Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

LG GC3V309N4

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees review
 • Energiebesparingsfunctie
 • Extra spoelfunctie
 • Beschikt over een kinderbeveiliging.

499.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: LG GC3V309N4 - €499,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-03-31 8:01 pm

Beschrijving

Het is niet gemakkelijk om een goede wasmachine te vinden. Er zijn veel verschillende modellen op de markt, waarvan elk zijn kwaliteiten heeft. LG maakt zeer goede wasmachines met eigenschappen als wascycli, snel centrifugeren en snelheid van de trommel waarmee u snel een goede was kunt krijgen en kunt trommelen. Door de verschillende technologieën die LG biedt, kunt u er zeker van zijn dat uw kleding goed gewassen wordt, ongeacht in welke lading u problemen heeft! Een van de topproducten uit het wasmachine assortiment van LG is deze LG GC3V309N4 dit top product beschikt over veel verschillende kwaliteiten. Wil jij meer weten of deze LG GC3V309N4 wasmachine. Blijf dan even hangen op deze pagina want hier gaan we dieper in over de mogelijkheden en kwaliteiten van deze LG GC3V309N4 wasmachine. Tot slot geven wij aan waar jij deze LG GC3V309N4 aanbieding kunt scoren.

Check hier waar jij deze LG GC3V309N4 wasmachine aanbieding voor de laagtse prijs of misschien wel in de aanbieding kunt scoren. Bekijk hier of die LG GC3V309N4 aanbieding is!

De basis specificaties van deze LG GC3V309N4

Deze LG GC3V309N4 wasmachine toevoegen bijvulfunctie, is een onmisbare handige optie die een functionele en gemakkelijke ervaring. Deze wasmachine heeft een bijvulfunctie hebben de optie om tijdens een wasprogramma nog was toe te voegen. Ideaal wanneer je binnenkomt en vindt dat er nog werk aan de winkel is. De LG wasmachine heeft een geluidsniveau van 73 decibel, wat gemiddeld is voor een wasmachine. Een gemiddeld geluidsniveau zal uw slaap niet verstoren, hoewel u in open ruimtes wel meer last kunt hebben van achtergrondgeluid. De wasmachine is relatief stil in vergelijking met andere wasmachines. Het is een uitstekende keuze als hij in een keuken of bijgebouw komt te staan. Dankzij de centrifugeersnelheid van 1400 tpm kunt u meer wasgoed per lading wassen en de droogtijd aanzienlijk verkorten. Was uw kleding zonder zorgen, want deze wasmachine heeft alles wat nodig is om grondig, efficiënt en veilig te wassen en te drogen.

De LG GC3V309N4 wasmachine is geen was-droogcombinatie. Dit betekent bijvoorbeeld dat u de wasmachine niet als droger kunt gebruiken. Als u uw was droog wilt hebben, zult u een aparte wasdroger moeten kopen of uw was gewoon aan de lijn moeten hangen.

Deze wasmachine heeft 14 voorgeprogrammeerde cycli. Hij selecteert automatisch het juiste waterniveau, zodat u een verscheidenheid aan stoffen kunt wassen, van linnengoed tot trainingskleding. Met de eenvoudige bediening en het gemakkelijk af te lezen display heeft hij alles wat u nodig heeft om moeiteloos schoon te maken.

Design van deze LG GC3V309N4 wasmachine

Deze LG wasmachine heeft een display waarop u de menu’s en handige tips kunt aflezen. Met de borstelloze motoren is deze wasmachine gebouwd om lang mee te gaan. Hij is energiezuiniger, duurzamer, stiller en vergt minder onderhoud dan een standaardmachine. De LG GC3V309N4 wasmachine is voorzien van een bovenlader balanssysteem. Dit balanssysteem zorgt ervoor dat uw wasmachine in balans is en stabiel blijft tijdens het centrifugeren. Dit systeem zorgt ervoor dat uw wasmachine niet gaat dwalen en op de vloer terechtkomt, waardoor schade aan de vloer ontstaat. Deze LG GC3V309N4 wasmachine heeft geen touchscreen bediening. Dat is niet erg voor een normale wasmachine, maar het is zeker een leuke functie voor die drukke week die de machine niet steeds willen aanraken.

De LG GC3V309N4 wasmachine heeft veel functies die handig zijn, onder andere een kinderslot. Deze functie is erg handig als de wasmachine door kinderen wordt gebruikt en is daarom ideaal voor een gezin met kinderen. De LG GC3V309N4 heeft ook een verlichtingslampje wat handig is als je de machine ’s avonds of ’s nachts hebt geladen. Je kunt in één oogopslag zien of deze functie aan of uit staat.

