Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

LG F4WV912A2E

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
7.6
Expert ScoreLees review
 • Stoomfunctie, waardoor je minder hoeft te strijken
 • geintergreede trommelreiniging
 • Vulgewicht van 12 Kg

1,299.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: LG F4WV912A2E - €1.299,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-09-29 6:05 pm

Beschrijving

Het is niet gemakkelijk om een goede wasmachine te vinden. Er zijn veel verschillende modellen op de markt, waarvan elk zijn kwaliteiten heeft. LG maakt zeer goede wasmachines met eigenschappen als wascycli, snel centrifugeren en snelheid van de trommel waarmee u snel een goede was kunt krijgen en kunt trommelen. Door de verschillende technologieën die LG biedt, kunt u er zeker van zijn dat uw kleding goed gewassen wordt, ongeacht in welke lading u problemen heeft! Hier gaan we het hebben over de LG wasmachine. We zullen in detail ingaan op enkele van de beste, meest recente modellen. Meer specifiek zullen we het hebben over de LG F4WV912A2E. We zullen u enkele geweldige functies laten zien die u in deze LG F4WV912A2E kunt vinden. Tenslotte zullen we u vertellen waar de beste deal voor dit model aanbiedt.

Wil jij daarom deze LG F4WV912A2E wasmachine in de aanbieding of voor de laagtse prijs scoren? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een LG F4WV912A2E aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres.

De basis specificaties van deze LG F4WV912A2E

Deze LG F4WV912A2E wasmachine toevoegen bijvulfunctie, is een onmisbare handige optie die een functionele en gemakkelijke ervaring. Deze wasmachine heeft een bijvulfunctie hebben de optie om tijdens een wasprogramma nog was toe te voegen. Ideaal wanneer je binnenkomt en vindt dat er nog werk aan de winkel is. Met 1400 toeren per minuut droogt uw kleding mooi en snel. Ze drogen sneller, zodat u ze sneller aan de lijn of in de droger kunt hangen. En ze verbruiken minder elektriciteit.

Deze wasmachine is geen wasdroogcombinatie. Hierdoor kan jij bijvoorbeeld niet de wasmachine gebruiken als droger. Een aantal modellen wasmachines hebben deze functionaliteit wel en dit levert eigenlijk wel een groot voordeel op. Indien jij graag je was droog wilt hebben zal jij of een wasdroger los moeten aanschaffen of gewoon de was aan de lijn moeten hangen.

Wat maakt het verschil tussen het ene wasprogramma en het volgende? Kleine dingen, zoals temperatuur, centrifugesnelheid en wastijd. Daarom beschikt deze wasmachine over 14 voorgeprogrammeerde wasprogramma’s die elk een beetje anders werken. Elk van deze verschillende programma’s is ontworpen voor een specifiek type wasgoed en zorgt ervoor dat uw kleding er elke keer weer perfect schoon uitkomt. De LG wasmachine heeft een geluidsniveau van 70 decibel, wat gemiddeld is voor een wasmachine. Een gemiddeld geluidsniveau zal uw slaap niet verstoren, hoewel u in open ruimtes wel meer last kunt hebben van achtergrondgeluid. De wasmachine is relatief stil in vergelijking met andere wasmachines. Het is een uitstekende keuze als hij in een keuken of bijgebouw komt te staan.

Design van deze LG F4WV912A2E wasmachine

Deze wasmachine beschikt over een kinderslot en daarom is het ideaal voor een gezin met kinderen. Door middel van het lampje op deze wasmachine kun jij daarom gemakkelijk zien of deze functie aanstaat of niet.

Uiteraard beschikt deze wasmachine over een display waarop jij gemakkelijk de menus en de functies kunt aflezen.

Deze wasmachine heeft alleen geen afvoerslang die afkoppelbaar is.

Deze wasmachine met borstelloze motor werkt zonder deze borstels. Door minder slijtage en een stille werking komen er minder kleren uit met blijvende vlekken, en kan er meer tijd worden besteed aan het genieten van het gezin in plaats van het repareren van de wasmachine of het doen van de was met de hand. Sommige wasmachines van LG hebben een touchscreen waarmee u de status van de lading kunt controleren en opties kunt instellen. Deze LG wasmachine heeft dat niet, maar kan de klus wel klaren dat je kunt verwachten een wasmachine Het balanssysteem van de LG F4WV912A2E wasmachine is een geweldige functie die dit model van het merk LG zo uniek maakt. Dit kan echt een levensredder zijn. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat de machine doordraait en uw vloer beschadigt, want het balanssysteem zorgt ervoor dat de machine ten allen tijde in balans blijft. Deze wasmachine heef een afkoppelbare aanvoerslang, wat natuurlijk ideaal is voor het gebruik en installatie en eventueel vervanging van deze slang in een latere status van deze LG F4WV912A2E.

