Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Samsung WW90T534AAW Autodose

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
7.5
Expert ScoreLees review
 • Een geluidsniveau van 72 decibel
 • Waterslot
 • Een overzichtelijk display

649.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Samsung WW90T534AAW Autodose - €649,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-08-14 2:00 am

Beschrijving

Als u op zoek bent naar een goede wasmachine, dan is het merk samsung zeker het becommentariëren waard. De Koreaanse fabrikant heeft verschillende modellen ontwikkeld die u kunnen helpen uw wasgoed te optimaliseren, vooral als u een groot gezin hebt en altijd veel wasgoed moet doen. Deze grote reeks technische innovaties maakt het mogelijk om elk type kleding in een kortere tijd te wassen en zo energie te besparen. Hier gaan we het hebben over de Samsung wasmachine. We zullen in detail ingaan op enkele van de beste, meest recente modellen. Meer specifiek zullen we het hebben over de Samsung WW90T534AAW Autodose. We zullen u enkele geweldige functies laten zien die u in deze Samsung WW90T534AAW Autodose kunt vinden. Tenslotte zullen we u vertellen waar de beste deal voor dit model aanbiedt.

Wil jij daarom deze Samsung WW90T534AAW Autodose wasmachine in de aanbieding of voor de laagtse prijs scoren? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een Samsung WW90T534AAW Autodose aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres.

De basis specificaties van deze Samsung WW90T534AAW Autodose

Het geluidsniveau van deze wasmachine is 72 decibel, een normaal geluidsniveau voor een wasmachine. Je kunt de wasmachine duidelijk horen, dus het is aan te raden de wasmachine uit de buurt van je woon- en slaapkamer te zetten. In een gesloten keuken of op zolder zult u er het minste last van hebben.

We willen graag duidelijk maken dat deze wasmachine simpelweg niet in staat is om functies van een wasdroger uit te voeren. De meeste andere machines hebben deze functionaliteit wel en dit is iets waar je waarschijnlijk rekening mee zult moeten houden als je het zekere voor het onzekere wilt nemen. Als u wilt dat uw was droog wordt, zult u een aparte wasdroger moeten kopen of uw was gewoon aan de lijn hangen. Dat deze Samsung WW90T534AAW Autodose, daarom geen wasdroogcombinatie is daarom wel een gemis.

Helaas heeft deze wasmachine geen bijvulfunctie, dat is toch wel een gemis van deze wasmachine. Hierdoor kan je bijvoorbeeld niet was bijvoegen tijdens de wasbeurt, indien jij wat vindt op de grond dat ook bij de wasgevoegd moet worden. De 14 voorgeprogrammeerde wasprogramma’s zorgen ervoor dat u altijd het beste resultaat krijgt bij het wassen van uw wasgoed. De anti-kreukfunctie is speciaal ontworpen om het ontstaan van ongewenste kreukels in kledingstukken na het wassen te voorkomen. Kies uit een van de drie eco-opties om het energie- en waterverbruik te minimaliseren en geld te besparen op uw rekeningen. Deze wasmachine heeft een centrifugetoerental van 1400 toeren per minuut. Dit helpt om zoveel mogelijk vocht uit uw wasgoed te verwijderen, zodat uw droger korter draait en u geld bespaart op energie.

Design van deze Samsung WW90T534AAW Autodose wasmachine

Deze wasmachine heef een afkoppelbare aanvoerslang, wat natuurlijk ideaal is voor het gebruik en installatie en eventueel vervanging van deze slang in een latere status van deze Samsung WW90T534AAW Autodose.

De Samsung WW90T534AAW Autodose wasmachine is ideaal voor een gezin met kleine kinderen. Deze wasmachine heeft een kinderslot en is daarom ideaal voor een gezin met kinderen. Door middel van het lampje op deze wasmachine kun je dus gemakkelijk zien of deze functie aan staat of niet.

Helaas heeft deze wasmachine geen balanssysteem zoals de meeste moderne modellen wel hebben. Dit betekent dat de wasmachine niet volledig in balans is en zal trillen tijdens het centrifugeren. Dit is wel een gemis van deze Samsung WW90T534AAW Autodose wasmachine. Met het intuïtieve display kunt u uw wasmachine gemakkelijk bedienen en hebt u op eenvoudige wijze toegang tot een groot aantal functies. Uiteraard beschikt deze wasmachine over een display waarop jij gemakkelijk de menus en de functies kunt aflezen. Dankzij de borstelloze motor komen er minder kleren uit de machine met hardnekkige vlekken, en kan er meer tijd worden besteed aan het genieten van het gezin in plaats van de wasmachine te repareren of de was met de hand te doen.

