Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.9
Expert ScoreLees review
 • Zelfreinigende wasmiddellade
 • Energiebesparingsfunctie
 • Een overzichtelijk display

1,089.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing - €1.089,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-06-26 5:59 pm
Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing
Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing

Beschrijving

De hoogtechnologische Siemens wasmachine kan uw leven gemakkelijker maken. Kijkt u uit naar een wasbeurt vol comfort en verzorging? Een wasmachine is een must have in elk huis en gezin. Deze houdt uw kleding schoon en weer klaar voor gebruik. Schone kleren betekent gezonde mensen, dus de wasmachine is een product dat bijdraagt aan het welzijn van uw gezin. Siemens is al lang een speler in de wasmachine industrie. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatie in de ruimte, en deze Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing voldoet zeker aan die traditie. Deze wasmachine is een geweldige keuze voor u als u een product wilt met veel verschillende functies en voordelen. Als u meer wilt weten over dit product, lees dan verder. We geven u een overzicht van de kenmerken en kwaliteiten van deze wasmachine die u zeker zullen bevallen. Tot slot vertellen we u waar en hoe u deze Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing wasmachine aanbieding kunt scoren voor uw in het huis bemachtigen.

Wil jij daarom deze Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing wasmachine in de aanbieding of voor de laagtse prijs scoren? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres.

De basis specificaties van deze Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing

Deze wasmachine is geen wasdroogcombinatie. Hierdoor kan jij bijvoorbeeld niet de wasmachine gebruiken als droger. Een aantal modellen wasmachines hebben deze functionaliteit wel en dit levert eigenlijk wel een groot voordeel op. Indien jij graag je was droog wilt hebben zal jij of een wasdroger los moeten aanschaffen of gewoon de was aan de lijn moeten hangen.

Deze wasmachine heeft een centrifugetoerental van 1400 toeren per minuut (tpm). Dit betekent dat uw was sneller droogt en minder energie verbruikt, wat uw portemonnee ten goede komt. Wij raden u aan een wasmachine te kiezen met een centrifugetoerental van ten minste 1400 toeren per minuut, zelfs als u van plan bent uw was buiten te laten drogen. Het merk Siemens is toegewijd aan het bouwen van producten die het leven voor u beter maken. De vrijstaande wasmachine heeft 12 automatisch geprogrammeerde instellingen, wat betekent dat hij het wasgoed aankan dat u hem toewerpt – van fijnafgestemde items zoals truien en delicate items tot zware denim en gemiddelde ladingen. Deze Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing wasmachine heeft een bijvulfunctie, waarmee nog was kan worden toegevoegd wanneer je de was al hebt aangezet. Ideaal wanneer je tijdens het programma nog iets vindt. De Siemens wasmachine is een aantrekkelijke aanwinst voor elk huis of elke werkplek. Hij is stil en kan de meeste klussen aan. Het enige wat u hoort tijdens het wasprogramma is het zachte geluid van het tuimelende water. Hij heeft slecht een geluid van 70 decibel, wat best wel laag is voor een wasmachine.

Design van deze Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing wasmachine

Wel fijn is dat de afvoerslang afkoppelbaar is van deze Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing wasmachine, waardoor hij gemakkelijk is in gebruik.

De Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing wasmachine is voorzien van een bovenlader balanssysteem. Dit balanssysteem zorgt ervoor dat uw wasmachine in balans is en stabiel blijft tijdens het centrifugeren. Dit systeem zorgt ervoor dat uw wasmachine niet gaat dwalen en op de vloer terechtkomt, waardoor schade aan de vloer ontstaat. Deze relatief slanke Siemens wasmachine heeft tal van handige functies, waaronder een elegant touchscreen display. Telkens als u de wasmachine aanzet, zult u het verschil merken. Het overzichtelijke display maakt het gemakkelijker om de juiste instellingen te vinden en de voortgang te controleren.

Als u kleine kinderen in huis heeft, is de kans groot dat u ervoor wilt zorgen dat uw huis een veilige plek voor hen is. Daarom heeft deze wasmachineen een kinderslot. Deze veiligheidssloten geven ouders de gemoedsrust te weten dat de wascycli niet kunnen worden veranderd of de deur van de wasmachine niet kan worden geopend. Kortom, deze Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing leent zich daarom perfect voor gezinnen met kinderen.

