Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Candy Smart CS 147TXME/1-S

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
 • Extra spoelfunctie
 • Een geluidsniveau van 77 decibel
 • Energiebesparingsfunctie

379.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Candy Smart CS 147TXME/1-S - €379,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-06-03 6:00 pm

Beschrijving

Als u op zoek bent naar een goede wasmachine, dan kunt u beginnen met simpelweg het juiste merk wasmachine te kiezen. Op dit moment zijn er nogal wat grote merken in de wereld, namelijk Wasmachine, die een product heeft gebracht dat totaal anders is dan alle andere producten. Een Wasmachine wasmachine is volautomatisch en heeft ook verschillende functies, dus bij het gebruik van dit product is het niet alleen het reinigen van kleding, maar ook effectiever om kleding er nieuwer uit te laten zien. Een van de merken die misschien niet het bekendste is op de markt, maar toch over verschillende kwaliteiten beschikt is de Candy wasmachine. Candy is al lang een speler in de wasmachine industrie. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatie in de ruimte, en deze Candy Smart CS 147TXME/1-S voldoet zeker aan die traditie. Deze wasmachine is een geweldige keuze voor u als u een product wilt met veel verschillende functies en voordelen. Als u meer wilt weten over dit product, lees dan verder. We geven u een overzicht van de kenmerken en kwaliteiten van deze wasmachine die u zeker zullen bevallen. Tot slot vertellen we u waar en hoe u deze Candy Smart CS 147TXME/1-S wasmachine aanbieding kunt scoren voor uw in het huis bemachtigen.

Wil jij daarom deze Candy Smart CS 147TXME/1-S wasmachine in de aanbieding of voor de laagtse prijs scoren? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een Candy Smart CS 147TXME/1-S aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres.

De basis specificaties van deze Candy Smart CS 147TXME/1-S

Deze wasmachine heeft een centrifugetoerental van 1400 toeren per minuut. Dit helpt om zoveel mogelijk vocht uit uw wasgoed te verwijderen, zodat uw droger korter draait en u geld bespaart op energie.

De Candy Smart CS 147TXME/1-S wasmachine is geen was-droogcombinatie. Dit betekent bijvoorbeeld dat u de wasmachine niet als droger kunt gebruiken. Als u uw was droog wilt hebben, zult u een aparte wasdroger moeten kopen of uw was gewoon aan de lijn moeten hangen.

Met 14 automatische wasprogramma’s krijgt u elke keer de beste resultaten. Een antikreukfunctie helpt u om uw kleding er op zijn best uit te laten zien en vermindert de noodzaak van strijken. Deze Candy wasmachin geeft u de mogelijkheid om te denken aan het milieu en zullen minder water en energie verbruiken, terwijl u nog steeds geweldige resultaten krijgt. Met zijn vulgewicht van 7 is de wasmachine geschikt voor een gezin met 3-4 personen – of voor een stel. Helaas heeft deze wasmachine geen bijvulfunctie, dat is toch wel een gemis van deze wasmachine. Hierdoor kan je bijvoorbeeld niet was bijvoegen tijdens de wasbeurt, indien jij wat vindt op de grond dat ook bij de wasgevoegd moet worden. De Candy wasmachine heeft een geluidsniveau van 77 decibel, wat gemiddeld is voor een wasmachine. Een gemiddeld geluidsniveau zal uw slaap niet verstoren, hoewel u in open ruimtes wel meer last kunt hebben van achtergrondgeluid. De wasmachine is relatief stil in vergelijking met andere wasmachines. Het is een uitstekende keuze als hij in een keuken of bijgebouw komt te staan.

Design van deze Candy Smart CS 147TXME/1-S wasmachine

Sommige wasmachines van Candy hebben een touchscreen waarmee u de status van de lading kunt controleren en opties kunt instellen. Deze Candy wasmachine heeft dat niet, maar kan de klus wel klaren dat je kunt verwachten een wasmachine

Als u kleine kinderen in huis heeft, is de kans groot dat u ervoor wilt zorgen dat uw huis een veilige plek voor hen is. Daarom heeft deze wasmachineen een kinderslot. Deze veiligheidssloten geven ouders de gemoedsrust te weten dat de wascycli niet kunnen worden veranderd of de deur van de wasmachine niet kan worden geopend. Kortom, deze Candy Smart CS 147TXME/1-S leent zich daarom perfect voor gezinnen met kinderen.