Ook wel fijn voor de installatie en eventueel later in gebruik is dat afvoerslang afkoppelbaar is van deze Samsung WW90T534AAW Autodose.

De smartfuncties van deze Samsung wasmachine

Met de app kunt u uw slimme wasmachine op de handigste manier bedienen. Het is vooral handig als je wifi niet werkt. Je kunt de wasmachine dan toch gebruiken met advies en tips. Je kunt ook gratis oplossingen krijgen voor andere vragen die je hebt rondom het huis of met betrekking tot je zak of je tuin. Een van deze energiebesparend functies van deze Samsung wasmachine is het automatisch uitschakelen. Hiermee kan jij daarom geld, energie en verbruik besparen met deze wasmachine.

Met de nieuwste technologie kunt u deze Samsung wasmachine bedienen met een app. De Samsung WW90T534AAW Autodose wasmachine ondersteunt de app, die het eenvoudig en leuk maakt om de functies van uw wasmachine te controleren en uw gebruiksgegevens te bekijken. Daarnaast ondersteunt het ook de smartphone verbinding en controle op afstand.

Deze wasmachine heeft verschillende energiebesparende functies. Het voordeel van deze functies is dat u kunt besparen op het geld dat u anders aan elektriciteit zou uitgeven.

Overige mogelijkheden van deze Samsung WW90T534AAW Autodose wasmachine

Houd uw machine vrij van zeepresten en nare geurtjes. Het zelfreinigende wasmiddellade, een handige functie van deze Samsung WW90T534AAW Autodose wasmachine, zorgt ervoor dat wasmiddelen, zeep en wasverzachters na elke wasbeurt door de vaat worden gespoeld. Hierdoor blijft de vaat schoon en vrij van zeepresten en nare geurtjes.

Ook heeft deze Samsung WW90T534AAW Autodose wasmachine met de extra spoelfunctie. Hierdoor spoelt de machine het wasmiddel nog beter uit uw kleding. Dit is een apparaat met een zowel modern als praktisch design dat uw dagelijks leven zal verbeteren.

De trommelreinigingsfunctie werkt snel in de wasmachine. Nadat een wascyclus is voltooid, laat deze wasmachine het water in de trommel op hoge temperatuur snel circuleren om deze te reinigen en schimmel en muffe geurtjes te voorkomen. Deze stoomwasmachine van Samsung vermindert effectief het strijken en verwijdert geurtjes. Een energiezuinige, milieuvriendelijke manier om uw kleding te wassen. Bovendien frist hij uw wasgoed op met stoom. Ook heeft deze Samsung WW90T534AAW Autodose wasmachine een resttijddisplay met een scherm dat de resterende tijd van een wascyclus weergeeft. Dit is eigenlijk ideaal, want zo kan jij precies zien hoelang de was nog duurt.

Het waterslot van deze Samsung WW90T534AAW Autodose beschermt u tegen waterschade wanneer de machine lekt. Het weet wanneer de machine volloopt met water en voert vóór het wasprogramma een drainagecyclus uit om ervoor te zorgen dat er geen water achterblijft in uw wasmachine of droger.

Gerelateerde wasmachines

Prijs analyse voor de Samsung WW90T534AAW Autodose Aanbieding

Wil je graag de Samsung WW90T534AAW Autodose kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Samsung WW90T534AAW Autodose Aanbieding, voor een prijs van: €649.00. Dit product valt binnen de categorie: Wasmachines.

Goedkoopste Samsung WW90T534AAW Autodose kopen?

De goedkoopste Samsung WW90T534AAW Autodose vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Samsung WW90T534AAW Autodose Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

7.5Expert Score
Samsung WW90T534AAW Autodose
 • Een geluidsniveau van 72 decibel
 • Waterslot
 • Een overzichtelijk display
Voordelen
 • Energiebesparingsfunctie
 • Stoomfunctie, waardoor je minder hoeft te strijken
 • App bediening
 • Beschikt over een kinderbeveiliging.
 • Waterslot
Nadelen
 • Geen balanssysteem.
 • Geen ingebouwde Wifi
 • Een toerental van 1400 rpm

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Samsung WW90T534AAW Autodose”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0