Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Siemens WM14N275NL

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9.3
Expert ScoreLees review
 • Balanssysteem.
 • Een overzichtelijk display
 • Een geluidsniveau van 73 decibel

649.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Siemens WM14N275NL - €649,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-09-25 6:00 pm

Beschrijving

U steekt veel energie in het wassen van kleding. En Siemens doet al jaren veel moeite om dat voor u gemakkelijker te maken. Een Siemens wasmachine is de nieuwe standaard in de wasmachinewereld. Er zijn verschillende configuraties en kenmerken om uit te kiezen. Elk heeft zijn eigen set van technologie om aan uw individuele behoeften te voldoen en te zorgen voor het best mogelijke wasresultaat. Laten we als voorbeeld de Siemens WM14N275NL wasmachine nemen. De Siemens WM14N275NL is een van de beste modellen uit hun hele wasmachinegamma. U zult er dol op zijn, want hij heeft kwaliteiten en capaciteiten. Je zou je kunnen afvragen: Is dit product zo goed als ze zeggen? Nou maak je geen zorgen, we zullen u vertellen wat u kunt verwachten van Siemens WM14N275NL. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van dit product, kijk dan op deze pagina waar we een goede deal voor u hebben!

Check hier waar jij deze Siemens WM14N275NL wasmachine aanbieding voor de laagtse prijs of misschien wel in de aanbieding kunt scoren. Bekijk hier of die Siemens WM14N275NL aanbieding is!

De basis specificaties van deze Siemens WM14N275NL

Deze Siemens WM14N275NL wasmachine is geen was-droogcombinatie. Het is alleen een wasmachine, dus u hoeft de kleren niet zelf te drogen. Voor mensen die het echter een prettig idee vinden om kleding niet aan de lijn te hoeven hangen of lui zijn om dit te doen en hun kleding zelf in een wasdroger te laten drogen, kan dit een ongemak zijn.

Deze wasmachine van het merk Siemens, is ontworpen om veel meer te doen dan alleen kleren wassen. Hij is voorgeprogrammeerd zodat u zelfs de kleinere taken kunt uitvoeren, zoals het met de hand wassen van delicatesse, zodat u tijd, energie en giswerk bespaart. In totaal heeft hij 15 voor intgestelde programmas. Wat natuurlijk ideaal is voor een perfecte schoonmaakbeurt. Het geluidsniveau van een wasmachine wordt gemeten in decibels. Deze indicator geeft aan hoe luid de wasmachine is. Hoe lager de decibelwaarde, hoe beter het voor u is. Een normaal geluidsniveau voor een wasmachine is ongeveer 73 decibel. Als u denkt dat u door het lawaai niet kunt slapen, kunt u de wasmachine het beste in een ruimte zetten waar u er het minste last van hebt, zoals een gesloten keuken of de zolder. Deze wasmachine heeft een 1400 centrifugetoerental. 1400 toeren per minuut is het minimale centrifugetoerental dat wordt aanbevolen voor moderne, efficiënte was-droogcombinaties, omdat het garandeert dat uw wasgoed sneller droogt in de droger en dat u energiekosten bespaart. Deze Siemens WM14N275NL wasmachine heeft een bijvulfunctie, zodat je tijdens een wasprogramma nog was kan toevoegen. Een ideaal hulpmiddel wanneer je de was al hebt aangezet, maar op de grond nog een vuile sok of handschoen vindt.

Design van deze Siemens WM14N275NL wasmachine

Deze wasmachine heeft een afneembare toevoerslang, wat natuurlijk ideaal is voor het gebruik en de installatie en eventuele vervanging van deze slang in een latere status van deze Siemens WM14N275NL of als deze losraakt

Wel fijn is dat de afvoerslang afkoppelbaar is van deze Siemens WM14N275NL wasmachine, waardoor hij gemakkelijk is in gebruik.

Daarnaast zorgt deze koolborstelloze motor voor een ruimtebesparend, stil alternatief voor standaard wasmachines. Deze wasmachines hebben geen koolborstels nodig om de motor te laten centrifugeren, wat de levensduur van de wasmachine verlengt en het geluidsniveau vermindert – waardoor ze ideaal zijn voor kleine woningen. Deze Siemens wasmachine is voorzien van het uitbalanceringssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de wasmachine niet beweegt en de vloer niet beschadigt tijdens het centrifugeren.