Deze wasmachine heeft een afneembare toevoerslang, wat natuurlijk ideaal is voor het gebruik en de installatie en eventuele vervanging van deze slang in een latere status van deze Candy Smart CS 147TXME/1-S of als deze losraakt Het balanssysteem van de Candy Smart CS 147TXME/1-S wasmachine is een geweldige functie die dit model van het merk Candy zo uniek maakt. Dit kan echt een levensredder zijn. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat de machine doordraait en uw vloer beschadigt, want het balanssysteem zorgt ervoor dat de machine ten allen tijde in balans blijft. Daarnaast zorgt deze koolborstelloze motor voor een ruimtebesparend, stil alternatief voor standaard wasmachines. Deze wasmachines hebben geen koolborstels nodig om de motor te laten centrifugeren, wat de levensduur van de wasmachine verlengt en het geluidsniveau vermindert – waardoor ze ideaal zijn voor kleine woningen. Telkens als u de wasmachine aanzet, zult u het verschil merken. Het overzichtelijke display maakt het gemakkelijker om de juiste instellingen te vinden en de voortgang te controleren.

Ook wel fijn voor de installatie en eventueel later in gebruik is dat afvoerslang afkoppelbaar is van deze Candy Smart CS 147TXME/1-S.

De smartfuncties van deze Candy wasmachine

Deze wasmachine bespaart meer op de elektriciteitsrekening; hij verbruikt minder energie. Hij maakt uw kleding net zo schoon en netjes, dus u hoeft geen kwaliteit op te offeren voor efficiëntie. Een energiebesparingsfunctie die bijvoorbeeld wel wordt gemist in deze wasmachine is het automatische uitschakelen van de wasmachine. Hierdoor hoeft de wasmachine niet contstant te draaien en aan te staan en schakelt hij zichzelf uit naafloop van het programma. Het is daarom jammer dat deze Candy Smart CS 147TXME/1-S hier niet over beschikt, want sommige, slimme wasmachine hebben wel deze kwaliteit. Met de app kunt u uw slimme wasmachine op de handigste manier bedienen. Het is vooral handig als je wifi niet werkt. Je kunt de wasmachine dan toch gebruiken met advies en tips. Je kunt ook gratis oplossingen krijgen voor andere vragen die je hebt rondom het huis of met betrekking tot je zak of je tuin.

Met de nieuwste technologie kunt u deze Candy wasmachine bedienen met een app. De Candy Smart CS 147TXME/1-S wasmachine ondersteunt de app, die het eenvoudig en leuk maakt om de functies van uw wasmachine te controleren en uw gebruiksgegevens te bekijken. Daarnaast ondersteunt het ook de smartphone verbinding en controle op afstand.

Overige mogelijkheden van deze Candy Smart CS 147TXME/1-S wasmachine

Om u te helpen uw kleding nog efficiënter te wassen, beschikt dit artikel over een extra spoelfunctie. Deze functie spoelt het wasmiddel uit uw kleding in een speciale cyclus met extra heet water, waardoor het risico dat wasmiddelresten het uiterlijk van uw kleding bederven, kleiner wordt.

Deze Candy Smart CS 147TXME/1-S beschikt niet over een geintergreede trommelreiniging. Het is niet dat een een functie is die heel belangrijk is bij de aanschaf van een wasmachine, maar het is natuurlijk wel fijn en handig om te hebben. Deze Candy Smart CS 147TXME/1-S wasmachine reinigt uw kleding uitstekend, maar heeft door zijn constructie geen stoomfunctie, dus om verder strijken te voorkomen zult u deze wasmachine alleen moeten gebruiken.

Een opvallende functie die niet in deze Candy Smart CS 147TXME/1-S wasmachine zit is dat deze wasmachine niet beschikt over een waterbeveiliging functie. Deze functie kunt u vergelijken als een waterslot op uw wasmachine en dit beschermt u tegen waterschade wanneer de machine lekt.

Deze Candy wasmachine heeft geen zelfreinigende wasmiddellade. Het reinigen van de wasmiddellade is eenvoudig te doen en is een goede manier om bacteriën te bestrijden.

Ook heeft deze Candy Smart CS 147TXME/1-S wasmachine een resttijddisplay met een scherm dat de resterende tijd van een wascyclus weergeeft. Dit is eigenlijk ideaal, want zo kan jij precies zien hoelang de was nog duurt.

Gerelateerde wasmachines

Prijs analyse voor de Candy Smart CS 147TXME/1-S Aanbieding

Wil je graag de Candy Smart CS 147TXME/1-S kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Candy Smart CS 147TXME/1-S Aanbieding, voor een prijs van: €379.00. Dit product valt binnen de categorie: Wasmachines.

Goedkoopste Candy Smart CS 147TXME/1-S kopen?

De goedkoopste Candy Smart CS 147TXME/1-S vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Candy Smart CS 147TXME/1-S Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9Expert Score
Candy Smart CS 147TXME/1-S
 • Extra spoelfunctie
 • Een geluidsniveau van 77 decibel
 • Energiebesparingsfunctie
Voordelen
 • Een overzichtelijk display
 • App bediening
 • Energiebesparingsfunctie
 • Balanssysteem.
 • Beschikt over een koolborstelloze motor.
Nadelen
 • Geen trommelreiniging
 • Geen tussentijds was toevoegen
 • Een klein vulgewicht van 7Kg

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Candy Smart CS 147TXME/1-S”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0