Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.5
Expert ScoreLees review
 • Resttijdindicatie
 • Touchscreen bediening
 • Tussentijds was toevoegen

1,299.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 - €1.299,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-03-21 4:03 pm
Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0
Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0

Beschrijving

De nieuwe wasmachine van Miele is een doorontwikkeling van de oude. Hij verdient deze naam, want hij is gemaakt van de meest innovatieve technieken. Als uw kleren bijvoorbeeld viezer zijn, kunt u eenvoudig het programma aanpassen om ze schoner te krijgen. De wasmachine is dus niet zoals andere, want andere machines hebben allemaal hun eigen kwaliteiten en zijn allemaal nuttig op hun eigen manier. Een van de topproducten uit het wasmachine assortiment van Miele is deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 dit top product beschikt over veel verschillende kwaliteiten. Wil jij meer weten of deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 wasmachine. Blijf dan even hangen op deze pagina want hier gaan we dieper in over de mogelijkheden en kwaliteiten van deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 wasmachine. Tot slot geven wij aan waar jij deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 aanbieding kunt scoren.

Wil jij daarom deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 wasmachine in de aanbieding of voor de laagtse prijs scoren? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres.

De basis specificaties van deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0

Deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 wasmachine heeft een bijvulfunctie, waarmee nog was kan worden toegevoegd wanneer je de was al hebt aangezet. Ideaal wanneer je tijdens het programma nog iets vindt. Met zijn 27 voorgeprogrammeerde wasprogramma’s geeft deze wasmachine u de controle over uw wasroutine. Het zachte katoenprogramma is perfect voor babykleertjes, terwijl het wolprogramma ideaal is voor handgebreide kleding. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken! Deze wasmachine heeft een centrifugetoerental van 1400 toeren per minuut (tpm). Dit betekent dat uw was sneller droogt en minder energie verbruikt, wat uw portemonnee ten goede komt. Wij raden u aan een wasmachine te kiezen met een centrifugetoerental van ten minste 1400 toeren per minuut, zelfs als u van plan bent uw was buiten te laten drogen.

De Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 wasmachine is geen was-droogcombinatie. Dit betekent bijvoorbeeld dat u de wasmachine niet als droger kunt gebruiken. Als u uw was droog wilt hebben, zult u een aparte wasdroger moeten kopen of uw was gewoon aan de lijn moeten hangen.

De Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 wasmachine heeft een geluidsniveau van 68 decibel, dat is wat je normaal gesproken van een standaard wasmachine mag verwachten. U kunt de wasmachine duidelijk horen terwijl hij in werking is, en om de rest van uw huishouden zo min mogelijk te storen, kunt u de wasmachine het beste in een ruimte zetten die uit de buurt is van de woonkamer of slaapkamer.

Design van deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 wasmachine

Deze wasmachine heef een afkoppelbare aanvoerslang, wat natuurlijk ideaal is voor het gebruik en installatie en eventueel vervanging van deze slang in een latere status van deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0. Van het grote display tot het zeer snel reagerende touchscreen, deze machine maakt het u gemakkelijk om de controle te behouden. Deze Miele wasmachine is voorzien van het uitbalanceringssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de wasmachine niet beweegt en de vloer niet beschadigt tijdens het centrifugeren.

Deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 wasmachine is ook ideaal voor een gezin met kinderen vanwege het kinderslot. Hierdoor is er geen verkeerde instelling mogelijk als deze functie aan staat.

Telkens als u de wasmachine aanzet, zult u het verschil merken. Het overzichtelijke display maakt het gemakkelijker om de juiste instellingen te vinden en de voortgang te controleren. Deze wasautomaat met borstelloze motor is een innovatie in wasmachinetechnologie, ontworpen om uitzonderlijk stil te zijn. De borstelloze motortechnologie elimineert vrijwel de meest lawaaierige aspecten van traditionele wasmachineontwerpen.

Wel fijn is dat de afvoerslang afkoppelbaar is van deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 wasmachine, waardoor hij gemakkelijk is in gebruik.

De smartfuncties van deze Miele wasmachine

Deze Miele wasmachine heeft een ingebouwde WiFi-functie. Het is bijzonder gebruiksvriendelijk wanneer u het apparaat rechtstreeks op uw draadloze thuisnetwerk Met de Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 wasmachine was je je was met één druk op de knop! De machine maakt verbinding met wifi en werkt samen met een app op je smartphone. Om te bepalen welk programma je moet instellen, gebruik je de wasassistent op je telefoon: geef aan wat voor was je hebt en hoe vuil het is, en je krijgt er het beste wasadvies voor. Deze wasmachine beschikt niet over de technologie om te voorkomen dat de gebruiker geld en energie verspilt door overmatig gebruik. Het is dan ook betreurenswaardig dat dit product deze functie niet heeft.

Met deze app kan een wasmachine worden bediend via een app. Een app kan je helpen om geavanceerde instellingen op een wasmachine in te stellen. Daarnaast geeft een app je ook meer inzicht in je verbruik door bijvoorbeeld bij te houden hoeveel elektriciteit je Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 verbruikt.

Overige mogelijkheden van deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 wasmachine

Als u liever niet wacht, geeft deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 wasmachine met een resttijddisplay u de informatie die u nodig hebt om te weten wanneer een cyclus is voltooid. Als u de resterende tijd op het display van uw wasmachine ziet, kunt u aan een nieuwe lading beginnen zonder dat u hoeft te wachten. Deze machines zijn vaak te vinden in kleine flatgebouwen en gedeelde huizen waar mensen snelle doorlooptijden willen voor hun wasgoed. Deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 wasmachine wordt geleverd met een speciaal trommelreinigingssysteem, dat beschikt over de beste wastemperatuur samen met een altijd zo belangrijke dempingsfunctie.

De extra spoelfunctie van deze Miele wasmachine heeft een speciale instelling die uw wasgoed wast en spoelt. Hierdoor spoelt uw wasmachine het wasmiddel nog beter uit uw kleding.

Bescherm uw huis tegen waterschade met het waterslotsysteem van deze machine. Een waterslot is een elektronisch compartiment in een wasmachine dat de watercyclus stopt wanneer er zelfs maar een kleine hoeveelheid water op de vloer wordt gedetecteerd. Het waterslot laat het resterende water langzaam ontsnappen, zodat het kan worden gedweild of gewoon kan weglopen.

Houd uw machine vrij van zeepresten en nare geurtjes. Het zelfreinigende wasmiddellade, een handige functie van deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 wasmachine, zorgt ervoor dat wasmiddelen, zeep en wasverzachters na elke wasbeurt door de vaat worden gespoeld. Hierdoor blijft de vaat schoon en vrij van zeepresten en nare geurtjes.

Helaas heeft deze wasmachine geen stoomfunctie, waardoor jij niet je was kan stomen wat het eventuele strijkwerk achteraf zal verminderen.

Gerelateerde wasmachines

Prijs analyse voor de Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 Aanbieding

Wil je graag de Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 Aanbieding, voor een prijs van: €1.299.00. Dit product valt binnen de categorie: Wasmachines.

Goedkoopste Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 kopen?

De goedkoopste Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.5Expert Score
Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0
 • Resttijdindicatie
 • Touchscreen bediening
 • Tussentijds was toevoegen
Voordelen
 • Beschikt over een kinderbeveiliging.
 • Extra spoelfunctie
 • Resttijdindicatie
 • Tussentijds was toevoegen
 • Beschikt over een koolborstelloze motor.
Nadelen
 • Geen energiebesparingsfunctie
 • Geen stoomfunctie
 • Geen wasdroogcombinatie

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0