen wasdroogcombinatie
 • Geen ingebouwde Wifi

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Bosch WAXH2M00NL”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0