Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Bosch WIW24341EU (Inbouw)

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees review
 • Waterslot
 • Beschikt over een koolborstelloze motor.
 • Tussentijds was toevoegen

1,199.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Bosch WIW24341EU (Inbouw) - €1.199,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-08-13 9:59 pm

Beschrijving

Als u op zoek bent naar een goede wasmachine, dan kunt u beginnen met simpelweg het juiste merk wasmachine te kiezen. Op dit moment zijn er nogal wat grote merken in de wereld, namelijk Wasmachine, die een product heeft gebracht dat totaal anders is dan alle andere producten. Een Wasmachine wasmachine is volautomatisch en heeft ook verschillende functies, dus bij het gebruik van dit product is het niet alleen het reinigen van kleding, maar ook effectiever om kleding er nieuwer uit te laten zien. Een van de merken die misschien niet het bekendste is op de markt, maar toch over verschillende kwaliteiten beschikt is de Bosch wasmachine. Een van de topproducten uit het wasmachine assortiment van Bosch is deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) dit top product beschikt over veel verschillende kwaliteiten. Wil jij meer weten of deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) wasmachine. Blijf dan even hangen op deze pagina want hier gaan we dieper in over de mogelijkheden en kwaliteiten van deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) wasmachine. Tot slot geven wij aan waar jij deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) aanbieding kunt scoren.

Kortom, wil jij graag deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) aanbieding scoren? Blijf dan vooral even hangen op deze pagina, want wij geven aan waar jij deze Bosch wasmachine voor een mooie prijs kunt aanschaffen. Kortom ben jij op zoek naar de Bosch WIW24341EU (Inbouw) aanbieding dan ben jij hier aan het juiste adres.

De basis specificaties van deze Bosch WIW24341EU (Inbouw)

Deze wasmachine heeft een 1200 centrifugetoerental. 1200 toeren per minuut is het minimale centrifugetoerental dat wordt aanbevolen voor moderne, efficiënte was-droogcombinaties, omdat het garandeert dat uw wasgoed sneller droogt in de droger en dat u energiekosten bespaart. Deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) wasmachine toevoegen bijvulfunctie, is een onmisbare handige optie die een functionele en gemakkelijke ervaring. Deze wasmachine heeft een bijvulfunctie hebben de optie om tijdens een wasprogramma nog was toe te voegen. Ideaal wanneer je binnenkomt en vindt dat er nog werk aan de winkel is. Het merk Bosch is toegewijd aan het bouwen van producten die het leven voor u beter maken. De vrijstaande wasmachine heeft 12 automatisch geprogrammeerde instellingen, wat betekent dat hij het wasgoed aankan dat u hem toewerpt – van fijnafgestemde items zoals truien en delicate items tot zware denim en gemiddelde ladingen.

We willen graag duidelijk maken dat deze wasmachine simpelweg niet in staat is om functies van een wasdroger uit te voeren. De meeste andere machines hebben deze functionaliteit wel en dit is iets waar je waarschijnlijk rekening mee zult moeten houden als je het zekere voor het onzekere wilt nemen. Als u wilt dat uw was droog wordt, zult u een aparte wasdroger moeten kopen of uw was gewoon aan de lijn hangen. Dat deze Bosch WIW24341EU (Inbouw), daarom geen wasdroogcombinatie is daarom wel een gemis.

De Bosch wasmachine heeft een geluidsniveau van 66 decibel, wat gemiddeld is voor een wasmachine. Een gemiddeld geluidsniveau zal uw slaap niet verstoren, hoewel u in open ruimtes wel meer last kunt hebben van achtergrondgeluid. De wasmachine is relatief stil in vergelijking met andere wasmachines. Het is een uitstekende keuze als hij in een keuken of bijgebouw komt te staan.

Design van deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) wasmachine

Telkens als u de wasmachine aanzet, zult u het verschil merken. Het overzichtelijke display maakt het gemakkelijker om de juiste instellingen te vinden en de voortgang te controleren. Ook wel zeer prettig van deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) is dat de aanvoerslang afkoppelbaar is.

Deze wasmachine mist een van de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen, het kinderslot. Deze voorziening voorkomt dat kinderen machines gebruiken die zij niet goed kunnen bedienen.

