Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
7.6
Expert ScoreLees review
 • geintergreede trommelreiniging
 • Een overzichtelijk display
 • Te bediening via smartphone

1,199.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing - €1.199,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-01-31 5:59 pm
Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing
Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing

Beschrijving

Een nieuwe Siemens wasmachine kan u een onvoorstelbare hoeveelheid prestatievoordelen bieden, zoals: een stille was, comfortabele bediening, snelle en gemakkelijke installatie en verwijdering van het vuile wasgoed naar de machine. Daarnaast heeft het ook vele andere functies die uw dagelijks leven gemakkelijker maken, zoals: weekprogramma’s voor kinderkleding, een uitgestelde start timer voor eenvoudige persoonlijke voorbereiding, een lange interval optie voor de sporttraining van kinderen of een snelle was aan het einde van de werkdag. Hier gaan we het hebben over de Siemens wasmachine. We zullen in detail ingaan op enkele van de beste, meest recente modellen. Meer specifiek zullen we het hebben over de Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing. We zullen u enkele geweldige functies laten zien die u in deze Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing kunt vinden. Tenslotte zullen we u vertellen waar de beste deal voor dit model aanbiedt.

Wil jij daarom deze Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing wasmachine in de aanbieding of voor de laagtse prijs scoren? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres.

De basis specificaties van deze Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing

Deze wasmachine van het merk Siemens heeft een bijvulfunctie hebben de optie om tijdens een wasprogramma nog was toe te voegen. Ideaal wanneer je de was al hebt aangezet, maar op de grond nog een vuile sok vindt. Door deze functie bespaar je ook extra energie. Met 1400 toeren per minuut droogt uw kleding mooi en snel. Ze drogen sneller, zodat u ze sneller aan de lijn of in de droger kunt hangen. En ze verbruiken minder elektriciteit. Deze wasmachine heeft 19 verschillende wasprogramma’s. Deze omvatten katoen, gordijnen, delicatesse, sportkleding en zijde. U kunt onder andere kiezen of u al dan niet een voorbehandelingswasmiddel wilt gebruiken. Het geluidsniveau van deze wasmachine is 69 decibel, een normaal geluidsniveau voor een wasmachine. Je kunt de wasmachine duidelijk horen, dus het is aan te raden de wasmachine uit de buurt van je woon- en slaapkamer te zetten. In een gesloten keuken of op zolder zult u er het minste last van hebben.

Deze wasmachine is geen wasdroogcombinatie. Hierdoor kan jij bijvoorbeeld niet de wasmachine gebruiken als droger. Een aantal modellen wasmachines hebben deze functionaliteit wel en dit levert eigenlijk wel een groot voordeel op. Indien jij graag je was droog wilt hebben zal jij of een wasdroger los moeten aanschaffen of gewoon de was aan de lijn moeten hangen.

Design van deze Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing wasmachine

De Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing wasmachine is ideaal voor een gezin met kleine kinderen. Deze wasmachine heeft een kinderslot en is daarom ideaal voor een gezin met kinderen. Door middel van het lampje op deze wasmachine kun je dus gemakkelijk zien of deze functie aan staat of niet.

Het touch-screen display leidt u stap-voor-stap door uw wascyclus en de intuïtieve programmakeuze vertelt u precies hoeveel tijd en geld u gaat besparen.

Ook wel fijn voor de installatie en eventueel later in gebruik is dat afvoerslang afkoppelbaar is van deze Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing.

