Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

LG GC3M108N3 Direct Drive

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees review
 • Resttijdindicatie
 • Automatische uitschakelingsfunctie
 • Extra spoelfunctie

399.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: LG GC3M108N3 Direct Drive - €399,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-02-07 11:59 pm

Beschrijving

LG heeft een verscheidenheid aan producten op de markt om te voorzien in de verschillende behoeften die u zou kunnen hebben, van 20kg wasmachine tot 5kg wasmachine, er is een LG wasmachine voor u. Het bedrijf is voortdurend bezig om uw horizon te verbreden in termen van hun producten en diensten. In dit artikel zullen we een aantal van deze modellen bespreken, zodat u weet welke u moet kopen op basis van uw behoefte. Hier gaan we het hebben over de LG wasmachine. We zullen in detail ingaan op enkele van de beste, meest recente modellen. Meer specifiek zullen we het hebben over de LG GC3M108N3 Direct Drive. We zullen u enkele geweldige functies laten zien die u in deze LG GC3M108N3 Direct Drive kunt vinden. Tenslotte zullen we u vertellen waar de beste deal voor dit model aanbiedt.

Wil jij daarom deze LG GC3M108N3 Direct Drive wasmachine in de aanbieding of voor de laagtse prijs scoren? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een LG GC3M108N3 Direct Drive aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres.

De basis specificaties van deze LG GC3M108N3 Direct Drive

Deze wasmachine heeft 10 voorgeprogrammeerde programma’s die alle soorten wasgoed aankunnen, van fijn wasgoed tot zware denim, van kleine ladingen tot grote ladingen, bij elke kamertemperatuur. Met eenvoudige bediening en een gemakkelijk af te lezen display heeft hij alles wat u nodig heeft om moeiteloos schoon te maken.

Deze LG GC3M108N3 Direct Drive wasmachine is geen was-droogcombinatie. Het is alleen een wasmachine, dus u hoeft de kleren niet zelf te drogen. Voor mensen die het echter een prettig idee vinden om kleding niet aan de lijn te hoeven hangen of lui zijn om dit te doen en hun kleding zelf in een wasdroger te laten drogen, kan dit een ongemak zijn.

Helaas heeft deze wasmachine geen bijvulfunctie, dat is toch wel een gemis van deze wasmachine. Hierdoor kan je bijvoorbeeld niet was bijvoegen tijdens de wasbeurt, indien jij wat vindt op de grond dat ook bij de wasgevoegd moet worden. De LG wasmachine heeft een geluidsniveau van 75 decibel, wat gemiddeld is voor een wasmachine. Een gemiddeld geluidsniveau zal uw slaap niet verstoren, hoewel u in open ruimtes wel meer last kunt hebben van achtergrondgeluid. De wasmachine is relatief stil in vergelijking met andere wasmachines. Het is een uitstekende keuze als hij in een keuken of bijgebouw komt te staan. Met 1400 toeren per minuut droogt uw kleding mooi en snel. Ze drogen sneller, zodat u ze sneller aan de lijn of in de droger kunt hangen. En ze verbruiken minder elektriciteit.

Design van deze LG GC3M108N3 Direct Drive wasmachine

Deze wasmachine heef een afkoppelbare aanvoerslang, wat natuurlijk ideaal is voor het gebruik en installatie en eventueel vervanging van deze slang in een latere status van deze LG GC3M108N3 Direct Drive. Met het intuïtieve display kunt u uw wasmachine gemakkelijk bedienen en hebt u op eenvoudige wijze toegang tot een groot aantal functies.

Een nieuwe gadget voor het hele gezin, deze wasmachine heeft een kinderslot en is dus ideaal voor een gezin met kinderen. Door middel van het lampje op deze wasmachine kun je dus gemakkelijk zien of deze functie aan staat of niet.

Ook wel fijn voor de installatie en eventueel later in gebruik is dat afvoerslang afkoppelbaar is van deze LG GC3M108N3 Direct Drive.

