Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

LG GC3V709S1 Turbowash 39

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees review
 • Een overzichtelijk display
 • Vulgewicht van 9 Kg
 • Een geluidsniveau van 71 decibel

799.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: LG GC3V709S1 Turbowash 39 - €799,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-08-14 1:00 pm

Beschrijving

Het is niet gemakkelijk om een goede wasmachine te vinden. Er zijn veel verschillende modellen op de markt, waarvan elk zijn kwaliteiten heeft. LG maakt zeer goede wasmachines met eigenschappen als wascycli, snel centrifugeren en snelheid van de trommel waarmee u snel een goede was kunt krijgen en kunt trommelen. Door de verschillende technologieën die LG biedt, kunt u er zeker van zijn dat uw kleding goed gewassen wordt, ongeacht in welke lading u problemen heeft! Hier gaan we het hebben over de LG wasmachine. We zullen in detail ingaan op enkele van de beste, meest recente modellen. Meer specifiek zullen we het hebben over de LG GC3V709S1 Turbowash 39. We zullen u enkele geweldige functies laten zien die u in deze LG GC3V709S1 Turbowash 39 kunt vinden. Tenslotte zullen we u vertellen waar de beste deal voor dit model aanbiedt.

Kortom, wil jij graag deze LG GC3V709S1 Turbowash 39 aanbieding scoren? Blijf dan vooral even hangen op deze pagina, want wij geven aan waar jij deze LG wasmachine voor een mooie prijs kunt aanschaffen. Kortom ben jij op zoek naar de LG GC3V709S1 Turbowash 39 aanbieding dan ben jij hier aan het juiste adres.

De basis specificaties van deze LG GC3V709S1 Turbowash 39

Deze LG GC3V709S1 Turbowash 39 wasmachine toevoegen bijvulfunctie, is een onmisbare handige optie die een functionele en gemakkelijke ervaring. Deze wasmachine heeft een bijvulfunctie hebben de optie om tijdens een wasprogramma nog was toe te voegen. Ideaal wanneer je binnenkomt en vindt dat er nog werk aan de winkel is. Deze wasmachine heeft 14 voorgeprogrammeerde programma’s die alle soorten wasgoed aankunnen, van fijn wasgoed tot zware denim, van kleine ladingen tot grote ladingen, bij elke kamertemperatuur. Met eenvoudige bediening en een gemakkelijk af te lezen display heeft hij alles wat u nodig heeft om moeiteloos schoon te maken. Het geluidsniveau van een wasmachine wordt gemeten in decibels. Deze indicator geeft aan hoe luid de wasmachine is. Hoe lager de decibelwaarde, hoe beter het voor u is. Een normaal geluidsniveau voor een wasmachine is ongeveer 71 decibel. Als u denkt dat u door het lawaai niet kunt slapen, kunt u de wasmachine het beste in een ruimte zetten waar u er het minste last van hebt, zoals een gesloten keuken of de zolder.

Deze LG GC3V709S1 Turbowash 39 wasmachine is geen was-droogcombinatie. Het is alleen een wasmachine, dus u hoeft de kleren niet zelf te drogen. Voor mensen die het echter een prettig idee vinden om kleding niet aan de lijn te hoeven hangen of lui zijn om dit te doen en hun kleding zelf in een wasdroger te laten drogen, kan dit een ongemak zijn.

Deze wasmachine heeft een centrifugetoerental van 1400 toeren per minuut. Dit helpt om zoveel mogelijk vocht uit uw wasgoed te verwijderen, zodat uw droger korter draait en u geld bespaart op energie.

Design van deze LG GC3V709S1 Turbowash 39 wasmachine

Uiteraard is de aanvoerslang van deze LG GC3V709S1 Turbowash 39 wasmachine afkoppelbaar, waardoor hij gemakkelijk is in gebruik en eventueel in installatie. Een borstelloze motor betekent dat er geen omslachtige, mechanische borstels zijn die na verloop van tijd verslijten en problemen veroorzaken. Dit betekent dat de wasmachine stiller is, met als bijkomend voordeel dat er minder voedsel en vuil in de machine zelf op de loer ligt.

Deze wasmachine heeft alleen geen afvoerslang die afkoppelbaar is.

Als u kleine kinderen in huis heeft, is de kans groot dat u ervoor wilt zorgen dat uw huis een veilige plek voor hen is. Daarom heeft deze wasmachineen een kinderslot. Deze veiligheidssloten geven ouders de gemoedsrust te weten dat de wascycli niet kunnen worden veranderd of de deur van de wasmachine niet kan worden geopend. Kortom, deze LG GC3V709S1 Turbowash 39 leent zich daarom perfect voor gezinnen met kinderen.