Deze wasmachine biedt gebruikers een innovatieve wasmachine met een borstelloze motor en helpt kreukels en andere wasproblemen te verminderen. Nu hebben gebruikers meer tijd om te besteden aan wat ze leuk vinden. De Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing wasmachine is voorzien van een bovenlader balanssysteem. Dit balanssysteem zorgt ervoor dat uw wasmachine in balans is en stabiel blijft tijdens het centrifugeren. Dit systeem zorgt ervoor dat uw wasmachine niet gaat dwalen en op de vloer terechtkomt, waardoor schade aan de vloer ontstaat. Telkens als u de wasmachine aanzet, zult u het verschil merken. Het overzichtelijke display maakt het gemakkelijker om de juiste instellingen te vinden en de voortgang te controleren. Deze wasmachine heef een afkoppelbare aanvoerslang, wat natuurlijk ideaal is voor het gebruik en installatie en eventueel vervanging van deze slang in een latere status van deze Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing.

De smartfuncties van deze Siemens wasmachine

De Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing wasmachine is te bedienen via een app. Een app kan je helpen om geavanceerde instellingen op een wasmachine in te stellen. Daarnaast geeft een app je ook meer inzicht in je verbruik bijvoorbeeld het analyseren van de was en een overzicht geven van je verbruik.

Deze wasmachine heeft verschillende energiebesparende functies. Het voordeel hiervan is dat jij bijvoorbeeld geld kunt besparen, want over het algemeen verbruikt een wasmachine zeer veel stroom. Een van deze energiebesparend functies van deze Siemens wasmachine is het automatisch uitschakelen. Hiermee kan jij daarom geld, energie en verbruik besparen met deze wasmachine. Met de app kunt u uw slimme wasmachine op de handigste manier bedienen. Het is vooral handig als je wifi niet werkt. Je kunt de wasmachine dan toch gebruiken met advies en tips. Je kunt ook gratis oplossingen krijgen voor andere vragen die je hebt rondom het huis of met betrekking tot je zak of je tuin.

Overige mogelijkheden van deze Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing wasmachine

Deze Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing wasmachine wordt geleverd met een speciaal trommelreinigingssysteem, dat beschikt over de beste wastemperatuur samen met een altijd zo belangrijke dempingsfunctie.

eg vaarwel tegen zeepresten met de Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing wasmachine, die is ontworpen om geur-veroorzakende bacteriën te elimineren in een speciale zelfreinigende wasmiddel lade. Wanneer de wascyclus is voltooid, spoelt het water schoon door het zeepbakje en terug in uw machine, waardoor er altijd vers water in uw wasmiddelreservoir zit.

Deze Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing wasmachine heeft resttijdindicator en dat komt goed van pas. Op het display kun je zien hoe lang een wascyclus nog duurt. Deze wasmachine heeft ook een snel en uitgebreid wasprogramma, wat ervoor zorgt dat de was echt heel schoon wordt!

De extra spoelfunctie van deze Siemens wasmachine heeft een speciale instelling die uw wasgoed wast en spoelt. Hierdoor spoelt uw wasmachine het wasmiddel nog beter uit uw kleding.

Deze Siemens wasmachine heeft een waterslot. Een waterslot op uw wasmachine of was-droogcombinatie beschermt u tegen waterschade wanneer de machine lekt, en bij de meeste modellen kan het waterslot worden uitgeschakeld om de machine leeg te laten lopen.

Helaas heeft deze wasmachine geen stoomfunctie, waardoor jij niet je was kan stomen wat het eventuele strijkwerk achteraf zal verminderen.

Gerelateerde wasmachines

Prijs analyse voor de Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing Aanbieding

Wil je graag de Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing Aanbieding, voor een prijs van: €1.199.00. Dit product valt binnen de categorie: Wasmachines.

Goedkoopste Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing kopen?

De goedkoopste Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

7.6Expert Score
Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing
 • geintergreede trommelreiniging
 • Een overzichtelijk display
 • Te bediening via smartphone
Voordelen
 • Tussentijds was toevoegen
 • App bediening
 • Energiebesparingsfunctie
 • Een overzichtelijk display
 • Vulgewicht van 9 Kg
Nadelen
 • Geen stoomfunctie
 • Geen wasdroogcombinatie
 • Een toerental van 1400 rpm

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0