Dankzij de borstelloze motor komen er minder kleren uit de machine met hardnekkige vlekken, en kan er meer tijd worden besteed aan het genieten van het gezin in plaats van de wasmachine te repareren of de was met de hand te doen. Deze wasmachine heef een afkoppelbare aanvoerslang, wat natuurlijk ideaal is voor het gebruik en installatie en eventueel vervanging van deze slang in een latere status van deze Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing.

De smartfuncties van deze Siemens wasmachine

Deze energiebesparende wasmachine is goedkoop in gebruik. Deze wasmachine bespaart elektriciteit. Het is een zeer efficiënt merk wasmachine. In het algemeen verbruiken wasmachines elektriciteit, maar dit model verbruikt er minder van, het is daarom wel handig om een wasmachine te nemen met deze energiebesparendfuncties. Wat is er eenvoudiger dan uw telefoon te gebruiken om uw wasmachine te bedienen en het juiste programma en de juiste instellingen voor uw wasgoed in te stellen? Kies het wastype, de grootte van de lading en de hoeveelheid vuil. Vervolgens krijg je advies dat is afgestemd op het type wasgoed dat je hebt. Als je geen wifi hebt, kun je de App gebruiken en altijd het juiste programma vinden. Een van deze energiebesparend functies van deze Siemens wasmachine is het automatisch uitschakelen. Hiermee kan jij daarom geld, energie en verbruik besparen met deze wasmachine.

Met deze app kan een wasmachine worden bediend via een app. Een app kan je helpen om geavanceerde instellingen op een wasmachine in te stellen. Daarnaast geeft een app je ook meer inzicht in je verbruik door bijvoorbeeld bij te houden hoeveel elektriciteit je Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing verbruikt.

Overige mogelijkheden van deze Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing wasmachine

Het waterslot van deze Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing beschermt u tegen waterschade wanneer de machine lekt. Het weet wanneer de machine volloopt met water en voert vóór het wasprogramma een drainagecyclus uit om ervoor te zorgen dat er geen water achterblijft in uw wasmachine of droger.

De Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing wasmachine heeft geen stoomfunctie, dus u kunt uw wasgoed niet stomen waardoor u daarna minder hoeft te strijken.

Deze Siemens wasmachine wordt geleverd met een handige zelfreinigende wasmiddellade, die het water scheidt van het zeeppoeder. Zeepresten kunnen bacteriën en onaangename geurtjes veroorzaken, maar deze wasmachine maakt het gemakkelijk om uw wasmachine gezond te houden door zeepresten weg te spoelen nadat elke lading is gewassen.

De trommelreinigingsfunctie werkt snel in de wasmachine. Nadat een wascyclus is voltooid, laat deze wasmachine het water in de trommel op hoge temperatuur snel circuleren om deze te reinigen en schimmel en muffe geurtjes te voorkomen. Deze Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing wasmachine heeft resttijdindicator en dat komt goed van pas. Op het display kun je zien hoe lang een wascyclus nog duurt. Deze wasmachine heeft ook een snel en uitgebreid wasprogramma, wat ervoor zorgt dat de was echt heel schoon wordt!

Ook heeft deze Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing wasmachine met de extra spoelfunctie. Hierdoor spoelt de machine het wasmiddel nog beter uit uw kleding. Dit is een apparaat met een zowel modern als praktisch design dat uw dagelijks leven zal verbeteren.

Gerelateerde wasmachines

Prijs analyse voor de Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing Aanbieding

Wil je graag de Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing Aanbieding, voor een prijs van: €1.089.00. Dit product valt binnen de categorie: Wasmachines.

Goedkoopste Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing kopen?

De goedkoopste Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.9Expert Score
Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing
 • Zelfreinigende wasmiddellade
 • Energiebesparingsfunctie
 • Een overzichtelijk display
Voordelen
 • Beschikt over een koolborstelloze motor.
 • Energiebesparingsfunctie
 • Beschikt over een kinderbeveiliging.
 • Zelfreinigende wasmiddellade
 • Vulgewicht van 9 Kg
Nadelen
 • Een toerental van 1400 rpm
 • Geen ingebouwde Wifi
 • Geen stoomfunctie

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Siemens WM14VKH7NL intelligentDosing”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0