Deze wasmachine heeft alleen geen afvoerslang die afkoppelbaar is.

Deze wasmachine heef een afkoppelbare aanvoerslang, wat natuurlijk ideaal is voor het gebruik en installatie en eventueel vervanging van deze slang in een latere status van deze LG GC3V309N4.

De smartfuncties van deze LG wasmachine

Een energiebesparingsfunctie die bijvoorbeeld wel wordt gemist in deze wasmachine is het automatische uitschakelen van de wasmachine. Hierdoor hoeft de wasmachine niet contstant te draaien en aan te staan en schakelt hij zichzelf uit naafloop van het programma. Het is daarom jammer dat deze LG GC3V309N4 hier niet over beschikt, want sommige, slimme wasmachine hebben wel deze kwaliteit. Deze LG GC3V309N4 wasmachine is een nieuwe manier om je was te doen met hulp van je smartphone. Vraag de app welk wasprogramma het meest geschikt is voor uw wasgoed, en als het resultaat is dat uw item speciaal moet worden gereinigd of gedroogd, wordt er een bericht weergegeven in de wasmachine wat u moet doen.

Deze LG GC3V309N4 wasmachine te bedienen via een app. De app kan je helpen bij het instellen van geavanceerde instellingen op een wasmachine. Daarnaast geeft de app je ook meer inzicht in je verbruik, zoals de hoeveelheid water en elektriciteit die je verbruikt terwijl je de was doet.

Deze energiebesparende wasmachine is goedkoop in gebruik. Deze wasmachine bespaart elektriciteit. Het is een zeer efficiënt merk wasmachine. In het algemeen verbruiken wasmachines elektriciteit, maar dit model verbruikt er minder van, het is daarom wel handig om een wasmachine te nemen met deze energiebesparendfuncties.

Overige mogelijkheden van deze LG GC3V309N4 wasmachine

Deze wasmachine is niet voorzien van trommelreiniging. Een paar wasmachine hebben deze functie wel geintergeerd en zorgt er wel voor dat een wasmachine schoner blijft.

De LG wasmachine met waterslot helpt u uw huis te beschermen tegen waterschade, zodat u zich minder zorgen hoeft te maken over het repareren van deuken in uw muren en meer kunt genieten van de tijd met uw gezin.

Als u liever niet wacht, geeft deze LG GC3V309N4 wasmachine met een resttijddisplay u de informatie die u nodig hebt om te weten wanneer een cyclus is voltooid. Als u de resterende tijd op het display van uw wasmachine ziet, kunt u aan een nieuwe lading beginnen zonder dat u hoeft te wachten. Deze machines zijn vaak te vinden in kleine flatgebouwen en gedeelde huizen waar mensen snelle doorlooptijden willen voor hun wasgoed.

Deze LG wasmachine heeft geen zelfreinigende wasmiddellade in de wasmachine. Dit is een handige functie voor het bestrijden van bacteriën en onaangename geurtjes.

De LG GC3V309N4 wasmachine heeft geen stoomfunctie, dus u kunt uw wasgoed niet stomen waardoor u daarna minder hoeft te strijken.

Deze extra spoelfunctie helpt om het wasmiddel nog beter uit uw kleding te spoelen. Om deze functie te gebruiken, drukt u op de knop. Deze functie is vooral handig voor het reinigen van babykleertjes en artikelen die al meerdere keren zijn gewassen.

Gerelateerde wasmachines

Prijs analyse voor de LG GC3V309N4 Aanbieding

Wil je graag de LG GC3V309N4 kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze LG GC3V309N4 Aanbieding, voor een prijs van: €499.00. Dit product valt binnen de categorie: Wasmachines.

Goedkoopste LG GC3V309N4 kopen?

De goedkoopste LG GC3V309N4 vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze LG GC3V309N4 Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.2Expert Score
LG GC3V309N4
 • Energiebesparingsfunctie
 • Extra spoelfunctie
 • Beschikt over een kinderbeveiliging.
Voordelen
 • Balanssysteem.
 • Beschikt over een kinderbeveiliging.
 • Beschikt over een koolborstelloze motor.
 • Extra spoelfunctie
 • Te bediening via smartphone
Nadelen
 • Geen automatische uitschakelingsfunctie
 • Geen ingebouwde Wifi
 • Geen trommelreiniging

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “LG GC3V309N4”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0