Uiteraard beschikt deze wasmachine over een display waarop jij gemakkelijk de menus en de functies kunt aflezen. Deze LG wasmachine is voorzien van het uitbalanceringssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de wasmachine niet beweegt en de vloer niet beschadigt tijdens het centrifugeren. Het touch-screen display leidt u stap-voor-stap door uw wascyclus en de intuïtieve programmakeuze vertelt u precies hoeveel tijd en geld u gaat besparen.

De smartfuncties van deze LG wasmachine

Deze LG GC3V709S1 Turbowash 39 wasmachine is een nieuwe manier om je was te doen met hulp van je smartphone. Vraag de app welk wasprogramma het meest geschikt is voor uw wasgoed, en als het resultaat is dat uw item speciaal moet worden gereinigd of gedroogd, wordt er een bericht weergegeven in de wasmachine wat u moet doen. Een van deze energiebesparend functies van deze LG wasmachine is het automatisch uitschakelen. Hiermee kan jij daarom geld, energie en verbruik besparen met deze wasmachine. Deze energiebesparende wasmachine is goedkoop in gebruik. Deze wasmachine bespaart elektriciteit. Het is een zeer efficiënt merk wasmachine. In het algemeen verbruiken wasmachines elektriciteit, maar dit model verbruikt er minder van, het is daarom wel handig om een wasmachine te nemen met deze energiebesparendfuncties.

Deze LG GC3V709S1 Turbowash 39 wasmachine te bedienen via een app. De app kan je helpen bij het instellen van geavanceerde instellingen op een wasmachine. Daarnaast geeft de app je ook meer inzicht in je verbruik, zoals de hoeveelheid water en elektriciteit die je verbruikt terwijl je de was doet.

Overige mogelijkheden van deze LG GC3V709S1 Turbowash 39 wasmachine

Deze LG wasmachine heeft geen zelfreinigende wasmiddellade. Het reinigen van de wasmiddellade is eenvoudig te doen en is een goede manier om bacteriën te bestrijden.

De trommelreinigingsfunctie werkt snel in de wasmachine. Nadat een wascyclus is voltooid, laat deze wasmachine het water in de trommel op hoge temperatuur snel circuleren om deze te reinigen en schimmel en muffe geurtjes te voorkomen.

De extra spoelfunctie van deze LG wasmachine heeft een speciale instelling die uw wasgoed wast en spoelt. Hierdoor spoelt uw wasmachine het wasmiddel nog beter uit uw kleding.

Bespaar tijd en geld door een stoomwasmachine te gebruiken. Was beddengoed, items met delicate prints of uw hele lading met stoom. Met een stoomwasmachine hoeft u minder te strijken en fris u uw was op met één druk op de knop. Vermijd onaangename geurtjes door uw beddengoed hygiënisch te wassen en houd uw was langer fris. Ook heeft deze LG GC3V709S1 Turbowash 39 wasmachine een resttijddisplay met een scherm dat de resterende tijd van een wascyclus weergeeft. Dit is eigenlijk ideaal, want zo kan jij precies zien hoelang de was nog duurt.

Een opvallende functie die niet in deze LG GC3V709S1 Turbowash 39 wasmachine zit is dat deze wasmachine niet beschikt over een waterbeveiliging functie. Deze functie kunt u vergelijken als een waterslot op uw wasmachine en dit beschermt u tegen waterschade wanneer de machine lekt.

Gerelateerde wasmachines

Prijs analyse voor de LG GC3V709S1 Turbowash 39 Aanbieding

Wil je graag de LG GC3V709S1 Turbowash 39 kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze LG GC3V709S1 Turbowash 39 Aanbieding, voor een prijs van: €799.00. Dit product valt binnen de categorie: Wasmachines.

Goedkoopste LG GC3V709S1 Turbowash 39 kopen?

De goedkoopste LG GC3V709S1 Turbowash 39 vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze LG GC3V709S1 Turbowash 39 Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9.1Expert Score
LG GC3V709S1 Turbowash 39
 • Een overzichtelijk display
 • Vulgewicht van 9 Kg
 • Een geluidsniveau van 71 decibel
Voordelen
 • geintergreede trommelreiniging
 • Een geluidsniveau van 71 decibel
 • Resttijdindicatie
 • Stoomfunctie, waardoor je minder hoeft te strijken
 • Beschikt over een kinderbeveiliging.
Nadelen
 • Geen wasdroogcombinatie
 • Geen ingebouwde Wifi
 • Een toerental van 1400 rpm

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “LG GC3V709S1 Turbowash 39”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0