Telkens als u de wasmachine aanzet, zult u het verschil merken. Het overzichtelijke display maakt het gemakkelijker om de juiste instellingen te vinden en de voortgang te controleren. Geniet van de voordelen van een borstelloze direct aangedreven motor die bijna elk aspect van de prestaties verbetert. Van minder slijtage aan mechanische onderdelen tot meer energie-efficiëntie en betrouwbaarheid, uw wasmachine maakt beter schoon. Loop geen risico op beschadiging van de vloerbedekking van uw wasruimte. Het unieke balanssysteem voor wasmachines zorgt ervoor dat uw wasmachine tijdens het centrifugeren niet op hol slaat.

De smartfuncties van deze LG wasmachine

Helaas is deze LG GC3M108N3 Direct Drive wasmachine niet te bedienen via een app. Een app kan er mede voor zorgen dat jij geavanceerde instellingen kan instellen op een wasmachine. Indien jij dit graag wilt gaan doen via bijvoorbeeld een IOS of Android app, dan zal jij wel een andere wasmachine nodig hebben.

Deze wasmachine is helaas niet bedienbare via de smarthphone en dat is toch wel een gemist indien jij graag deze handige functionaliteit wilt gaan gebruiken. Een van deze energiebesparend functies van deze LG wasmachine is het automatisch uitschakelen. Hiermee kan jij daarom geld, energie en verbruik besparen met deze wasmachine. Deze wasmachine bespaart meer op de elektriciteitsrekening; hij verbruikt minder energie. Hij maakt uw kleding net zo schoon en netjes, dus u hoeft geen kwaliteit op te offeren voor efficiëntie.

Overige mogelijkheden van deze LG GC3M108N3 Direct Drive wasmachine

Ook heeft deze LG GC3M108N3 Direct Drive wasmachine met de extra spoelfunctie. Hierdoor spoelt de machine het wasmiddel nog beter uit uw kleding. Dit is een apparaat met een zowel modern als praktisch design dat uw dagelijks leven zal verbeteren.

Het waterslot van deze LG GC3M108N3 Direct Drive beschermt u tegen waterschade wanneer de machine lekt. Het weet wanneer de machine volloopt met water en voert vóór het wasprogramma een drainagecyclus uit om ervoor te zorgen dat er geen water achterblijft in uw wasmachine of droger.

De trommelreinigingsfunctie werkt snel in de wasmachine. Nadat een wascyclus is voltooid, laat deze wasmachine het water in de trommel op hoge temperatuur snel circuleren om deze te reinigen en schimmel en muffe geurtjes te voorkomen.

Helaas beschikt deze LG GC3M108N3 Direct Drive wasmachine niet over een zelfreinigende wasmiddellade. Dit is een handige functie voor het tegengaan van bacteriën en onaangename geurtjes.

Deze LG GC3M108N3 Direct Drive wasmachine heeft resttijdindicator en dat komt goed van pas. Op het display kun je zien hoe lang een wascyclus nog duurt. Deze wasmachine heeft ook een snel en uitgebreid wasprogramma, wat ervoor zorgt dat de was echt heel schoon wordt! De LG GC3M108N3 Direct Drive wasmachine heeft geen stoomfunctie, dus u kunt uw wasgoed niet stomen waardoor u daarna minder hoeft te strijken.

Gerelateerde wasmachines

Prijs analyse voor de LG GC3M108N3 Direct Drive Aanbieding

Wil je graag de LG GC3M108N3 Direct Drive kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze LG GC3M108N3 Direct Drive Aanbieding, voor een prijs van: €399.00. Dit product valt binnen de categorie: Wasmachines.

Goedkoopste LG GC3M108N3 Direct Drive kopen?

De goedkoopste LG GC3M108N3 Direct Drive vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze LG GC3M108N3 Direct Drive Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9.5Expert Score
LG GC3M108N3 Direct Drive
 • Resttijdindicatie
 • Automatische uitschakelingsfunctie
 • Extra spoelfunctie
Voordelen
 • Beschikt over een kinderbeveiliging.
 • Touchscreen bediening
 • Balanssysteem.
 • Een geluidsniveau van 75 decibel
 • Resttijdindicatie
Nadelen
 • Een klein vulgewicht van 8Kg
 • Geen app bediening
 • Een toerental van 1400 rpm

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “LG GC3M108N3 Direct Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0