De smartfuncties van deze LG wasmachine

Deze LG F4WV912A2E wasmachine is een nieuwe manier om je was te doen met hulp van je smartphone. Vraag de app welk wasprogramma het meest geschikt is voor uw wasgoed, en als het resultaat is dat uw item speciaal moet worden gereinigd of gedroogd, wordt er een bericht weergegeven in de wasmachine wat u moet doen. Deze wasmachine bespaart meer op de elektriciteitsrekening; hij verbruikt minder energie. Hij maakt uw kleding net zo schoon en netjes, dus u hoeft geen kwaliteit op te offeren voor efficiëntie.

Deze LG F4WV912A2E wasmachine te bedienen via een app. De app kan je helpen bij het instellen van geavanceerde instellingen op een wasmachine. Daarnaast geeft de app je ook meer inzicht in je verbruik, zoals de hoeveelheid water en elektriciteit die je verbruikt terwijl je de was doet.

Een van deze energiebesparend functies van deze LG wasmachine is het automatisch uitschakelen. Hiermee kan jij daarom geld, energie en verbruik besparen met deze wasmachine.

Overige mogelijkheden van deze LG F4WV912A2E wasmachine

De trommelreinigingsfunctie werkt snel in de wasmachine. Nadat een wascyclus is voltooid, laat deze wasmachine het water in de trommel op hoge temperatuur snel circuleren om deze te reinigen en schimmel en muffe geurtjes te voorkomen.

Een waterslot is een goede manier om uzelf en uw eigendommen te beschermen tegen de gevaren van overstromingsschade. Dit beschermt u tegen lekkages die kunnen ontstaan uit wasmachines, wasdrogers of vaatwassers als gevolg van defecte of kapotte waterslangen.

Helaas beschikt deze LG F4WV912A2E wasmachine niet over een zelfreinigende wasmiddellade. Dit is een handige functie voor het tegengaan van bacteriën en onaangename geurtjes.

Deze wasmachine beschikt over een stoomfunctie. Een stoomwasmachine is een topmodel met veel functies en veel voordelen ten opzichte van een gewone wasmachine. De wasmachine vermindert strijken, frist uw wasgoed op met stoom of wast uw beddengoed hygiënisch. En omdat hij ook nog eens energie bespaart, heeft hij een milieuvriendelijk ontwerp. Deze LG F4WV912A2E wasmachine heeft resttijdindicator en dat komt goed van pas. Op het display kun je zien hoe lang een wascyclus nog duurt. Deze wasmachine heeft ook een snel en uitgebreid wasprogramma, wat ervoor zorgt dat de was echt heel schoon wordt!

Deze extra spoelfunctie helpt om het wasmiddel nog beter uit uw kleding te spoelen. Om deze functie te gebruiken, drukt u op de knop. Deze functie is vooral handig voor het reinigen van babykleertjes en artikelen die al meerdere keren zijn gewassen.

Gerelateerde wasmachines

Prijs analyse voor de LG F4WV912A2E Aanbieding

Wil je graag de LG F4WV912A2E kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze LG F4WV912A2E Aanbieding, voor een prijs van: €1.299.00. Dit product valt binnen de categorie: Wasmachines.

Goedkoopste LG F4WV912A2E kopen?

De goedkoopste LG F4WV912A2E vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze LG F4WV912A2E Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

7.6Expert Score
LG F4WV912A2E
 • Stoomfunctie, waardoor je minder hoeft te strijken
 • geintergreede trommelreiniging
 • Vulgewicht van 12 Kg
Voordelen
 • Waterslot
 • Vulgewicht van 12 Kg
 • Energiebesparingsfunctie
 • Een geluidsniveau van 70 decibel
 • Te bediening via smartphone
Nadelen
 • Geen wasdroogcombinatie
 • Geen ingebouwde Wifi
 • Geen zelfreinigende wasmiddellade

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “LG F4WV912A2E”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0