Deze wasmachine mist een van de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen, het kinderslot. Deze voorziening voorkomt dat kinderen machines gebruiken die zij niet goed kunnen bedienen.

Telkens als u de wasmachine aanzet, zult u het verschil merken. Het overzichtelijke display maakt het gemakkelijker om de juiste instellingen te vinden en de voortgang te controleren. Van het grote display tot het zeer snel reagerende touchscreen, deze machine maakt het u gemakkelijk om de controle te behouden.

De smartfuncties van deze Siemens wasmachine

Helaas is deze Siemens WM14N275NL wasmachine niet te bedienen via een app. Een app kan er mede voor zorgen dat jij geavanceerde instellingen kan instellen op een wasmachine. Indien jij dit graag wilt gaan doen via bijvoorbeeld een IOS of Android app, dan zal jij wel een andere wasmachine nodig hebben.

Deze wasmachine bespaart meer op de elektriciteitsrekening; hij verbruikt minder energie. Hij maakt uw kleding net zo schoon en netjes, dus u hoeft geen kwaliteit op te offeren voor efficiëntie. Toch wel een nadeel voor vele mensen en gebruikers is dat deze wasmachine niet bedienbaar is via de smartphone, waardoor jij hem niet op afstand kunt bedienen. Een van deze energiebesparend functies van deze Siemens wasmachine is het automatisch uitschakelen. Hiermee kan jij daarom geld, energie en verbruik besparen met deze wasmachine.

Overige mogelijkheden van deze Siemens WM14N275NL wasmachine

Het waterslot van deze Siemens WM14N275NL beschermt u tegen waterschade wanneer de machine lekt. Het weet wanneer de machine volloopt met water en voert vóór het wasprogramma een drainagecyclus uit om ervoor te zorgen dat er geen water achterblijft in uw wasmachine of droger.

De trommelreinigingsfunctie werkt snel in de wasmachine. Nadat een wascyclus is voltooid, laat deze wasmachine het water in de trommel op hoge temperatuur snel circuleren om deze te reinigen en schimmel en muffe geurtjes te voorkomen. Deze Siemens WM14N275NL heeft ook een resttijdindicator, ideaal voor wie precies wil weten wanneer het wasgoed klaar is!

Ook heeft deze Siemens WM14N275NL wasmachine met de extra spoelfunctie. Hierdoor spoelt de machine het wasmiddel nog beter uit uw kleding. Dit is een apparaat met een zowel modern als praktisch design dat uw dagelijks leven zal verbeteren.

Houd uw machine vrij van zeepresten en nare geurtjes. Het zelfreinigende wasmiddellade, een handige functie van deze Siemens WM14N275NL wasmachine, zorgt ervoor dat wasmiddelen, zeep en wasverzachters na elke wasbeurt door de vaat worden gespoeld. Hierdoor blijft de vaat schoon en vrij van zeepresten en nare geurtjes.

Deze Siemens WM14N275NL wasmachine reinigt uw kleding uitstekend, maar heeft door zijn constructie geen stoomfunctie, dus om verder strijken te voorkomen zult u deze wasmachine alleen moeten gebruiken.

Gerelateerde wasmachines

Prijs analyse voor de Siemens WM14N275NL Aanbieding

Wil je graag de Siemens WM14N275NL kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Siemens WM14N275NL Aanbieding, voor een prijs van: €649.00. Dit product valt binnen de categorie: Wasmachines.

Goedkoopste Siemens WM14N275NL kopen?

De goedkoopste Siemens WM14N275NL vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Siemens WM14N275NL Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9.3Expert Score
Siemens WM14N275NL
 • Balanssysteem.
 • Een overzichtelijk display
 • Een geluidsniveau van 73 decibel
Voordelen
 • Automatische uitschakelingsfunctie
 • Energiebesparingsfunctie
 • Resttijdindicatie
 • Zelfreinigende wasmiddellade
 • Balanssysteem.
Nadelen
 • Geen wasdroogcombinatie
 • Niet te bedienen via smartphone
 • Geen stoomfunctie

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Siemens WM14N275NL”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0