Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Siemens WM6HXF71NL sensoFresh

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
7.7
Expert ScoreLees review
 • Energiebesparingsfunctie
 • App bediening
 • Extra spoelfunctie

1,299.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Siemens WM6HXF71NL sensoFresh - €1.299,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-09-30 2:06 am
Siemens WM6HXF71NL sensoFresh
Siemens WM6HXF71NL sensoFresh

Beschrijving

Bij Siemens besteden we veel tijd aan uw huis, en niet alleen vanuit een technisch perspectief. We weten dat u het druk heeft met werk, familie en het leven in het algemeen. Daarom is de nieuwe Siemens wasmachine zo ontworpen dat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan huishoudelijke taken en zo veel mogelijk tijd overhoudt voor de dingen die er echt toe doen. Hier gaan we het hebben over de Siemens wasmachine. We zullen in detail ingaan op enkele van de beste, meest recente modellen. Meer specifiek zullen we het hebben over de Siemens WM6HXF71NL sensoFresh. We zullen u enkele geweldige functies laten zien die u in deze Siemens WM6HXF71NL sensoFresh kunt vinden. Tenslotte zullen we u vertellen waar de beste deal voor dit model aanbiedt.

Kortom, wil jij graag deze Siemens WM6HXF71NL sensoFresh aanbieding scoren? Blijf dan vooral even hangen op deze pagina, want wij geven aan waar jij deze Siemens wasmachine voor een mooie prijs kunt aanschaffen. Kortom ben jij op zoek naar de Siemens WM6HXF71NL sensoFresh aanbieding dan ben jij hier aan het juiste adres.

De basis specificaties van deze Siemens WM6HXF71NL sensoFresh

Deze wasmachine van het merk Siemens heeft een bijvulfunctie hebben de optie om tijdens een wasprogramma nog was toe te voegen. Ideaal wanneer je de was al hebt aangezet, maar op de grond nog een vuile sok vindt. Door deze functie bespaar je ook extra energie. Het mooie van deze machine is dat er 14 voorgeprogrammeerde wasprogramma’s zijn, elk geprogrammeerd voor een ander soort wasgoed. Met deze machine hoeft u niet meer te gissen welke wascyclus u in het verleden moest kiezen. Het zal er ook voor zorgen dat u de best mogelijke reiniging krijgt, zodat u kunt ontspannen. Het geluidsniveau van deze wasmachine is 74 decibel, een normaal geluidsniveau voor een wasmachine. Je kunt de wasmachine duidelijk horen, dus het is aan te raden de wasmachine uit de buurt van je woon- en slaapkamer te zetten. In een gesloten keuken of op zolder zult u er het minste last van hebben.

De Siemens WM6HXF71NL sensoFresh wasmachine is geen was-droogcombinatie. Dit betekent bijvoorbeeld dat u de wasmachine niet als droger kunt gebruiken. Als u uw was droog wilt hebben, zult u een aparte wasdroger moeten kopen of uw was gewoon aan de lijn moeten hangen.

Stel uw perfecte wassysteem samen met een Siemens-wasmachine. U kunt bijpassende apparaten selecteren om een cyclus van uw favoriete duur, temperatuur en intensiteit samen te stellen. Met een toerental van 1600 tpm wast u efficiënt zodat kleding sneller droogt

Design van deze Siemens WM6HXF71NL sensoFresh wasmachine

Telkens als u de wasmachine aanzet, zult u het verschil merken. Het overzichtelijke display maakt het gemakkelijker om de juiste instellingen te vinden en de voortgang te controleren. Deze wasmachine heeft een afneembare toevoerslang, wat natuurlijk ideaal is voor het gebruik en de installatie en eventuele vervanging van deze slang in een latere status van deze Siemens WM6HXF71NL sensoFresh of als deze losraakt Met de borstelloze motoren is deze wasmachine gebouwd om lang mee te gaan. Hij is energiezuiniger, duurzamer, stiller en vergt minder onderhoud dan een standaardmachine.

Wel fijn is dat de afvoerslang afkoppelbaar is van deze Siemens WM6HXF71NL sensoFresh wasmachine, waardoor hij gemakkelijk is in gebruik.

Een nieuwe gadget voor het hele gezin, deze wasmachine heeft een kinderslot en is dus ideaal voor een gezin met kinderen. Door middel van het lampje op deze wasmachine kun je dus gemakkelijk zien of deze functie aan staat of niet.