Het touch-screen display leidt u stap-voor-stap door uw wascyclus en de intuïtieve programmakeuze vertelt u precies hoeveel tijd en geld u gaat besparen. Daarnaast zorgt deze koolborstelloze motor voor een ruimtebesparend, stil alternatief voor standaard wasmachines. Deze wasmachines hebben geen koolborstels nodig om de motor te laten centrifugeren, wat de levensduur van de wasmachine verlengt en het geluidsniveau vermindert – waardoor ze ideaal zijn voor kleine woningen.

Wel fijn is dat de afvoerslang afkoppelbaar is van deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) wasmachine, waardoor hij gemakkelijk is in gebruik.

Loop geen risico op beschadiging van de vloerbedekking van uw wasruimte. Het unieke balanssysteem voor wasmachines zorgt ervoor dat uw wasmachine tijdens het centrifugeren niet op hol slaat.

De smartfuncties van deze Bosch wasmachine

Toch wel een nadeel voor vele mensen en gebruikers is dat deze wasmachine niet bedienbaar is via de smartphone, waardoor jij hem niet op afstand kunt bedienen. Een van deze energiebesparend functies van deze Bosch wasmachine is het automatisch uitschakelen. Hiermee kan jij daarom geld, energie en verbruik besparen met deze wasmachine. Hoewel deze wasmachine duurder is in aankoop dan andere modellen, zullen de maandelijkse besparingen op uw elektriciteitsrekening de hogere kosten meer dan compenseren. Dit komt omdat deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) een relatief slimme wasmachine is met verschillende functie om energiebesparend functies.

Helaas is deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) wasmachine niet te bedienen via een app. Een app kan er mede voor zorgen dat jij geavanceerde instellingen kan instellen op een wasmachine. Indien jij dit graag wilt gaan doen via bijvoorbeeld een IOS of Android app, dan zal jij wel een andere wasmachine nodig hebben.

Overige mogelijkheden van deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) wasmachine

Uiteraard beschikt deze wasmachine ook over een extra spoelfunctie.Hierdoor spoelt de machine het wasmiddel nog beter uit je kleding.

Deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) beschikt niet over een geintergreede trommelreiniging. Het is niet dat een een functie is die heel belangrijk is bij de aanschaf van een wasmachine, maar het is natuurlijk wel fijn en handig om te hebben.

Houd uw machine vrij van zeepresten en nare geurtjes. Het zelfreinigende wasmiddellade, een handige functie van deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) wasmachine, zorgt ervoor dat wasmiddelen, zeep en wasverzachters na elke wasbeurt door de vaat worden gespoeld. Hierdoor blijft de vaat schoon en vrij van zeepresten en nare geurtjes.

Het waterslot van deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) beschermt u tegen waterschade wanneer de machine lekt. Het weet wanneer de machine volloopt met water en voert vóór het wasprogramma een drainagecyclus uit om ervoor te zorgen dat er geen water achterblijft in uw wasmachine of droger.

Helaas heeft deze wasmachine geen stoomfunctie, waardoor jij niet je was kan stomen wat het eventuele strijkwerk achteraf zal verminderen. Deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) wasmachine heeft resttijdindicator en dat komt goed van pas. Op het display kun je zien hoe lang een wascyclus nog duurt. Deze wasmachine heeft ook een snel en uitgebreid wasprogramma, wat ervoor zorgt dat de was echt heel schoon wordt!

Gerelateerde wasmachines

Prijs analyse voor de Bosch WIW24341EU (Inbouw) Aanbieding

Wil je graag de Bosch WIW24341EU (Inbouw) kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) Aanbieding, voor een prijs van: €1.199.00. Dit product valt binnen de categorie: Wasmachines.

Goedkoopste Bosch WIW24341EU (Inbouw) kopen?

De goedkoopste Bosch WIW24341EU (Inbouw) vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Bosch WIW24341EU (Inbouw) Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.8Expert Score
Bosch WIW24341EU (Inbouw)
 • Waterslot
 • Beschikt over een koolborstelloze motor.
 • Tussentijds was toevoegen
Voordelen
 • Resttijdindicatie
 • Zelfreinigende wasmiddellade
 • Automatische uitschakelingsfunctie
 • Balanssysteem.
 • Beschikt over een koolborstelloze motor.
Nadelen
 • Geen stoomfunctie
 • Geen ingebouwde Wifi
 • Een klein vulgewicht van 8Kg

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Bosch WIW24341EU (Inbouw)”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0