Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
7.5
Expert ScoreLees review
 • geintergreede trommelreiniging
 • Touchscreen bediening
 • Extra spoelfunctie

1,399.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos - €1.399,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-09-29 6:01 am
Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos
Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos

Beschrijving

Miele wasmachines zijn ontworpen om uw kleding te wassen zonder veel water te verbruiken. De Miele wasmachine is een perfecte manier om aanzienlijk te besparen op uw waterrekening plus ze gebruiken niet zo veel elektriciteit als andere wasmachines. Een Miele wasmachine maakt geen lawaai tijdens het gebruik en gebruikt minder wasmiddel, dus u zult blij zijn dat u hem gekocht heeft! Deze Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos wasmachine is één van de topproducten uit het wasmachinegamma van Miele. Deze onmisbare wasmachine heeft een stevige handgreep, en is verkrijgbaar in verschillende maten om aan uw behoeften te voldoen. Als u meer wilt weten over dit specifieke model, blijf dan luisteren, want hier zullen we de verschillende functies en voordelen die het biedt behandelen. Tot slot kunt u lezen waar u dit product tegen een gereduceerde prijs kunt vinden.

Check hier waar jij deze Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos wasmachine aanbieding voor de laagtse prijs of misschien wel in de aanbieding kunt scoren. Bekijk hier of die Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos aanbieding is!

De basis specificaties van deze Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos

Deze Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos wasmachine toevoegen bijvulfunctie, is een onmisbare handige optie die een functionele en gemakkelijke ervaring. Deze wasmachine heeft een bijvulfunctie hebben de optie om tijdens een wasprogramma nog was toe te voegen. Ideaal wanneer je binnenkomt en vindt dat er nog werk aan de winkel is. Met 1400 toeren per minuut droogt uw kleding mooi en snel. Ze drogen sneller, zodat u ze sneller aan de lijn of in de droger kunt hangen. En ze verbruiken minder elektriciteit.

De Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos wasmachine is geen was-droogcombinatie. Dit betekent bijvoorbeeld dat u de wasmachine niet als droger kunt gebruiken. Als u uw was droog wilt hebben, zult u een aparte wasdroger moeten kopen of uw was gewoon aan de lijn moeten hangen.

Het zijn de kleine dingen die tellen. En in de wereld van wasprogramma’s zijn dat de temperatuur, de centrifugesnelheid en de wastijd. Daarom heeft dit toestel 32 voorgeprogrammeerde wasprogramma’s, elk ontworpen voor een andere specifieke behoefte. Op deze manier worden kleine dingen zoals verschillende onderhoudstypes met slechts een paar eenvoudige handelingen geregeld. De Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos wasmachine heeft een geluidsniveau van 67 decibel, dat is wat je normaal gesproken van een standaard wasmachine mag verwachten. U kunt de wasmachine duidelijk horen terwijl hij in werking is, en om de rest van uw huishouden zo min mogelijk te storen, kunt u de wasmachine het beste in een ruimte zetten die uit de buurt is van de woonkamer of slaapkamer.

Design van deze Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos wasmachine

De Miele wasmachine combineert innovatieve technologie en uitzonderlijke efficiëntie om u de beste schoon te geven. Deze wasmachine heef een afkoppelbare aanvoerslang, wat natuurlijk ideaal is voor het gebruik en installatie en eventueel vervanging van deze slang in een latere status van deze Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos. De Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos wasmachine is voorzien van een bovenlader balanssysteem. Dit balanssysteem zorgt ervoor dat uw wasmachine in balans is en stabiel blijft tijdens het centrifugeren. Dit systeem zorgt ervoor dat uw wasmachine niet gaat dwalen en op de vloer terechtkomt, waardoor schade aan de vloer ontstaat.

Wel fijn is dat de afvoerslang afkoppelbaar is van deze Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos wasmachine, waardoor hij gemakkelijk is in gebruik.

Deze wasmachine werkt zonder borstels. Met minder wrijving is de motor een stuk stiller, en is er minder slijtage. De borstels veroorzaken immers de meeste slijtage aan uw machine. Van het grote display tot het zeer snel reagerende touchscreen, deze machine maakt het u gemakkelijk om de controle te behouden.

Deze wasmachine beschikt over een kinderslot en daarom is het ideaal voor een gezin met kinderen. Door middel van het lampje op deze wasmachine kun jij daarom gemakkelijk zien of deze functie aanstaat of niet.

De smartfuncties van deze Miele wasmachine

Deze wasmachine heeft verschillende energiebesparende functies. Het voordeel hiervan is dat jij bijvoorbeeld geld kunt besparen, want over het algemeen verbruikt een wasmachine zeer veel stroom. Een van deze energiebesparend functies van deze Miele wasmachine is het automatisch uitschakelen. Hiermee kan jij daarom geld, energie en verbruik besparen met deze wasmachine.

De Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos wasmachine is te bedienen via een app. Een app kan je helpen om geavanceerde instellingen op een wasmachine in te stellen. Daarnaast geeft een app je ook meer inzicht in je verbruik bijvoorbeeld het analyseren van de was en een overzicht geven van je verbruik.

Wat is er eenvoudiger dan uw telefoon te gebruiken om uw wasmachine te bedienen en het juiste programma en de juiste instellingen voor uw wasgoed in te stellen? Kies het wastype, de grootte van de lading en de hoeveelheid vuil. Vervolgens krijg je advies dat is afgestemd op het type wasgoed dat je hebt. Als je geen wifi hebt, kun je de App gebruiken en altijd het juiste programma vinden.

Overige mogelijkheden van deze Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos wasmachine

Een waterslot is een goede manier om uzelf en uw eigendommen te beschermen tegen de gevaren van overstromingsschade. Dit beschermt u tegen lekkages die kunnen ontstaan uit wasmachines, wasdrogers of vaatwassers als gevolg van defecte of kapotte waterslangen.

Maak van schoonmaken een eenvoudige taak. Met het zelfreinigende wasmiddelbakje houdt deze wasmachine het zeepbakje schoon en verwijdert alle zeepresten en vuil. Dit helpt de groei van bacteriën en onaangename geurtjes te voorkomen, ideaal dus functie van de Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos wasmachine.

De trommelreinigingsfunctie werkt snel in de wasmachine. Nadat een wascyclus is voltooid, laat deze wasmachine het water in de trommel op hoge temperatuur snel circuleren om deze te reinigen en schimmel en muffe geurtjes te voorkomen.

De extra spoelfunctie van deze Miele wasmachine heeft een speciale instelling die uw wasgoed wast en spoelt. Hierdoor spoelt uw wasmachine het wasmiddel nog beter uit uw kleding.

Deze Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos heeft ook een resttijdindicator, ideaal voor wie precies wil weten wanneer het wasgoed klaar is! Deze stoomwasmachine van Miele vermindert effectief het strijken en verwijdert geurtjes. Een energiezuinige, milieuvriendelijke manier om uw kleding te wassen. Bovendien frist hij uw wasgoed op met stoom.

Gerelateerde wasmachines

7.5Expert Score
 • geintergreede trommelreiniging
 • Touchscreen bediening
 • Extra spoelfunctie
Voordelen
 • Tussentijds was toevoegen
 • Te bediening via smartphone
 • App bediening
 • Beschikt over een kinderbeveiliging.
 • Balanssysteem.
Nadelen
 • Geen wasdroogcombinatie.
 • Een toerental van 1400 rpm
 • Een klein vulgewicht van 8Kg

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0