De Siemens WM6HXF71NL sensoFresh wasmachine is voorzien van een bovenlader balanssysteem. Dit balanssysteem zorgt ervoor dat uw wasmachine in balans is en stabiel blijft tijdens het centrifugeren. Dit systeem zorgt ervoor dat uw wasmachine niet gaat dwalen en op de vloer terechtkomt, waardoor schade aan de vloer ontstaat. Deze relatief slanke Siemens wasmachine heeft tal van handige functies, waaronder een elegant touchscreen display.

De smartfuncties van deze Siemens wasmachine

Met deze app kan een wasmachine worden bediend via een app. Een app kan je helpen om geavanceerde instellingen op een wasmachine in te stellen. Daarnaast geeft een app je ook meer inzicht in je verbruik door bijvoorbeeld bij te houden hoeveel elektriciteit je Siemens WM6HXF71NL sensoFresh verbruikt.

De Siemens WM6HXF71NL sensoFresh wasmachine heeft de WiFi-functie. Op deze manier is het gemakkelijker om dit apparaat op afstand te bedienen en kunt u uw smartphone of tablet gebruiken om dat te doen. De wasmachine wordt geleverd met een WiFi-ontvanger, zodat u hem gemakkelijk kunt verbinden met het internet. Deze wasmachine is helaas niet bedienbare via de smarthphone en dat is toch wel een gemist indien jij graag deze handige functionaliteit wilt gaan gebruiken. Een van deze energiebesparend functies van deze Siemens wasmachine is het automatisch uitschakelen. Hiermee kan jij daarom geld, energie en verbruik besparen met deze wasmachine. Deze wasmachine bespaart meer op de elektriciteitsrekening; hij verbruikt minder energie. Hij maakt uw kleding net zo schoon en netjes, dus u hoeft geen kwaliteit op te offeren voor efficiëntie.

Overige mogelijkheden van deze Siemens WM6HXF71NL sensoFresh wasmachine

De extra spoelfunctie van deze Siemens wasmachine heeft een speciale instelling die uw wasgoed wast en spoelt. Hierdoor spoelt uw wasmachine het wasmiddel nog beter uit uw kleding.

Dankzij de hoge temperatuur en geoptimaliseerde trommelreiniging van deze machine kunt u genieten van langdurige frisheid. Bovendien zorgt het trommelreinigingssysteem voor een snelle verwijdering van resten en onzuiverheden uit de wasruimte van de wasmachine. Deze Siemens WM6HXF71NL sensoFresh wasmachine reinigt uw kleding uitstekend, maar heeft door zijn constructie geen stoomfunctie, dus om verder strijken te voorkomen zult u deze wasmachine alleen moeten gebruiken.

eg vaarwel tegen zeepresten met de Siemens WM6HXF71NL sensoFresh wasmachine, die is ontworpen om geur-veroorzakende bacteriën te elimineren in een speciale zelfreinigende wasmiddel lade. Wanneer de wascyclus is voltooid, spoelt het water schoon door het zeepbakje en terug in uw machine, waardoor er altijd vers water in uw wasmiddelreservoir zit.

Deze Siemens WM6HXF71NL sensoFresh heeft ook een resttijdindicator, ideaal voor wie precies wil weten wanneer het wasgoed klaar is!

Het waterslot van deze Siemens WM6HXF71NL sensoFresh beschermt u tegen waterschade wanneer de machine lekt. Het weet wanneer de machine volloopt met water en voert vóór het wasprogramma een drainagecyclus uit om ervoor te zorgen dat er geen water achterblijft in uw wasmachine of droger.

Gerelateerde wasmachines

Prijs analyse voor de Siemens WM6HXF71NL sensoFresh Aanbieding

Wil je graag de Siemens WM6HXF71NL sensoFresh kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Siemens WM6HXF71NL sensoFresh Aanbieding, voor een prijs van: €1.299.00. Dit product valt binnen de categorie: Wasmachines.

Goedkoopste Siemens WM6HXF71NL sensoFresh kopen?

De goedkoopste Siemens WM6HXF71NL sensoFresh vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Siemens WM6HXF71NL sensoFresh Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

7.7Expert Score
Siemens WM6HXF71NL sensoFresh
 • Energiebesparingsfunctie
 • App bediening
 • Extra spoelfunctie
Voordelen
 • Beschikt over een koolborstelloze motor.
 • Extra spoelfunctie
 • Zelfreinigende wasmiddellade
 • Een overzichtelijk display
 • App bediening
Nadelen
 • Niet te bedienen via smartphone
 • Geen stoomfunctie
 • Geen wasdroogcombinatie

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Siemens WM6HXF71NL sensoFresh”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0